Įkraunama...
Įkraunama...

Detektyvų mėgėjoms

QUOTE(Anafora @ 2005 10 11, 15:51)
Detektyvu fronte tai yra taip: nuejau sekmadieni i biblioteka, nezadejau nieko imti, tiesiog skubiai knyga veluojancia grazinau ir uzkliuvo akys uz E.George "Tobulas kerstas" - galvoju, "ant biuletenio sedziu" - kaip tik lengviems vakarams bus. Griztant velnias ko uzejau i parduotuve, knyga i spintele, o parejus namo uz 10 min pasikedau, kad pastarosios neparsinesiau  doh.gif Nei apsauga, nei pardevejos knygos nemate. Nukniso kazkas! Perejau visus musu kaimo knygynus, bet deja knygos neradau, senokai leista matyt. Vakar siaip ne taip radau internete, bet neaisku ar dar atsius.. Beveik detektyvine istorija.

Tęsinys:
Po ilgų paieškų knygynuose, internete ir forume mamagitana man suveikė veik naują E.Goerge knygą. Nueinu i biblioteką visa švytėdama - jie sako - kažkas grąžino prieš kelias dienas... doh.gif dabar turiu naują knygą thumbup.gif ir žinoma jau pradėjau skaityti.
Atsakyti
anafora, tai gal ir tu man grąžinti norėtum? Oho, kokia istorijos pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
"anafora, tai gal ir tu man grąžinti norėtum? Oho, kokia istorijos pabaiga"

Nu, kad ne, negrąžinsiu schmoll.gif Aš detektyvų neturėjau - bus pirmas mano lentynoje thumbup.gif Man tik keista, kad tos moteriškės iš bibliotekos nepaskambino, nors šiais taupymo laikais...

Aš kas mėnesį min vieną knygą įsigyju, tai čia prie tų priskaičiuosiu biggrin.gif

Atsakyti
Ar buvot kas antradienį susitikime su Marinina? O gal toj „detektyvinėj“ ekskursijoj? Laukiu laukiu atsiliepimų ir įspūdžių, bet visos tyli...
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 11 13, 02:58)
Ar buvot kas antradienį susitikime su Marinina? O gal toj „detektyvinėj“ ekskursijoj? Laukiu laukiu atsiliepimų ir įspūdžių, bet visos tyli...

Aš buvau lyg susidomėjus ta ekskursija, bet kad visokių reikalų atsirado, tai niekur nebuvau schmoll.gif sad.gif
Atsakyti
Apmirė detektyvų megėjų skyrelis... doh.gif neseniai pasiemiau Purpurines upes, nes girdėjau, kad labai prastas filmas - pamaniau, gal knyga geresnė bus - visai nieko. Patiko. Tik pradžioje kiek žiauroka pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2005 08 24, 16:53)
Gal kas kompetetingas gali man isvardyti Elizabet George lietuviskai isleistus detektyvus, nes as berods tik Valdzios akivaizdoje teskaicius ir dar viena - gal Juodasis bokstas jei su kitu autoriumi nemaisau  g.gif

Turbūt mano pagalba jau nebereikalinga, bet vis tiek pabandysiu išvardinti :
1. Tobulas kerštas, 1999. Alma littera , Sfinkso serija
2. Priešo akivaizdoje, 1999. Alma littera, Sfinkso serija
3. Lošimas iš pelenų, 2000. Alma littera, Sfinkso serija
4. Nepaprastas išvadavimas, 2003. Alma littera, Bylų serija
5. Sumokėta krauju, 2003. Alma littera, Bylų serija

Juodojo bokšto autorė P. D. James. Irgi Alma littera išleido 1999.
Tikiuosi, nieko nepraleidau. Jei kas papildys šį sąrašą, būsiu dėkinga, nes ir pati mielai "graužiu" E. George detektyvus.
Atsakyti
Skaičiau keleta Agatos Kristi detektyvų, labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2006 04 18, 15:14)
Turbūt mano pagalba jau nebereikalinga, bet vis tiek pabandysiu išvardinti :
1. Tobulas kerštas, 1999. Alma littera ,  Sfinkso serija
2. Priešo akivaizdoje, 1999. Alma littera, Sfinkso serija
3. Lošimas iš pelenų, 2000. Alma littera, Sfinkso serija
4. Nepaprastas išvadavimas, 2003. Alma littera, Bylų serija
5. Sumokėta krauju, 2003. Alma littera, Bylų serija

Dėkui Dolitle, senokai savo klausimą uždaviau blush2.gif - per tą laiką jau visas čia išvardytas George knygas perskaičiau blush2.gif Dabar leidžia Bylos serijoje - gal bus daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2006 04 23, 10:04)
Dėkui Dolitle, senokai savo klausimą uždaviau  blush2.gif  - per tą laiką jau visas čia išvardytas George knygas perskaičiau  blush2.gif Dabar leidžia Bylos serijoje - gal bus daugiau  thumbup.gif

Smagu, kad jau pavyko "sugraužti" lietuviškąsias E.George knygas. Šios autorės kiekvienos knygos labai laukiu! Rusiškame puslapyje www.lib.aldebaran.ru radau dar pora į lietuvių kalbą neišverstų jos knygų: Школа ужасов ir Ради Елены. Skaityti knygų internete labai nemėgstu (visas knygos skaitymo malonumas dingsta), tad nors ir labai labai vilioja, turbūt lauksiu, kol Alma littera išleis lietuviškai.
Atsakyti
sveikos man irgi patinka detektiniai filmai ir knigos neseniai perskaiciau kniga "zaliojo vaiduoklio paslaptys" labai idomu.
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2006 04 23, 11:45)
Smagu, kad jau pavyko "sugraužti" lietuviškąsias  E.George knygas. Šios autorės kiekvienos knygos labai laukiu! Rusiškame puslapyje www.lib.aldebaran.ru radau dar pora į lietuvių kalbą neišverstų jos knygų: Школа ужасов ir  Ради Елены. Skaityti knygų internete labai nemėgstu (visas knygos skaitymo malonumas dingsta), tad nors ir labai labai vilioja, turbūt lauksiu, kol Alma littera išleis lietuviškai.

As atsekiau internete daznai susiaurina taip vadinamas nereiksmingas vietas. Manau romanai visdelto daug praranda nuo turinio mazinimo.
Atsakyti