Sveikos,
As naujoke, noreciau suzinoti kaip pas ka galima uzsakyti kosmerikos?
QUOTE(Rudmese @ 2009 09 09, 12:13)
Pasiskaityk tema Internetines parduotuves
QUOTE(Wika 111 @ 2009 09 05, 20:27)

stai toks moteriskas, rozinis
geras krepsas.
O ka pirkai, kas patiko?
O ka pirkai, kas patiko?
QUOTE(Sunreja @ 2009 09 04, 19:28)
Jei gerai pamenu, tai tikrai ne zele
O drekina taip pat, kaip ir tos pacios serijos dieninis kremukas 
Na konsistencija tikrai ne zele, man jis toks ga net biski riebokas pasirode. Siaip tikrai labai neblogas.
Papildyta:
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 09 05, 23:07)
Kiek zinau Klaipedoje jokiu parduotuviu kur butu YR kosmetika nera
Kolege pasiulekrepime pudra Comfort cream Foundation. Jai labai tinka. Nusipirkau spalva beige 400. Dvi dienas negalejau atsidziaugti - puikiai maskuoja, lygina oda...svytejimas...viskas super...bet pradejo keltis spuogai
..itariu, kad nuo jos...siaip oda mano labai problematiska...vartoju dazniausiai tik gydomasias priemones, dekoratyviniu vengiu
, kol susigundziau...dabar gydausi spuogus ir sios pudros nebenaudosiu
paimta du kartus mentele...pirkta pries savaite su trupuciu...jeigu kas nors ieskot tokios - prasom kreiptis...pirkau YS parduotuveje Oze. dal kainos susitarsim...bijau laikyti, nes gali kilti pagunda, praejus spuogams, vel pabandyti
...i AZ...
QUOTE(Xanaka @ 2009 09 12, 14:48)
Na konsistencija tikrai ne zele, man jis toks ga net biski riebokas pasirode. Siaip tikrai labai neblogas. 
O ar poveiki del rauksleliu pastebejai koki nors?
YR hm hm
, tikrai ne
! Tas pats kaip agne.b galima sakyti YR paradinejama LT nezmoniskai brangiai, o istiesu Francuose pvz perki viena indeli ir gauni kita nemokamai, arba perki uz kazkokia tai suma 50 euru gauni visko labai dg
, bet bet, pas juos kokiu tik gamu nera: jauniems, vyresnems, seniems, cia tas pats, kaip kosmetikos pardavinejimas urmu
, pati naudojau, o rezultatu dideliu neatnesa, nes neuztenka, kad kremukas nebutu lipnus ir kvepetu.
QUOTE(shwiesulka @ 2009 09 13, 14:43)
Na del rauksleliu tai jokio poveikio ir as nepastebejau
manyciau del rauksleliu reiktu bandyti serum vegetal linija. ten pasirinkimas pakankamai platus
Papildyta:
QUOTE(Hesperide @ 2009 09 13, 15:00)
YR hm hm
, tikrai ne
! Tas pats kaip agne.b galima sakyti YR paradinejama LT nezmoniskai brangiai, o istiesu Francuose pvz perki viena indeli ir gauni kita nemokamai, arba perki uz kazkokia tai suma 50 euru gauni visko labai dg
, bet bet, pas juos kokiu tik gamu nera: jauniems, vyresnems, seniems, cia tas pats, kaip kosmetikos pardavinejimas urmu
, pati naudojau, o rezultatu dideliu neatnesa, nes neuztenka, kad kremukas nebutu lipnus ir kvepetu.
Na zinoma yra ir geresniu firmu, bet deja ne kiekvienai kisenei. o YR manau pakankamai geros kokybes ir kainos nesikandzioja....
Serum vegetal linija jau truputį vyresnėms moterims, nuo pirmųjų raukšlių yra Inositol linijos kremai.
Šiaip daugelis produktų man patinka iš YR, tik niekaip negaliu suprasti, kodėl LT tokios kainos didelės
Visada stengiuosi arba pati užsienyje nusipirkti, arba per tarpininkes užsakyti, nes pigiau gaunas.
Šiaip daugelis produktų man patinka iš YR, tik niekaip negaliu suprasti, kodėl LT tokios kainos didelės
QUOTE(Jusma @ 2009 09 16, 13:52)
Serum vegetal linija jau truputį vyresnėms moterims, nuo pirmųjų raukšlių yra Inositol linijos kremai.
Taip taip, butent del to ir naudojau Inositoli, kad apmazint tas "pirmasias rauksleles". Bet sakau, kaip tai poveikio ryskaus nepastebejau.
O kainos, tai bala zino. Matyt, lietuviai uzsidirbt bando "ant" tu, kurios rysiu su uzsieniu neturi. Bet, svelniai tariant, ziaurus tas uzdarbis, kai kainos dvigubai uzkeltos
QUOTE(Jusma @ 2009 09 16, 13:52)
Visada stengiuosi arba pati užsienyje nusipirkti, arba per tarpininkes užsakyti, nes pigiau gaunas.
Kaip ir viskas taip, bet pagal mano drauges kosmetologes patarimus, ji pati beveik viska isbandzius is YR, tai serum vegetal galima naudoti jau nuo kokiu 35metu, o ne nuo 40metu kaip rekomenduoja. juos naudojant tikrai matosi tas poveikis nuo rauksleliu. ir serum vegetal linija pakankami plati, galima rinktis.
o inositol patiko man dieninis tas ruzavas, su ryziu ekstraktu, nuo jo tikrai padeda oda svyteti.
o del kainu tai LT visi daiktai is vakaru, o ne is kinijos(sie daiktai visi pigus, kalbu bendrai), turi turbut 100% antkaini, ar tai butu kosmetika, ar rubai, ar kazkokios pvz. skalbimo priemones. man irgi nelabai suprantama, nejaugi prekybininkam neuztenka mazesnio uzdarbio. trumpai tariant -SIAUBAS.