Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 11, 00:32)
As nesu maciusi LT kainu, bet nelabai isivaizduoju, kaip gali buti aukstos kainos, tai tikrai nera auksciausios rusies kosmetika, tik tiek, kad pvz man, labai tiko, veido problemeles susitvarkiau po ilgu ieskojimu ir brangiausiu firmu. 
good.gif

4u.gif
Tai vat as ta pati ir galvoju, kad tai nera super kokybe uz tokia superine kaina, ar atsiranda isvis ten perkanciu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As is Yves Rocher dovanu gavau seselius ir kvepaliukus So Elixir ax.gif Tai patiko ir seseliai ir kvepalai. Del kvepalu galiu pasakyti tik tiek, kad sitie visai neblogai issilaiko, kaip kazkuri anksciau rase, kvapas isnyksta ir vel atsiranda thumbup.gif dabar noreciau isigyti tusa ir krempudra. Mano oda sausa. gal galite patarti ka nors?buciau dekinga labai uz patarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medow @ 2011 09 23, 23:39)
Mano oda sausa. gal galite patarti ka nors?buciau dekinga labai uz patarimus ax.gif

As su savo sausa oda naudoja sia krempudra :
user posted image
Man labai patiko:graziai , nestorai pasidengdavo. Ir kas aktualu sausai odai - nesausindavo odos. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima, bet kaip tik dabar sitos pudros ir neparduoda, isparduota. doh.gif reikia laukti....
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2011 09 24, 09:15)
As su savo sausa oda naudoja sia krempudra :
user posted image
Man labai patiko:graziai , nestorai pasidengdavo. Ir kas aktualu sausai odai - nesausindavo odos. smile.gif

Pagaliau gavau savo yves rocher siuntinuka su siuo makiazo pagrindu, tai kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medow @ 2011 10 09, 22:31)
Pagaliau gavau savo yves rocher siuntinuka su siuo makiazo pagrindu, tai kol kas esu labai patenkinta  thumbup.gif

Atsakyti
laba, gal galite kas parasyti kur ir kaip susisiekti su zmogumi kas uzsakineja sia kosmetika, aciu labai smile.gif
Atsakyti
kokie atsileipimai butu apie paakiu kremus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 18, 17:31)
kokie atsileipimai butu apie paakiu kremus?smile.gif

temoj tikrai buvo rasyta, nepatingekit paskaityt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2011 10 18, 21:23)
temoj tikrai buvo rasyta, nepatingekit paskaityt.  mirksiukas.gif

skaiciau,bet jau nera nuotrauku,o prie tu buvusiu nuotrauku pavadinimu...
Atsakyti
QUOTE(Medow @ 2011 09 23, 23:39)
Sveikos 4u.gif
As is Yves Rocher dovanu gavau seselius ir kvepaliukus So Elixir ax.gif Tai patiko ir seseliai ir kvepalai. Del kvepalu galiu pasakyti tik tiek, kad sitie visai neblogai issilaiko, kaip kazkuri anksciau rase, kvapas isnyksta ir vel atsiranda  thumbup.gif dabar noreciau isigyti tusa ir krempudra. Mano oda sausa. gal galite patarti ka nors?buciau dekinga labai uz patarimus ax.gif

Labai patiko šis tušas, gražiai pailgina
http://www.yves-roch...?cmSrc=Category
Atsakyti
Merginos, gal kuri esate turejusi Evidence kvepaliukus?Butu idomu suzinoti, ar gerai issilaiko kvapas?aciu 4u.gif
Atsakyti