Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(mama2lai @ 2009 06 09, 10:25)
Laba diena likimo draugės smile.gif. Apibendrinti bandžiau šio forumo medžiagą. Atsiprašau-klydau blush2.gif , yra ir blogų atsiliepimų. Todėl dabar pabandysiu pateikti patikslintą apibendrinimą smile.gif. Nepatingėjau peržvelgti visus atsiliepimus tų kurios naudojo. Tų kurios tik diskutavo bet nebandė neįtraukiau biggrin.gif, nepykit.  Statistika: aštuonioms- netiko arba nepatiko. septynios- naudojo bet nepajuto skirtumo, arba neturi nuomonės, trisdešimt aštuonioms-tiko ir patiko. Kad nebūčiau apšaukta informacijos klastojimu  ax.gif, pateikiu konkrečių žinučių Nr. Netiko-3,77,111,376,397,411,435,440. Nepajuto skirtumo-23,37,117,409,425,434,532. Tiko-9,12,35,42,44,49,50,54,55,58,61,63,64,78,95,113,118,164,191,230,234,237,377,378,400,406,412,424,427,430,465,484,500,508,520,524,544,562. Santykis maždaug 1 prie keturių smile.gif .
O dabar rimtai. Iš konkrečios savo praktikos: Man 48 metai, jau buvo pradėjęs trikti ciklas, vartoju jau beveik metai laiko-ciklas vėl kaip laikrodis, 24 dienos ir trys sirgimo, tik nežinau...ar tai privalumas smile.gif. Turėjau problemų su dažnu noru šlapintis-neturiu smile.gif. Brolio žmona turėjo stebimą miomą, panaudojus trejetą mėnesių nuėjo pasitikrinti-miomos neberado. Gal sutapimas, o gal ir poveikis. Tam, kad tvirtai pasakyti dar reikia atsiliepimų daugiau naudojusių. Keturioms iš mano pažistamų nebeliko problemų su pienlige. Ir tai yra konkretūs žmonės su kuriais galite pabendrauti jeigu turėtute noro. Šiuo metu baigėsi mano laikas  smile.gif , vėliau pabandysiu parašyti su kokiomis organizmo reakcijomis galite susidurti.


Man tai butu gaila laiko tokiam bereikalingam darbui, apibendrint foruma. O as jau buvau pagalvojus, kad kokia ginekologe kalba ar siaip kokios rimtos literaturos pacituocit
Diva drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš, šitąjį, norėjau paklausti blush2.gif Ar yra kokia liga, nuo kurios šie įklotai nepadeda? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 06 09, 20:28)
Aš, šitąjį, norėjau paklausti  blush2.gif  Ar yra kokia liga, nuo kurios šie įklotai nepadeda?  cool.gif


nėra rolleyes.gif Bet kur klijuoji ir bet kur padeda lotuliukas.gif Protingi tie paketai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 09, 20:51)
nėra  rolleyes.gif Bet kur klijuoji ir bet kur padeda  lotuliukas.gif Protingi tie paketai  ax.gif



thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Diva:),2009 06 09, 11:32]

Nu tikrai labai jums rupimas klausymas sis- sitiek atlikot darbo! biggrin.gif Tik dar dabar is tu,kurioms tiko ar net isgyde, istrinkit naujokiu zinutes, kur kaip as manau tas pats zmogus vis kitu vardu cia prisijungia ir giria karts nuo karto doh.gif Ir paziurekit kas lieka, tik kelios zinutes cia daznai bunanciu ir tikrai bandziusiuju ne kaip platintojos...

