Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

Sveiki.
Kokia kaina gal kartais kazkas neseniai pirko kremu is Bio specific serijos?Senokai parduotuvei buvau nezinau kokios dabar kainos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 03 11, 13:38)
Sveiki.
Kokia kaina gal kartais kazkas neseniai pirko kremu is Bio specific serijos?Senokai parduotuvei buvau nezinau kokios dabar kainos sad.gif

Dabar nezinau, ir as seniai buvau, seniau budavo apie 50,-lt. Mano info gali buti pasenusi blush2.gif
Atsakyti
Si ryta ismeginau meginuka - veido kremuka BIO unsure.gif Nu bet smarve jo.... verysad.gif O ir uzteptas eme i gumuliukus rutuliotis..... unsure.gif Likau nesupratus, gal kas bandet? 4u.gif Kaip tik turiu uzsisakius BIO naktini kremuka, nejau ir su juo tas pats bus?! blink.gif

Turoi omeny siuos kremukus 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 14 kovo 2010 - 13:38
Mergaiciukes pagelbekite 4u.gif nusipirkau sia priemone manydama kad cia prausiklis http://www.yves-roch...mp;page=product
na lietuviskai ir raso kad veido prausimo kremas, na nekantraudama pabandziau bet man toks jausmas kad pasiemiau ne prausikli bet sveitikli doh.gif nes yra granulyciu. Bet as ji ant sausoko veiduko uztepiau tai man pasirode kaip sveitiklis, bet gal cia mano klaida reikejo suslapinti veiduka, o tos granulytes butu istirpe, nes raso kad putojantis. unsure.gif susinervavau ir nebezinau ka nusipirkau lotuliukas.gif gal kas toki jau turejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 03 14, 20:20)
Mergaiciukes pagelbekite 4u.gif  nusipirkau sia priemone manydama kad cia prausiklis http://www.yves-roch...mp;page=product
na lietuviskai ir raso kad veido prausimo kremas, na nekantraudama pabandziau bet man toks jausmas kad pasiemiau ne prausikli bet sveitikli  doh.gif nes yra granulyciu. Bet as ji ant sausoko veiduko uztepiau tai man pasirode kaip sveitiklis, bet gal cia mano klaida reikejo suslapinti veiduka, o tos granulytes butu istirpe, nes raso kad putojantis.  unsure.gif susinervavau ir nebezinau ka nusipirkau lotuliukas.gif  gal kas toki jau turejo 4u.gif

Visų pirma tai tas daiktas ne sausai veido odai skirtas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 03 14, 22:26)
Visų pirma tai tas daiktas ne sausai veido odai skirtas.  schmoll.gif

zinau zinau smile.gif mano misri riebi, as turejau omenyje, kad nesudrekinus (ant sauso) veiduko valiau siuo kremu
Atsakyti
sendien nusipirkau kvepalus
user posted image kvapas puikus wub.gif ir laikosi thumbup.gif pirma kart pirkau kvepalus neuoscius ir neprasoviau biggrin.gif dar pirkau kuno krema ,losjona duso zele lupu blizgi va tokiuser posted image
spalvyte wub.gif lipnus ,todel laikosi gerai pasitepus kokias2 min saldo lupas malonus jausmas thumbup.gif
Papildyta:
nesuprtau kodel nerodo paveiksliuko g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 16, 19:03)

LT pirkot viska? Kiek kvepaliukai kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 kovo 2010 - 21:41
pirkau is internetines ju UK parduotuves iki balandzio ten dideles nuolaidos bigsmile.gif o kvepalai is tikro wub.gif vakar buvo MB iskart uzuosti ir ivertinti
Papildyta:
kvepalai dabar tik puse kainos tik 20 svaru
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 17, 09:03)
pirkau is internetines ju  UK parduotuves iki balandzio ten dideles nuolaidos bigsmile.gif  o kvepalai is tikro wub.gif  vakar buvo MB  iskart uzuosti ir ivertinti
Papildyta:
kvepalai dabar tik puse kainos tik 20 svaru

As turiu Yria kvepalus, tai man jie skanus, bet kad ypatingai laikytu nepastebejau.... unsure.gif
Atsakyti
Vakar pirma karta isbandziau kauke is Hammam serijos-tinka ir veidui ir plaukams.Ankscia tik veidui naudojau,o vakar sugalvojau ir plaukams pabandyt.Sprendziant pagal veido oda po kaukes tikejausi,akd bus gerai plaukams,bet,kad taip gerai tikrai nesitikejau.Miksti,svelnus ir apimtim net didesni.Nu tokie sveiki sveiki plaukai jauciasi.Paemiau ir ta proga uzsisakiau balsama kunui is tos serijos ax.gif

Dar kazkuri rase apie kremus is BIO serijos,nu as irgi meginuka turejau,ir aciu dievui,kad tik ji.Po pirmo pabandymo keliavo i siuksliu deze.Nezinau kuom jis ten toks super,kaip aprasymen,gal po laiko tas ir pasijaucia,bet kvapo ir ant odos pojuciai,tai siaubas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 17 kovo 2010 - 18:26
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 17, 17:47)
Vakar pirma karta isbandziau kauke is Hammam serijos-tinka ir veidui ir plaukams.Ankscia tik veidui naudojau,o vakar sugalvojau ir plaukams pabandyt.Sprendziant pagal veido oda po kaukes tikejausi,akd bus gerai plaukams,bet,kad taip gerai tikrai nesitikejau.Miksti,svelnus ir apimtim net didesni.Nu tokie sveiki sveiki plaukai jauciasi.Paemiau ir ta proga  uzsisakiau balsama kunui is tos serijos  ax.gif

Dar kazkuri rase apie kremus is BIO serijos,nu as irgi meginuka turejau,ir aciu dievui,kad tik ji.Po pirmo pabandymo keliavo i siuksliu deze.Nezinau kuom jis ten toks super,kaip aprasymen,gal po laiko tas ir pasijaucia,bet kvapo ir ant odos pojuciai,tai siaubas.

Idekit nuoroda tos kaukes 4u.gif

Gal galit detaliau apibudinti BIO kremuko minusus? Kas konkreciai nepatiko? Naktini ar dienini meginuka turejot? 4u.gif
Atsakyti