Įkraunama...
Įkraunama...

Nepavydus vyras

MB yra sveikai pavydus: kai kada užkyla jam emocijos, kai koks vyrukas į mane užsižiūri ar pan, bet šiaip abu vienas kitam duodam didelę laisvę, kad nebūtų jokios smaugiančios kontrolės ir nepasitikėjimo.
Atsakyti
Bet juk ir nepavydžių vyrų būna labai dėmesingų savo moteriai.
Atsakyti
tikrai pliusas nepavydus vyras - nevarzo tavo laisves ir nereikia aiskintis del jo isivaizduotu dalyku 4u.gif
Atsakyti
Maniskis irgi nera pavydus ir tuo labai dziaugiuosi,nes matau kaip kencia mano drauges nuo pavydziu vyru ar bachuru doh.gif

o kad paskambina ir pasiteirauja kur esu ar ka veikiu,manau cia yra sveikas rupinimasis savo antraja puse smile.gif
Atsakyti
geriau nepavydus, nei koks paranojikas draudžiantis sijoną apsimaut, kad kaimyno neviliotum. turėjau pavydų. eina peklon. neduok die kas į mane pažiūrės, o jei pakalbins tai snukin gaus. košmaras.
todėl tokio tipo vyrų geriau vengti.
Atsakyti
Vyras turetu buti tolerantiskai pavydus kazkiek!
kad zinotu kur kada ir kaip tau tai parodyti pasakyti ir isreiksti..
mano buves buvo labai pavydus! suvibruoja telefonas -kas parase? skambina is kart net psakau su kuo kalbesu nes lys prie manes kis snapa prie tel kad tik isgirstu su kuo dneku! su kuo pasisveikinu gatveje is karto -kas cia? kas ji/jis tokia?
ojai ojai kaip nervuodavo ir erzindavo,bet cia zmogaus smalsumas daugiau,pavydas budavo jai snekedavau su jo draugais ilgai o jis uzmatydavo,kad jo dragai i mane ziuri ar nuziuri,viskas budavo vo sne as jam prie sono turiu buti ir ne krust,nes as tik jo esu!
o dabartinis tai pavydus tik tam tikrose ribose,kur reikia istikruju,nors matau,kad to tikro pavydo neparodo! jis manim pasitki,kaip ir as juo,nors ir as jo pavydziu kazkiek smile.gif manau tai normalu,kad sneka su kita moterim ar jy kas uzklabina o jis snekasi sypsodamasis su ja,o tu stovi arba stebi ir galvoji kas tenper velnias,bet as tokius dlaykus toleruoju ir neklausiu jo net,kas ten per viena,jis pats jei nori man pasako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 02 10, 00:15)
geriau nepavydus, nei koks paranojikas draudžiantis sijoną apsimaut, kad kaimyno neviliotum. turėjau pavydų. eina peklon. neduok die kas į mane pažiūrės, o jei pakalbins tai snukin gaus. košmaras.
todėl tokio tipo vyrų geriau vengti.


Visiskai pritariu, jau del sijonu tai... doh.gif Ir issiskyriau del jo perdeto pavydumo unsure.gif
Atsakyti
O aš net papriekaištauju, kad jis nepavydi manęs...Bet jis sako, jog labai pasitiki, o jei ir pavydi, tai nerodo to ax.gif .
Atsakyti
gal truputeli ax.gif .
Atsakyti
ysiterpsiu ir as, mergaites. as turejau labai pavydu, o dabar turiu visai nepavydu. blogai abiem kartais. per daug-negerai. o kai nepavydi ir negerai. ka zinai ka galvoja, gal tikrai nera tada ko pavydet? gal laiko prastesne uz kitas?
o ar jus savo vyru nepavydit ne trupucio?
Atsakyti
Mano buves draugas buvo visiskai nepavydus.. ir tiesa sakant man tai nelabai patikdavo ax.gif kazkaip noredavosi, kad parodytu, bet menkiausia pavydeli, kad pasijausciau jog tikrai rupiu ar saugo mane nuo visokiu bernioku lotuliukas.gif tai mano nuomone tikrai nera gerai kai visiskai visiskai nepavydi..
O dabartinis tai va jau dazniau uzpavydi tikrai nestipriai su saiku ir man tas visai patinka blush2.gif ir dar pasako as niekam taves neatiduosiu 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad tai nera didelis trukumas, bet privalumu taip pat nepavadinciau. Viskas tiesiog priklauso nuo situacijos. Jeigu vyras jaucia visapusiska pasitikejima savo isrinktajai, vadinasi viskas puiku, bet jeigu jis nepavydi nes aceit toks jo budas, tai jau izvelgciau kitu dalyku. Gal vyrukas nemyli zmonos ir todel kitiem nepavydi, galbut zmonele pati tiek prikepusi, kad nebera jau ko ir pavydeti... buna ivairiu niuansu. As noreciau siektiek pavydaus draugo blush2.gif
Atsakyti