Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

QUOTE(Xanaka @ 2009 12 10, 17:01)
va situs dabar ir as bandysiu, buvo mazos pakuotes, tai uzsisakiau pabandymui, dabar laukiu kol atsius, kai isbandysiu galesiu parasyti ar panasu i tbs kuno sviestus..... g.gif

Kaip faina bigsmile.gif Kada nors ir as iki ju prisikasiu. Kai apmazinsiu turimus isteklius tongue.gif (kol kas kaip tik tbs naudoju biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2009 12 07, 00:54)
Dar pamirsau pamineti siuos (naujuosius) kuno kremus, manau, kad tikrai kazkas panasaus i tbs sviestus:

user posted image

Va si as esu nusiziurejus tik galvoju kaip atsiliepimai apie ji?

O tas is Hammam serijos atrodo labai skaniai blush2.gif 4u.gif

Labai lauksiu siuos produktus isbandziusiu atsiliepimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie si paakiu kremuka. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 12 11, 10:21)
Domina atsiliepimai apie si paakiu kremuka.  g.gif
user posted image

As turiu ji, jau baigineju, bet antra kart nepirksiu unsure.gif Ne todel, kad netiko, bet tiesiog noretu kazko daugiau matomo 4u.gif
Atsakyti
As jau rasiau kazkada, man netiko - labai akys istino ir asarot pradejo g.gif
Atsakyti
Aciu merginos, nerizikuosiu schmoll.gif
Atsakyti
Mano pastebejimai apie YR 4u.gif
Aliejus plaukams ir kunui
Geris- 10 balu.

Sampunas, suteikiantis apimties
Na, jei galiu isreikst nuomone po viena plovimo -tai geras mirksiukas.gif

Savaiminio idegio zele
Geris - 10 balu. Labai lengva tekstura, gerai susigerai, maloniai kvepia, nedziovina odos. Vos vos blizga- bet ant veido to nesimato. Kiek esu isbandziu ivairiu priemoniu, tai sita kol kas tinkamiausia thumbup.gif

Akiu makiazo valiklis
Bandziau tik 2 kartus- puikiai valo, akiu negrauzia drinks_cheers.gif Kokius 9 duociau.

Kauke su vynuogiu sultimis kokie 9 balai. Gerute tokia. Naudoju tik skruostams. Nes T zonai tepu molio kaukes (riebi oda).

3 in 1 akiu piestukas gana minkstas, laiko gerai. Juoda turiu.

Dar neisbandziau:

volumme tusasdieninis kremas
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 12 11, 19:32)
Mano pastebejimai apie YR  4u.gif
Aliejus plaukams ir kunui
Geris- 10 balu.

Sampunas, suteikiantis apimties
Na, jei galiu isreikst nuomone po viena plovimo -tai geras mirksiukas.gif

Savaiminio idegio zele
Geris - 10 balu. Labai lengva tekstura, gerai susigerai, maloniai kvepia, nedziovina odos. Vos vos blizga- bet ant veido to nesimato. Kiek esu isbandziu ivairiu priemoniu, tai sita kol kas tinkamiausia  thumbup.gif

Akiu makiazo valiklis
Bandziau tik 2 kartus- puikiai valo, akiu negrauzia  drinks_cheers.gif  Kokius 9 duociau.

Kauke su vynuogiu sultimis kokie 9 balai. Gerute tokia. Naudoju tik skruostams. Nes T zonai tepu molio kaukes (riebi oda).

3 in 1 akiu piestukas gana minkstas, laiko gerai. Juoda turiu.

Dar neisbandziau:

volumme tusasdieninis kremas

1. Prasom detaliau apie aliejuka papasakoti 4u.gif
2. As vis nedristu bandyti savaiminio idegio priemoniu veidui blush2.gif Iki kurios vietos jus tepat, kad nesimatytu skirtumo? 4u.gif Ar tik veiduka? ax.gif
3. Akiu makiazo valiklis - geris wub.gif Naudoju ji ir esu laaabai patenkinta thumbup.gif
4. Kauke su vynuogiu sultimis. Man asmeniskai norisi geresnio drekinimo. ANtra karta nebepirksiu schmoll.gif
5. Ta kremuka nuo pirmuju rauksliu naudoju thumbup.gif Rekomenduoju drinks_cheers.gif Labai fainas ir graziai veiduka islygina, plius neriebus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt kvepalus So Elixir? Ar ilgai laikosi kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 12 13, 21:30)
Gal kas bandėt kvepalus So Elixir? Ar ilgai laikosi kvapas?

Turiu meginuka, nepasakyciau, kad labai ilgai laikytusi... ax.gif
Atsakyti
O kaip suprasti akiu piestuka 3 viename? g.gif
Beje, Inositol kremas tai man ispudzio nepadare rolleyes.gif Tekstura maloni, kvapas visgi ne kiekvienai gali patikti. Tik tiek, kad poveikio nuo rauksleliu tai nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 12 14, 09:28)
Beje, Inositol kremas tai man ispudzio nepadare rolleyes.gif Tekstura maloni, kvapas visgi ne kiekvienai gali patikti. Tik tiek, kad poveikio nuo rauksleliu tai nepastebejau ax.gif

Man patiko butent tekstura, vasarai pats tas thumbup.gif Rauksleliu dar neturiu is tikro, tai nzn, ar padejo, bet oda padaro skaiscia ir lygia rolleyes.gif
Atsakyti