Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

Ar YR gaminiai sertifikuoti BDIH (galiu ir apsirikti su trumpiniu doh.gif )? Oze buvau uzejusi i ju parduotuve,tai prie vienos serijos yra nurodyti sertifikatai,tada paklausiau,ar viskas sertifikuota,tai atsake,kad taip,bet kazkodel neitikinamai tai nuskambejo biggrin.gif
Atsakyti
Man rodos,kad ne visi, nors nesu tikra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 07, 10:28)
Ar YR gaminiai sertifikuoti BDIH (galiu ir apsirikti su trumpiniu doh.gif )? Oze buvau uzejusi i ju parduotuve,tai prie vienos serijos yra nurodyti sertifikatai,tada paklausiau,ar viskas sertifikuota,tai atsake,kad taip,bet kazkodel neitikinamai tai nuskambejo biggrin.gif

Tik Culture Bio serijos gaminiai sertifikuoti Ecocert ir Cosmebio. Kaip tik siom dienom bandau sios serijos dienini bei naktini kremus. Dieninis maloniai nustebino - labai gerai susigeria, nepalieka riebalinio blizgejimo (naktinis, beje, taip pat); bet svarbiausia - visa diena oda islieka pamaloninta, ir ne trupucio netraukia (netgi prisitepus ant virsaus dekoratyvines). Beveik visi kremai man labai blogai susigeria, lieka blizgus sluoksnis, o po keleto valandu pradeda traukti, ypatingai skruostus doh.gif Zodziu sis kremas puikiai islaike sunku egzamina. O buvau suplanavusi isigyti drekinanti is BioSpecific serijos, tas man irgi labai geras, tai dabar bus sunku apsispresti smile.gif
Atsakyti

Drauge dovanu atveze is Vokietijos,sia kauke veidui, nors kaip supratau tinka ir plaukams.Veidui isbandziau,tai gana nebloga kauke.O stai kazin kaip plaukai reaguos?Nes ant veido,tai dziustant traukia veida,valo poras,o plaukams koks kazin poveikis?
http://www.yves-roch...articleNo=68712
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 07 09, 17:13)
Drauge dovanu atveze is Vokietijos,sia kauke veidui, nors kaip supratau tinka ir plaukams.Veidui isbandziau,tai gana nebloga kauke.O stai kazin kaip plaukai reaguos?Nes ant veido,tai dziustant traukia veida,valo poras,o plaukams koks kazin poveikis?
http://www.yves-roch...articleNo=68712

As sita naudojau tik plaukams. Plaukai pasvelnejo, ne toks siausalas po keliu kartu pasidare. Lyginant su TBS riesutu kauke, si man labaiu patiko, nors iki Milk Shake dar tolokai (ale kainos irgi skiriasi tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 07 10, 14:10)
As sita naudojau tik plaukams. Plaukai pasvelnejo, ne toks siausalas po keliu kartu pasidare.  Lyginant su TBS riesutu kauke, si man labaiu patiko, nors iki Milk Shake  dar tolokai (ale kainos irgi skiriasi tongue.gif  )

Kaip jus naudojat sita kauke plaukams? po sampuno? vietoj balzamo? kaip ilgai laikot? Isigijau ir as pagaliau Hammam serija (viska blush2.gif , isskyrus zvake), kol kas isbandziau tik kuno sveitikli. Kauke padejau i "atsargu sandeli", bet jeigu sakot, kad padeda plaukams nesivelti, tai reikes nedelsiant isbandyti. (TBS riesutu kauke man ir nepatiko schmoll.gif )
Atsakyti
Sveiki. As karts nuo karto taipogi nusiperku sios kosmetikos. Patinka Yria serija. Pudra jau 3 pakuote sunaudojau thumbup.gif Tusas neblogas, plauku kauke. Si karta gavau is ju dovanu si kremuka user posted image
tik kiek supratau jis skirtas brandaus amziaus moterims turincios sausa oda g.gif Ar kas bandet ji?
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 07 10, 23:57)
Sveiki. As karts nuo karto taipogi nusiperku sios kosmetikos. Patinka Yria serija. Pudra jau 3 pakuote sunaudojau thumbup.gif Tusas neblogas, plauku kauke. Si karta gavau is ju dovanu si kremuka user posted image
tik kiek supratau jis skirtas brandaus amziaus moterims turincios sausa oda g.gif Ar kas bandet ji?

turejau sio kremo meginuka, man patiko, bet pirkti si krema visoje pakuoteje nesiryzau, del nurodyto amziaus jo aprasyme..
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2010 07 10, 20:54)
Kaip jus naudojat sita kauke plaukams? po sampuno? vietoj balzamo? kaip ilgai laikot? Isigijau ir as pagaliau Hammam serija (viska  blush2.gif , isskyrus zvake), kol kas isbandziau tik kuno sveitikli. Kauke padejau i "atsargu sandeli", bet jeigu sakot, kad padeda plaukams nesivelti, tai reikes nedelsiant isbandyti. (TBS riesutu kauke man ir nepatiko schmoll.gif )

As visas kaukes naudoju vienodai, kaip mane pamoke mano kirpeja. Isiplaunu su sampuniuku, tada gerai nusausinu ranksluosciu. Ir tuomet kaukyte itrinu i plaukus ir palaikau 10-15 min. Kai turiu laiko plaukus su uztepta kaukyte apvynioju plevele (arbai uzsidedu paprasta maiseli) ir tada apvynioju ranksluosciu. Sako, kad silumoj visos kaukes yra veiksingesnes. O tada perplaunu drugnu vandenuku. Stengiuosi bent jau karta per savaite plaukus pamaitinti. O kartais net ir du:)
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 07 12, 14:16)
As visas kaukes naudoju vienodai, kaip mane pamoke mano kirpeja. Isiplaunu su sampuniuku, tada gerai nusausinu ranksluosciu. Ir tuomet kaukyte itrinu i plaukus ir palaikau 10-15 min. Kai turiu laiko plaukus su uztepta kaukyte apvynioju plevele (arbai uzsidedu paprasta maiseli) ir tada apvynioju ranksluosciu. Sako, kad silumoj visos kaukes yra veiksingesnes. O tada perplaunu drugnu vandenuku.  Stengiuosi bent jau karta per savaite plaukus pamaitinti. O kartais net ir du:)

Aciu uz issamu atsakyma! 4u.gif

Isigijau rutulini deo bei duso zele su Hamameliu, labai patinka abu pirkinukai. Kvapas - pats tas karstoms dienoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 07 11, 00:57)
Si karta gavau is ju dovanu si kremuka user posted image

Taip, sis skirtas nuo 40 ar tai nuo 50 metu. As mamai pirma karta padovanojau (nes irgi gavau kaip dovanele prie uzsakymo, o pati naudot negalejau del amziaus), tai truputi bijojau, nes mano mama tokia siek tiek "konservatore" ant naujoviu. Tai dabar Kaledoms jau 5 dezute paruosus esu, nes taip labai patiko, kad net prasyt pradejo, kad padovanociau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazilė: 22 liepos 2010 - 14:55