Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

QUOTE(Sunreja @ 2010 03 17, 19:57)
Idekit nuoroda tos kaukes  4u.gif

Gal galit detaliau apibudinti BIO kremuko minusus? Kas konkreciai nepatiko? Naktini ar dienini meginuka turejot?  4u.gif

http://www.yves-roch...articleNo=68712

Va sita...

Minusu tas (dieninis buvo) ,kad kvapas tikrais siaubingas,net nezinau kaip apibudint.As suprantu,kai jau labai kvepia,gal parfumuotas ir negerai tas,tai sitas nu tokiu smirdanciu naturalumu dave,kad nemalonu buvo.O as tikrai neisranki,kad viskas super duper turetu buti.
Ir ant odos kazkaip nelipo,labai jautesi,kad tepta,neisigere.Net keista,nes oda neinori,is kremu ar kosmetikos limpa beveik viskas.

Naktini as jau gal penkta karta perku nuo pirmu rauksliu,melynoje dezuteje.Man jis liuks.Kvapas neikyrus,geriasi greitai,na ir reikia tiketis saugo nuo raukslyciu ax.gif
Dar is Body Shop naktinis su E vitaminu,labai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 17, 22:39)
http://www.yves-roch...articleNo=68712

Va sita...

Minusu tas (dieninis buvo) ,kad kvapas tikrais siaubingas,net nezinau kaip apibudint.As suprantu,kai jau labai kvepia,gal parfumuotas ir negerai tas,tai sitas nu tokiu smirdanciu naturalumu dave,kad nemalonu buvo.O as tikrai neisranki,kad viskas super duper turetu buti.
Ir ant odos kazkaip nelipo,labai jautesi,kad tepta,neisigere.Net keista,nes oda neinori,is kremu ar kosmetikos limpa beveik viskas.

Naktini as jau gal penkta karta perku nuo pirmu rauksliu,melynoje dezuteje.Man jis liuks.Kvapas neikyrus,geriasi greitai,na ir reikia tiketis saugo nuo raukslyciu  ax.gif
Dar is Body Shop naktinis su E vitaminu,labai neblogas.

Kokia maza talpa tos kaukes.... unsure.gif Bet reik i eile busimu produktu uzsirasyti biggrin.gif

Man tas BIO kremas grynai vaistazolemis trenkia, tai bijau net naktini praimti, greiciausiai bandysiu pardavineti.... unsure.gif

O tie kremukai nuo pirmuju rauksliu (tiek dieninis, tiek naktinis) tikras geeeris wub.gif Tik gaila, jog dieninis greiciau issinaudoja negu naktinis doh.gif
Atsakyti
Nedidelis,bet as ja veidui pirkau,tai atrode normaliai uzteks.Plaukams,be abejo,reikia daug daugiau,bet kai toks efektas tai man tas kiekis jau dzin pasidare bigsmile.gif Na arba uztaikiau ant labai man tinkancio produkto,gal kitai ne toks jau ten ir super daiktas bus... ax.gif
Atsakyti
Atėjau pagirti Yves-rocher šešėlių. Pagaliau atradau savo spalvą, BET, negana to, jie puikiai dengiasi ir laikosi. thumbup.gif Įsimylėjau iškart wub.gif Pirkau Kaune, Yves-rocher parduotuvėj, sakė naujai gauta spalvytė ši... smile.gif
user posted image Mokėjau 35 Lt. Reiktų užsienį paieškoti, gal net pigiau būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar pirma karta isbandziau si kremuka veidui wub.gif

user posted image

O jau koks kvapas dieviskas wub.gif Nepalyginsi su BIO wink.gif

Pastebejau viena minusa - veidas igauna spalvyte tik po keliu valandu... unsure.gif Ar visoms taip?
Jei tik veidukas igautu spalva per koki puse val, butu idealus kremas g.gif Ir jei dar ir nuo rauksleliu apsaugo, tai isvis thumbup.gif

Taip pat galvojau, jog vakare ta spalvyte nusivalys su prausikliu, bet liko bigsmile.gif Tai dabar susimasciau, ar veidas nesidarys vis tamsesnis naudojant kremuka ilgesni laika? g.gif

