manau kad vaskas, tada ne taip iaugineja plaukeliai . ir oda svelnesne lieka, na bent jau man ..
QUOTE(cosmmo @ 2012 04 02, 10:30)
manau kad vaskas, tada ne taip iaugineja plaukeliai . ir oda svelnesne lieka, na bent jau man ..
Vaškas - ir greičiau ir mažiau skausmo
Na ,su vasku tai daug terliones
visa valanda uzima kol kojas nudepiliuoju,ir vasko prilimpa visur
, su epiliatorium greiciau ,tik plaukeliai daznai iauga i oda
,bet jei rinktis is siu dvieju ,tai rinkciaus epiliatoriu
Aš tai vašku vienareikšmiškai, tačiau jei tinka epiliatorius tai šaunu - ar taip ar kitaip- rauni vistiek. Tik kad pats save kankini arba kita stave geritai nukankina ir viskas
O ir nuo vaško įauginėja jei odos neprižiūrit.
Balsavau už epiliatoriu
man su vašku daugiau terlionės
Merginos, ka manote apie toki epiliatoriu?
Mechaninis epiliatorius
Gal kam teo isbandyti? Galvoju, ar pirkti.
Mechaninis epiliatorius
QUOTE(manoukis @ 2012 06 28, 11:49)
Merginos, ka manote apie toki epiliatoriu?
Mechaninis epiliatorius
Mechaninis epiliatorius
Nea
Ir dar: "Plaukeliai įstringa spiralėje ir neskausmingai pašalinami su šaknimis" - kaip gali buti neskausminga??? Mane tai siutas ima nuo tokių reklamų, kiek gi mūsų tokių yra, kurioms neskauda?
Vaško šitoj vietoj nebandžiau, bet pincetas
Man epiliatorius, labai patogu, mažiau terlionės
O vat bikini sričiai vaškas patinka, tik jau darausi ne pati
Noreciau atnaujinti tema, nes sumasciau pirkti epiliatoriu. Gal yra tokiu kurios labai nusivyle epiliatoriu kokybe?
QUOTE(Auda @ 2016 01 31, 20:14)
Noreciau atnaujinti tema, nes sumasciau pirkti epiliatoriu. Gal yra tokiu kurios labai nusivyle epiliatoriu kokybe?
Nusipirkau ir tik kelis kartus naudojau, tiksliau pabandziau naudoti ir nezinau dabar kur ji deti. Skausmas tai ojojoj..Ir israuna po kelis plaukelius, tai tenka per ta pacia sudirginda oda po keleta kartu braukyti