Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

QUOTE(JurgiukasR @ 2009 06 04, 15:37)
Mano oda misri, tai naudojau Comfort Cream Foundation user posted image
ir dabar isigyjau YRIA pudrauser posted image
Abidvi patiko, bet pirmoji pudra slapesne, o va Yria man labiau sausina veida. Bet maskuoja geriau Yria

as ir ta Comfort buvau nusipirkus, man nelabai patiko. spalva kaip pirkau atrode sveisiai ruda. kai parsnesiau namo, kazkokia orandzine man ant odos budavo. kazkaip palete netiko
Atsakyti
Pas mane Comfort kaip tik sviesi buvo, tai as ja su tamsiai ruda Chanel pudra sumaisiau ir liuks gavosis, rusva spalva kokios as norejau 4u.gif
Atsakyti

user posted image

gal kuri noretumete tokio kremuko paakiams? aprasymas CIA
kremukas labai geras, naudoju jau trecia tiubeli. uzsisakiau sau, sesei ir draugei, o pasirodo, kad drauge pries savaite toki pati nusipirko panoramoje y-r parduotuveje.

siulau uz 40 lt smile.gif naujas, supakuotas

Vilnius ar kitur pastu, geriau i AZ, nes temoje retokai bunu
Atsakyti
Mergaites, gal kuri parašysit, pas ką būtų galima kreiptis, norint užsisakyti šios kosmeitkos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 06 25, 09:21)
Mergaites, gal kuri parašysit, pas ką būtų galima kreiptis, norint užsisakyti šios kosmeitkos?  ax.gif  4u.gif

as sakiausi per mam5 (internetiniu parduotuviu skyrelis), gana greitai viskas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, nusipirkau toki valikli veidui, nes nepatiko pienelis ir tonikas atskirai, bet nzn, kaip ji naudoti... blush2.gif

user posted image

Norejau paklausti, gal kas turit? Kaip ji naudojat? Nuvalot veida tiesiog ir viskas? Ar po to dar nuplaunat su vandeniu ir tik tada tepat kremuka? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip pat domina sis kremas (idedu papildyma, nes geriau matosi pavadinimas) ax.gif

user posted image

Suprantu, jog jis skaistina veida, bet ka dar daro? Kuo skiriasi nuo sio kremuko, nors abu priskirti prie kremu nuo pirmuju rauksliu g.gif

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sunreja,2009 06 25, 21:17]
Mergaites, nusipirkau toki valikli veidui, nes nepatiko pienelis ir tonikas atskirai, bet nzn, kaip ji naudoti... blush2.gif

user posted image

Norejau paklausti, gal kas turit? Kaip ji naudojat? Nuvalot veida tiesiog ir viskas? Ar po to dar nuplaunat su vandeniu ir tik tada tepat kremuka? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip pat domina sis kremas (idedu papildyma, nes geriau matosi pavadinimas) ax.gif

user posted image

Suprantu, jog jis skaistina veida, bet ka dar daro? Kuo skiriasi nuo sio kremuko, nors abu priskirti prie kremu nuo pirmuju rauksliu g.gif

Apie ta valikli - pasiziurejau kaip ji naudoti, tai parasyta, kad uztepti ant vatos gabalelio ir nuvalyti veida. ir viskas. manau praustis po to nereikia.

o kremuka ta ruzava pati naudojau. skirtumas tarp jo ir to zalio tik tas, kad jis turi kazkokio tai ryziu ekstrakto, kuris suteikia odai svytejimo, skatina odos atsinaujinima. nu man jis patiko. o apie ta zalia nieko negaliu pasakyti neturejau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2009 06 26, 16:53)
Apie ta valikli - pasiziurejau kaip ji naudoti, tai parasyta, kad uztepti ant vatos gabalelio ir nuvalyti veida. ir viskas. manau praustis po to nereikia.

o kremuka ta ruzava pati naudojau. skirtumas tarp jo ir to zalio tik tas, kad jis turi kazkokio tai ryziu ekstrakto, kuris suteikia odai svytejimo, skatina odos atsinaujinima. nu man jis patiko. o apie ta zalia nieko negaliu pasakyti neturejau. 4u.gif

As turiu ta zalia kremuka ir esu juo laaabai patenkinta wub.gif Sakau gal nusipirkti ir ta kita, bet turbut neverta g.gif O gal jis kazkuo geresnis? rolleyes.gif Gal dar kas bande abu ir galetu pasidalinti patirtim? 4u.gif

Galejau gi kai pirkau pasiklausti apie ta valikli parduotuvej, bet ne, nedaejo tada, nes kartais buna aprasyta viena, o patariama naudoti truputuka kitaip... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 26 birželio 2009 - 17:03
ar as nerandu ar nera jokios kaukes riebiai odai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 07 05, 22:48)
ar as nerandu ar nera jokios kaukes riebiai odai?  ax.gif

Radau va tokias:

Cleansing Scrub-mask
user posted image

Peel-off Mask
user posted image

Clear Skin Session

user posted image
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2009 07 06, 17:24)
Radau va tokias:
Cleansing Scrub-mask
user posted image
Peel-off Mask
user posted image

Clear Skin Session

user posted image

dekui, o gal bandet kuria nors?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 07 06, 17:46)
dekui, o gal bandet kuria nors?

Bandziau tokia 2 in 1 valancia-sveitikli zalioje pakuoteje, kurios jau nebera. Cia sitos pakuotes paveiksliukuose naujos, neseniai isleistos. Tai nezinau ar turinys daug pasikeite ar ne. O ta kauke kur seniau zaliame tiubike buvo tai man labai patiko.

Va radau ir jos paveiksliuka:
user posted image
Atsakyti