Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

Vakar nuo Mindaugo g. Maximos estakados ne nuvažiavau, o elegantiškai nučiuožiau visų keleivių siaubui lotuliukas.gif Gerai, kad apačioje nieko nebuvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 12 17, 15:37)
negi nieko nenervina tokios vairavimo sąlygos bigsmile.gif

vakar kazkaip pavyko kamscius aplenkti, nors maliausi po miesta piko valandomis g.gif
siandien bijau, kad nepavyks...visai nezavi mintis valanda ir ilgiau iki namu vaziuoti...
bet nervintis nematau ko biggrin.gif nieko gi cia nepakeisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 17, 16:50)
Vakar nuo Mindaugo g. Maximos estakados ne nuvažiavau, o elegantiškai nučiuožiau visų keleivių siaubui lotuliukas.gif Gerai, kad apačioje nieko nebuvo. lotuliukas.gif

siaubą turėjo atpirkt vaizdo elegantiškumas lotuliukas.gif

šiaip tai vakar uuuuiiii, kaip visi slidinėjo...
tik tiek, kad prie tokio vėžliško greičio mažiau šansų rimtai susižeist (jei netyč į kokį griovį neslystelsi)
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 17, 16:50)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif siandien taip pat elegantiskai pagavau zuiki prie namo vartu biggrin.gif stsistoji nuo kalniuko ir vaziuoji biggrin.gif
Atsakyti
bash.gif ahhh! Kaip nervina! Važiavimas pagrindiniais keliais dar pakenčiamas. Bet kieme... O dar kiek dirbt reikia kol atsigramdai visus langus doh.gif
Greičiau pasibaigtų ta lijundra...
Atsakyti
O man dzipa vairuojanti poniute vos i sona neivaziavo. Is ziedo galima tik pirma juosta isvaziuot, o ta is antros suko, o paskui staigiai i mane rikiavosi. Siaubas ohmy.gif Gerai, kad spejau staigiai pristabdyt, o ta ir nuruko.
Papildyta:
Ir pestieji neatsargus. Per ta basia lijundra i plikledi vaziuoju, tai i pesciuju pereja didziausiu greiciu begte pries pat masina islekia pensininkas. Ale nesupranta, kad i pereja reik ramiai iseit, kad vairuotojas sureaguotu laiku. O dabar is tamsos begte isniro ir lekia per kelia tiesiai po ratais. As kalta likciau, nes pereja, bet ir jam juk butu amen jei taip lakstys. Gerai, kad spejau sustabdyt ir jau beveik prasokes buvo, o uz manes niekas nevaziavo. Sportininkas mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 19 gruodžio 2008 - 10:22
QUOTE(KriuKriu @ 2008 12 19, 10:17)
O man dzipa vairuojanti poniute vos i sona neivaziavo. Is ziedo galima tik pirma juosta isvaziuot, o ta is antros suko, o paskui staigiai i mane rikiavosi. Siaubas ohmy.gif Gerai, kad spejau staigiai pristabdyt, o ta ir nuruko.

Vat su dzipais man irgi buvo panasi situacija, as pagrindiniam, jis salutiniam, o lekia tiesiai i mane blink.gif , as vos soko negavau! swoon.gif Vos sustabdziau, o tas leke, taip ir nuleke! doh.gif
Atsakyti
zmones turintys 40 metu staza bet nepripazystantys savo klaidu... uzuot jas pripazinus kitus vadinantys snarglem, pacankem ir panasiai... ir aisku rekimu besiginantys....
Atsakyti
Vakar aš pakraupau taip pat - slidu, lekia skubanti moteriškaitė kokių 45-55metų, aš važiuoju ir taip atsiparašant 20km daugiau nei leistina o ji man tolimas įjungia kad tu pasitrauk nes jai vietos mažai ir nesugeba aplenkti, persiprašau bet taip ir norėjos ant stabdžių koją uždėti kad įmūrintų į rurą, nes priekyje mašinų daug, aš važiuoju atstumu kuris vadinamas " saugus" pirmoje juostoje eilė trulų - negaliu pakęsti tokių bjaurių vairuotojų
Atsakyti
Šiandien užmiesčio kely priešais važiuojantis kaip kalė ant stabdžių...Net į kelkraštį išvažiavau stabdžiais cypdama,gerai kad padangos geros.Vaizdas - išlipa koks 50m vyrukas ir sako:''atsiprašau,norėjau pažiūrėt,ar slidu''.Neišlaikiau ir vieną keiksmažodį paleidau.O pas vyrioką mašina tokiam ledo - sniego kiaute,tik priekinį langą vairuotojo pusėj prabraukęs,ir važiuoja kaip su tanku.Akivaizdu,kad manęs nė nematė,nes retai važiuojamas kelias ten.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 20, 19:41)
Vaizdas - išlipa koks 50m vyrukas ir sako:''atsiprašau,norėjau pažiūrėt,ar slidu''.

doh.gif Nu nepykit, bet kadangi visks gerai baigės, žvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal jau kartosiuos, bet pyp pyp kaip nervina nemokantys parkuotis ir perpildytoje aikštelėje kokioje prie PC "Europa" ar "Akropolio" pasistatantys per dvi vietas arba taip kreivai, kad vistiek kita mašina netilps, nors vieta tuščia.
Atsakyti