Pasidalinkit patirtim, kas naudojat, ar visi pozymiai tokie pat, kaip mano? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 17, 10:03)
pirkau is internetines ju  UK parduotuves iki balandzio ten dideles nuolaidos bigsmile.gif  o kvepalai is tikro wub.gif  vakar buvo MB  iskart uzuosti ir ivertinti
Papildyta:
kvepalai dabar tik puse kainos tik 20 svaru

O kokioje konkrečiai int. parduotuvėje pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 03 23, 13:20)
O kokioje konkrečiai int. parduotuvėje pirkote?

va is sios 4u.gif
http://www.yves-rocher.co.uk/
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 23, 15:44)

O tai dar tada paklausiu- čia reikia pirkti per tarpininkę ar galima tiesiogiai , ir ten kainos svarais ar eurais , tai pvz. jei kaina nurodyta 20 , tai kiek maždaug išeina galutinė suma 4u.gif litais? Atsiprašau, kad taip kvailai klausinėju, bet internet. UK parduotuvėse nesu pirkusi, tai būčiau labai dėkinga, jei kas apūviestų
Atsakyti
kaina svarais as dabar paziurejau jie siuncia tik i UK
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 03 23, 16:02)
O tai dar tada paklausiu- čia reikia pirkti per tarpininkę ar galima tiesiogiai , ir ten kainos svarais ar eurais , tai pvz. jei kaina nurodyta 20 , tai kiek maždaug išeina galutinė suma  4u.gif  litais? Atsiprašau, kad taip kvailai klausinėju, bet internet. UK parduotuvėse nesu pirkusi, tai būčiau labai dėkinga, jei kas apūviestų

As perku is TBS per tarpininke su 10 proc tarpininkavimo mokesciu. (is Tindirindi) Tai mazdaug iseitu 85-90lt. Dabar sviestuku pora ir sveitikli nusigriebiau po mazdaug 22 lt. Manau, kad neblogos kainos lyginant su lietuviskom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 03 24, 14:37)
As perku is TBS per tarpininke su 10 proc tarpininkavimo mokesciu. (is Tindirindi) Tai mazdaug iseitu 85-90lt. Dabar sviestuku pora ir sveitikli nusigriebiau po mazdaug 22 lt. Manau, kad neblogos kainos lyginant su lietuviskom thumbup.gif

Nu susiveliau cia as doh.gif Su tuo TBS...
YR as perku is Vokietijos irgi per tarpininke is kaimyninio forumo. Ima 10-15proc. tarpininkavimo mokesti. Euras gi pigesnis nei svaras, o ir kg siuntimo kaina i Lietuva tik 4 lt. Vokietijos psl. kai kas pigiau, kai kas brangiau nei UK, bet man suprantamiau:
http://www.yves-roch...e/damen-duefte/

O dar pries Kaledas nustebino jie mane dovanele: 15 ml paakiu kremukas ir 75 ml drekinanti kauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 03 21, 16:35)
Vakar pirma karta isbandziau si kremuka veidui  wub.gif

user posted image

O jau koks kvapas dieviskas  wub.gif  Nepalyginsi su BIO  wink.gif

Pastebejau viena minusa - veidas igauna spalvyte tik po keliu valandu...  unsure.gif  Ar visoms taip?
Jei tik veidukas igautu spalva per koki puse val, butu idealus kremas  g.gif  Ir jei dar ir nuo rauksleliu apsaugo, tai isvis  thumbup.gif

Taip pat galvojau, jog vakare ta spalvyte nusivalys su prausikliu, bet liko  bigsmile.gif  Tai dabar susimasciau, ar veidas nesidarys vis tamsesnis naudojant kremuka ilgesni laika?  g.gif

Pasidalinkit patirtim, kas naudojat, ar visi pozymiai tokie pat, kaip mano?  blush2.gif  4u.gif

Is tikruju viskas taip ir man. Netgi ant kremo parasyta kad idegio efektas per 3 dienas....
o kad nenusivalo kaip makijazas tai irgi sutinku! 4u.gif
Atsakyti