Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

Visos kiek matau gavom dovanu ta pati kremuka lotuliukas.gif gudziausi pabandyti, bet manau padovanosiu mamai, nes ir gimtadienis ant nosies biggrin.gif
as gavau duso geliu, man jos geriausios is visu naudotu thumbup.gif
Atsakyti
Uztikau Yves Rocher ispardavima internetu, tai prisipirkau lupu blizgiu... ypac dziaugiausi situo My Webpage bet ka galiu pasakyti.... nepirkite sito pries tai jo nepabandziusios, nes as labai nusivyliau. visu pirma jame kaip smelio kazkokio pripilta, ant rankos nesijaucia, o ant lupu erzina. ir skonis galvojau vysniu bus, bet toli grazu iki ju. keliaus i siuksline sis blizgis...
Atsakyti
Gal kas turėjot ? Naudojot ? Kokie atsiliepimai ?
user posted image
o taip pat dar domintų atsiliepimai apie nagų laką Yves Rocher? rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 07 30, 19:43)
user posted image

Nesu turejus, bet senai i juos zvalgausi user posted image
Besirenkdama informacija apie ''Flowerparty'' suradau stai ka (isverciau is anglu kalbos su el.verteju)
Pavaizduotos kvepalu sudedamosios kvapu natos, yra keli kvepalu zinovu atsiliepimai, o puslapuko apacioj yra ismeginusiu sios kvepalus nariu balsavimu grafiniai isdestimai, kokiai progai, aplinkai, sezonui bei amziui jie labiau tinka.
''Flowerparty''
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 07 30, 18:43)

turiu, kaip tik vakar uzsakiau 30ml buteliuka. siaip siu kvepalu meginukas 4ml parduodamas. man sie kvepalai patinka, kiek savotiski, saldoki, bet net man, saldziu kvepalu nemegejai, jie patinka. vasarai pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 30 liepos 2010 - 21:16
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 30, 19:02)
Nesu turejus, bet senai i juos zvalgausi user posted image
Besirenkdama informacija apie ''Flowerparty'' suradau stai ka (isverciau is anglu kalbos su el.verteju)
Pavaizduotos kvepalu sudedamosios kvapu natos, yra keli kvepalu zinovu atsiliepimai, o puslapuko apacioj yra ismeginusiu sios kvepalus nariu balsavimu grafiniai isdestimai, kokiai progai, aplinkai, sezonui bei amziui jie labiau tinka.
''Flowerparty''

thumbup.gif nugriut galima skaitant kompiuterini vertima is anglu i lietuviu! "Jis tampa geriau, kai jis sudžiūna žemyn" ir t.t. ir pan. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
negalejau nepasidalinti smagia akimirka 4u.gif

Man sie kvepalai pasirode lengvi, gaiviai-salsvi, geleti su siek tiek vaisiu. Laikosi ne itin ilgai, bet pakankamai. Zodziu, tokie nepretenzingi. As megstu labiau pretenzingus, tokius kaip Clea, Neonatura Cocon, Neblina smile.gif
Beje, siandien kaip tik gavau ilgai noreto YR kvapo Cantate miniatiura. Labai idomus. Ir kodel YR vis nutraukia savo produktu gamyba umn.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2010 07 30, 23:29)
"Jis tampa geriau, kai jis sudžiūna žemyn"  ir t.t. ir pan. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
negalejau nepasidalinti smagia akimirka  4u.gif

Speju kad pasisakes turejo omenyj kad kvepas gereja, kai issiskleidzia sausa kvepalu baze user posted image
QUOTE(oriole @ 2010 07 30, 23:29)

Man sie kvepalai pasirode lengvi, gaiviai-salsvi, geleti su siek tiek vaisiu. Laikosi ne itin ilgai, bet pakankamai. Zodziu, tokie nepretenzingi. As megstu labiau pretenzingus, tokius kaip Clea, Neonatura Cocon, Neblina  smile.gif
Beje, siandien kaip tik gavau ilgai noreto YR kvapo Cantate miniatiura. Labai idomus. Ir kodel YR vis nutraukia savo produktu gamyba  umn.gif

Tiesa pasakius as labai skeptiskos nuomones apie visus YR parfumerijos gaminius, naudojausi tik ju kosmetika, kurios gamyboje jie visame pasaulyje YR laikomas vienu geriausiu. Isimti darau tik monokvapams, kai perku vieno kvapo kuno prieziuros rinkini, pvz. ''Vanille Bourbon'' Les Plaisirs Nature serijos duso gelis, kuno losjonas ir tualetinis vanduo - mano nepakeiciami favoritai user posted image
O del kvepalu laikausi tos minties, kad geriau atgaileiti vienu-kitu desimciu litu daugiau, bet uz tad kvepieti tikrais parfiumerijos sedevrais user posted image
jauciu uzmetis mane dabar pomidorais YR gerbejai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 07 30, 19:43)
user posted image
o taip pat dar domintų atsiliepimai apie nagų laką Yves Rocher?  rolleyes.gif  Ačiū  4u.gif

Uosciau, visai idomus, saldus, tikru tikriausias geliu kvapas, toks vasariskas sakyciau. Bet man jis pasirode per saldus....
Kas megsta saldesnius kvapus, tai pats tas.
Nes mano favoritas YR- Naturelle, tai FLowerparty kvapas visai i kita puse rolleyes.gif
Papildyta:

