Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

QUOTE(shemsa @ 2011 05 05, 13:49)

turiu sita, bandziau gal 3x, bet nepatiko. gal kad per sviesi... siaip kvepia labai intensyviai, dengia vidutiniskai.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 04 05, 21:06)
o is kurio psl galima parsisiusti i LT? nes LT tikrai uzkeltos
Papildyta:
o siaip mane domina serija misriai odai, buvau sian Oze bet pamirsau uzeiti i ju parduotuve.

i LT tiesiai nesiuncia niekas, kiek as zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2011 05 13, 00:25)
i LT tiesiai nesiuncia niekas, kiek as zinau biggrin.gif

Galima iš vokiško puslapio per tarpininkes, manau, kad bus vistiek pigaiu nei LT smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojate si, kokie atsiliepimai? 4u.gif
http://www.yves-roch...?cmSrc=Category
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 13, 14:22)
Sveikos, gal kuri naudojate si, kokie atsiliepimai?  4u.gif

Naudojau.Lengvai tepasi, gerai įsigeria, malonus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 13, 12:22)
Sveikos, gal kuri naudojate si, kokie atsiliepimai?  4u.gif

o man kaip tik netiko. nusiprkau si krema butent riebiai T zonai, ir gavosi taip, kad ji dar labiau riebalavosi, odos poros issiplete, ir man kazkodel riebi plevele likdavo... ismeciau i siuksliadeze.
Atsakyti
as tai pavasariui atejus uzsimaniau visko su alyvom, tai uzsisakiau kuno pieneli ji jau naudoju, kvepia skaniai, drekina ir normaliai, o duso geli tureciau gauti ateinancia savaite manau ir turetu taip pat skaniai kvepet wub.gif dar krema deginimuisi sauleje su stipriausiu apsaugos factorium, nes esu labai sviesiaode, tai noriu kuo didesnes apsaugos, zodziu yves rocher valdo thumbup.gif pas mane didzioji dalis kosmetikos sios firmos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolke: 16 gegužės 2011 - 15:46
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 10:18)
Galima iš vokiško puslapio per tarpininkes, manau, kad bus vistiek pigaiu nei LT  smile.gif

kadangi turiu galimybe daznai pati parsivezti, tai LT nuejus i YR parduotuve pamacius kainas akim savom nepatikejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2011 05 16, 12:45)
as tai pavasariui atejus uzsimaniau visko su alyvom,

O as viska su medumi, man taip skaniai kvepia... wub.gif

Xanaka, ka ten pamatei? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Susiruošiau pirkti YR kompaktinę pudrą, bet bijau kad nebūtų sausa, raukšles išryškinanti g.gif ... gal kas bandėt, labai norėtųsi išgirst atsiliepimus mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 23, 22:19)
Xanaka, ka ten pamatei?  unsure.gif  4u.gif

Itariu, kad ta pati beprotnami, kaip ir as lotuliukas.gif doh.gif
Kaip tik siuo metu viena pazistama isvaziavus i Vokietija, tai daviau uzsakyma, kad kai ko parveztu. Idomumo delei nuejau Vilniuj i parduotuve palyginimui, tai pamaciau ta, kas jau seniai buvo aisku - kainos lygiai dvigubai uzkeltos. Pvz. kvepalai, kurie Vokietijoj kainuoja 17,50 euru, lietuviskoj parduotuvej - 120 lt. Veido kauke Vokietijoj 5,75 euru, Lietuvoj - 35 lt. Ir pan.
Zodziu, be akciju Lietuvoj visiskai nera prasmes pirkti. Man tik idomu, kaip tos parduotuves issilaiko su tokiom kainom doh.gif
Atsakyti
tikrai kazkokia nesamone padaryta Lietuvoje su Yves Rocher produktu kainomis. Brangiau nei Sveicarijoje biggrin.gif
Atsakyti