Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 22, 11:57)
O su kokiom priemonem darotes pilinga? g.gif

kavos tirsciais, isidedu medaus sauksteli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2009 08 23, 21:33)
kavos tirsciais, isidedu medaus sauksteli thumbup.gif

Atsiprasau uz kvaila klausima, bet kiek mazdaug tu kavos tirsciu naudojat? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 23, 21:05)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet kiek mazdaug tu kavos tirsciu naudojat? blush2.gif  blush2.gif

Isgerus kavos puodeli lieka, tai ir sunaudoju wink.gif
Jei matau, kad bus mazoka, tai isidedu dar siek tiek smile.gif
Nera itin didelio skirtumo, ar truputi daugiau, ar maziau, kad uztektu tam kartui issitrinti, ir viskas smile.gif
Atsakyti
Žinoma, kad geras dalykas. Kojos savaite būna švelnios, aišku neužtenka tik nusiepiliuoti ir viskas, kasdiena tepimas kremais, šveitimas, du kart per savaitę. O su peiliukais jei ryte nusiskusdavau, tai vakare jau ežys doh.gif o plius kaip dirginama oda kaskart skutant, bent man tai siaubingai blauzdas bėrė, kad ir kokias putas naudodavau, vistiek. O ir laiko užima skutimas daug daugiau. Na vienu žodžiu aš už epiliatorių ax.gif
Atsakyti
Man irgi siaubingai berdavo...bet pvz mano draugei po skutimosi - kojos aksominės, nieko neišberdavo..smile.gif o man tai tos kojos niekada nebūdavo normalios,nusiskutu - išberia, kol praeina bėrimai - jau vėl reik skust doh.gif ir tas kojų odos traumavimas...fui kaip nemėgstu skutimo schmoll.gif
Atsakyti
As TIK uz epiliatoriu blush2.gif prie skausmo jau pripratau, tai kartais isijungiu koki gera filma ir epiliuojuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o jums ne drovu darytis bikini depiliacija pas kosmetologe? 4u.gif
Atsakyti
Vienareiksmiskai-VASKAS thumbup.gif nueini pas kosmetologe atsiguli,tai tau ir nupesioja viska ir dar masaziuka padaro,o skausmo tai net nera ko lyginti,ilga laika naudojausi epiliatoriumi,nes su vasku per daug zaidimo namie,o i salona nelabai galejau nueiti,nes buvau ne lt neturejau kur lelytes savo palikti.Oda pas mane nuo epiliatoriaus tokiais raudonais spuogiukais nueidavo ir laikydavosi vos ne savaite,po to visi plaukai iaugdavo,nors ir pyling'a darydavau,ir spec.tepaliuka naudojauir po vieno epiliavimo sekanti karta skusdavau,vis tiek rezultatas toks pat:siaubingas skausmas,ypac bikini srityje,ten giliau visur,arba pacias lupas tiesiog neimanoma nusiepiliuoti schmoll.gif Dabar jau antri metai is eiles tik karstu vasku depiliuojuosi absoliuciai viska,skausmas minimalus,bikini tiesiog tobulas,atguli 1 val,susimoki 100lt ir viskas,po 3 sav.nusiskutu,per mm atsiauginu ir vel i kosmetologijos kabineta thumbup.gif
Atsakyti
Esu plaukuota kaip beždžioniukė...
Plaukai atauga labai greitai.
Tik jeigu mane „apdraskė“ su vašku kosmetologe, tada plaukai pradeda augti po 2-4 savaičių.
Jeigu apdraskau save savarankiškai namuose, nesvarbu ar vašku ar kitaip, plaukai atauga jau po 1-2 savaičių.
Atsakyti
as uz karsta vaska,rezultatas puikus..o ir skausmo minimaliai thumbup.gif
Atsakyti
o man nei vienas nei kitas doh.gif
Atsakyti
Kiek bandziau pirktinius vaskus tai man jie nieko nenuplesia ir ant odos likdavo g.gif nzn gal ka ne taip darydavau g.gif O epiliatoriaus laida pameciau per kraustymasi tai tenka peiliukais ax.gif na kartais pincetu bikini nusipesu aisku daug laiko uzima doh.gif
Atsakyti