Kokia kaina gal kartais kazkas neseniai pirko kremu is Bio specific serijos?Senokai parduotuvei buvau nezinau kokios dabar kainos
Sveiki.
Kokia kaina gal kartais kazkas neseniai pirko kremu is Bio specific serijos?Senokai parduotuvei buvau nezinau kokios dabar kainos
QUOTE(agnulia @ 2010 03 11, 13:38)
Sveiki.
Dabar nezinau, ir as seniai buvau, seniau budavo apie 50,-lt. Mano info gali buti pasenusi
Si ryta ismeginau meginuka - veido kremuka BIO
Nu bet smarve jo....
O ir uzteptas eme i gumuliukus rutuliotis.....
Likau nesupratus, gal kas bandet?
Kaip tik turiu uzsisakius BIO naktini kremuka, nejau ir su juo tas pats bus?! 
Turoi omeny siuos kremukus

Turoi omeny siuos kremukus

Mergaiciukes pagelbekite
nusipirkau sia priemone manydama kad cia prausiklis http://www.yves-roch...mp;page=product
na lietuviskai ir raso kad veido prausimo kremas, na nekantraudama pabandziau bet man toks jausmas kad pasiemiau ne prausikli bet sveitikli
nes yra granulyciu. Bet as ji ant sausoko veiduko uztepiau tai man pasirode kaip sveitiklis, bet gal cia mano klaida reikejo suslapinti veiduka, o tos granulytes butu istirpe, nes raso kad putojantis.
susinervavau ir nebezinau ka nusipirkau
gal kas toki jau turejo
na lietuviskai ir raso kad veido prausimo kremas, na nekantraudama pabandziau bet man toks jausmas kad pasiemiau ne prausikli bet sveitikli
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 03 14, 20:20)
Mergaiciukes pagelbekite
nusipirkau sia priemone manydama kad cia prausiklis http://www.yves-roch...mp;page=product
nes yra granulyciu. Bet as ji ant sausoko veiduko uztepiau tai man pasirode kaip sveitiklis, bet gal cia mano klaida reikejo suslapinti veiduka, o tos granulytes butu istirpe, nes raso kad putojantis.
susinervavau ir nebezinau ka nusipirkau
gal kas toki jau turejo 
Visų pirma tai tas daiktas ne sausai veido odai skirtas.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 03 14, 22:26)
zinau zinau
pirkau is internetines ju UK parduotuves iki balandzio ten dideles nuolaidos
o kvepalai is tikro
vakar buvo MB iskart uzuosti ir ivertinti
Papildyta:
kvepalai dabar tik puse kainos tik 20 svaru
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 17, 09:03)
pirkau is internetines ju UK parduotuves iki balandzio ten dideles nuolaidos
o kvepalai is tikro
vakar buvo MB iskart uzuosti ir ivertinti
Papildyta:
Papildyta:
As turiu Yria kvepalus, tai man jie skanus, bet kad ypatingai laikytu nepastebejau....
Vakar pirma karta isbandziau kauke is Hammam serijos-tinka ir veidui ir plaukams.Ankscia tik veidui naudojau,o vakar sugalvojau ir plaukams pabandyt.Sprendziant pagal veido oda po kaukes tikejausi,akd bus gerai plaukams,bet,kad taip gerai tikrai nesitikejau.Miksti,svelnus ir apimtim net didesni.Nu tokie sveiki sveiki plaukai jauciasi.Paemiau ir ta proga uzsisakiau balsama kunui is tos serijos 
Dar kazkuri rase apie kremus is BIO serijos,nu as irgi meginuka turejau,ir aciu dievui,kad tik ji.Po pirmo pabandymo keliavo i siuksliu deze.Nezinau kuom jis ten toks super,kaip aprasymen,gal po laiko tas ir pasijaucia,bet kvapo ir ant odos pojuciai,tai siaubas.
Dar kazkuri rase apie kremus is BIO serijos,nu as irgi meginuka turejau,ir aciu dievui,kad tik ji.Po pirmo pabandymo keliavo i siuksliu deze.Nezinau kuom jis ten toks super,kaip aprasymen,gal po laiko tas ir pasijaucia,bet kvapo ir ant odos pojuciai,tai siaubas.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 17, 17:47)
Vakar pirma karta isbandziau kauke is Hammam serijos-tinka ir veidui ir plaukams.Ankscia tik veidui naudojau,o vakar sugalvojau ir plaukams pabandyt.Sprendziant pagal veido oda po kaukes tikejausi,akd bus gerai plaukams,bet,kad taip gerai tikrai nesitikejau.Miksti,svelnus ir apimtim net didesni.Nu tokie sveiki sveiki plaukai jauciasi.Paemiau ir ta proga uzsisakiau balsama kunui is tos serijos 
Idekit nuoroda tos kaukes
Gal galit detaliau apibudinti BIO kremuko minusus? Kas konkreciai nepatiko? Naktini ar dienini meginuka turejot?