O del kvepalu laikausi tos minties, kad geriau atgaileiti vienu-kitu desimciu litu daugiau, bet uz tad kvepieti tikrais parfiumerijos sedevrais user posted image
[/quote]

Na nera cia ko uzmetyt pomidorais, kiekvienas turi savo nuomone ir jos laikosi.
Mano nuomone YR kvepalai yra kokybiski ir kaina tikrai labai nedidele - norint nusipirkti parfumerijos sedevrus- kaip issireiskete, reiktu sumoketi 2-3kartus daugiau nei uz YR kvapus. Pakeitimui ar siaip nenorint - negalint moketi daugiau manau tai tikrai geras pasirinkimas. Ir jais kvepiant tikrai nekvepiama "pigiai". Cia aisku mano nuomone, o kiekvienas tebunie turi savo nuomone ir prie jos pasilieka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 30, 22:58)
Tiesa pasakius as labai skeptiskos nuomones apie visus YR parfumerijos gaminius, naudojausi tik ju kosmetika, kurios gamyboje jie visame pasaulyje YR laikomas vienu geriausiu. Isimti darau tik monokvapams, kai perku vieno kvapo kuno prieziuros rinkini, pvz. ''Vanille Bourbon'' Les Plaisirs Nature serijos duso gelis, kuno losjonas ir tualetinis vanduo - mano nepakeiciami favoritai user posted image

Neuzmetysim 4u.gif kiek nosiu, tiek nuomoniu.
O jums nepatiko YR kvapu kompozicijos ar kainos skeptiskai nuteikia?
YR kvepalai kuriami tu paciu Nosiu (t.y. parfumerijos kureju), kurios kuria ir brangiesiems brendams. Cia keletas pavyzdziu, kas ir kokius YR kvepalus sukure:

Christine NAGEL -
Rose Absolue

Olivier PESCHEUX -
Iris Noir (kartu su Nathalie Gracia Cetto)
Voile d'Ambre

Sophia GROJSMAN -
Neblina

Annick MENARDO -
Comme une Evidence - Un jour se lève...
Pur Désir de Mimosa

Christophe RAYNAUD -
Nature Millenaire Pour Homme

Marie-Aude COUTURE BLOUCHE -
Hoggar

Olivier CRESP -
Nature Millenaire Femme

Michel GIRARD -
Naturelle

Philippe ROMANO -
FlowerParty

Jacques CAVALLIER -
So Elixir (kartu su Olivier Cresp & Marie Salamagne)
Tendre Jasmin

na ir t.t. Norint galima pasiziureti, ka dar gero sie kurejai yra sukure, pvz. cia angliskai, o cia lietuviskai

Dar pridursiu. Esu tikra, jeigu Hermes kvepalai butu pardavinejami po YR zenklu ir YR kainomis, isplusciau juos kaip prastas pigienas ir apeiciau juos kilometro spinduliu. Bet tie kvapai pardavinejami "high end" parfumerijose bei atitinkamomis kainomis, liaupsinami kaip neiprasti "liukso klases" kvapai, tai nedristu ju taip plusti lotuliukas.gif
dabar jau man reikia bijoti Hermes gerbeju pomidoru
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 30, 23:58)

100% drinks_cheers.gif Man ju kosmetika irgi laaabai patinka, bet va kvepalai kazkaip nea schmoll.gif Nesakau, kad jie pigus, bet man norisi ilgesnio laikymosi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif 4u.gif Susilaikiau nuo pirkinio, nes visgi labai jau saldūs.
Dėl jūsų nuomonės apie kvepalus pilnai sutinku, kad geriau geresni drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Bet šįkart ieškojau paprastesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2010 07 31, 13:48)
O jums nepatiko YR kvapu kompozicijos ar kainos skeptiskai nuteikia?

Yves Rocher kvapai mano nosiai visai padorus ir ju kaineles dziugina - galedama tureti viska ko noriu be pasvarstymu pirkciau visus kavepalus is eiles, bet kadangi taip nera mano turimu kvepalu kolekcija nepasizymi ivairove, bet kiekvienu jos ekzemlioriumi galiu pelnytai didziuotis, kurio pasikvepinus nebijau isgirsti komentarus apie ''madinga'', ''vienadieni'' bei ''paaugliska'' kvapa user posted image

QUOTE(oriole @ 2010 07 31, 13:48)
YR kvepalai kuriami tu paciu Nosiu (t.y. parfumerijos kureju), kurios kuria ir brangiesiems brendams.

Kurti jie kuria, bet leiskit patikslinti, kad tos pacios Nosys kuria naujus kvepalus Serge Lutens ar Frederic Malle parfiumerijos namams nuo 2-ju iki 5-iu metu, o gavus uzsakyma is garsenybiu, pvz. Britney Spears, Antonio Banderaso arba is kosmetikos gamintojo Yves Rocher isitelpa su naujo kvapo isradimu i kelius menesius user posted image
Vat ir gaunasi kad kurejai lyg ir tie patys, o kainos skirtingos user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 02 rugpjūčio 2010 - 08:11