Laba diena visoms smile.gif. Esu buhalterė ir mėgstu konkretumą o ne prielaidas smile.gif . Iš tų žinučių, kurioms tiko ir patiko, tik penkios (191,378,424,427,562 ) yra rašytos kaip Jūs sakote naujokių, visos kitos yra senbuvės ar patyrę dalyvės. Bet ir ,,naujokės" yra konkrečios dalyvės, dalyvaujančios forumuose,o ne fiktyvios, sukurtos vienam pasisakymui. Todėl jeigu kalbame argumentų kalba tai tegul jie būna patikrinti biggrin.gif .
Dar norėčiau papasakoti kokios būna organizmo reakcijos, tai gal atsakytų į kai kuriuos galinčius Jums visoms kilti klausimus, bet laiko stoka..,gal vėliau. Geros Jums dienos smile.gif .
Atsakyti
Laba diena,

kur butu galima isigyti siu paketu?Niekur nerandu sad.gif Kazkas minejo kad "Panoramoje", gal galit pasakyti parduotuves pavadinima?
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2009 06 11, 09:00)
(herpes,pedos kelties sumusimo gijima pagreitino), dukryte pagydziau(sugijo zaizdele ant uzpakaliuko,kuri kankino 2men ir ne vienas mano turimas tepalas nepadejo).

bei SEM kortele-apsauga nuo visu elektromagnetiniu bangu thumbup.gif

nuo sios savaites galiu siulyti ir Jums,nes tapau sios kompanijos distribiutore 4u.gif 


ir šlapimui, ir širdies ligoms - all in one, kaip sakoma tongue.gif doh.gif

o nuo nemąstymo kortelių būna? bigsmile.gif

tamstele, forumas nėra skirtas tavo reklamai - čia komercija draudžiama, tai aiškiai parašyta taisyklėse. Teks paprašyti moderatorių dėmesio tavo žinutei.

Atsakyti
daugiau informacijos galima surasti:

Winalite.lt
winalite vakarai.lt
winalite-info.lt
winalite.com

Papildyta:
As kazkaip nelinkusi reklamuotis-as tik noriu padeti zmonems ax.gif tiesiog paskaiciau paskutine zinute,kad kazkas teiraujasi telefono blush2.gif
galite pirkti is kur norite-tik sakau kad tai geras produktas,po 2m.apie tai zinos visi ir tiek smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patri: 11 birželio 2009 - 09:26
jei nori padėti žmonėms, tai gerbk vietos bendruomenę ir nedaryk iš forumo turgaus smile.gif Kas labai norės nusipirkti, visad gali parašyti až, juk kaip dieną aišku, kurios čia esat platintojos.
Atsakyti
Karuti, su tavimi sutinku,kad nuo visu ligu neisgydys,bet nuo daugelio pades smile.gif
stebuklingi tie anijonai thumbup.gif
visas ligas isgydo tik pozityvus mastymas, sveika mityba, joga ir t.t.
visa tai praktikuoju thumbup.gif

Cia ne jokia reklama,o tiesiog noreciau pateikti jums,brangiosios,dar siek tiek informacijos apie anijonus...
vaikams, suaugusiems kenciantiems nuo astmos,bronchitu,migrenos patariama isigyti specialius prietaisus,kurie skleidzia tuos anijonus kambariuose(nes ypac daugiabuciuose ju yra labai mazai,daugiausia ju yra prie kriokliu, po griaustinio,kai gryniausias oras).Labai pagereja miegas!Pasaulyje populiareja anijonu kambariai(kaip kad kokiu drusku)kaip terapijos priemone!!!
Atsakyti
Na kaip galima įtikėti tokiais dalykais, aš tiesiog nesuvokiu doh.gif.
Niekas nesiginčina dėl tų anijonų teigiamo poveikio, tik tų anijonų tuose paketuose turbūt tėra tiek, kiek Aktimel'yje gerųjų baterijų. Lojo, lojo n metų, na štai o dabar jau viską paneigė. Neabejoju, kad taip bus ir su šiais paketėliais.
Nu neblogi tie paketėliai, visai mieli ir švelnūs, ir tikrai geriau nei plastmasiniai always'ai, bet kad jie stebuklingi tai jau tikrai... blink.gif schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2009 06 11, 09:48)
stebuklingi tie anijonai thumbup.gif

Cia ne jokia reklama


už tokias nesąmoningas liaupses ir pažadus gydyti visas ligas tikriausiai būtų galima ieškinį teismui paduoti doh.gif Jei tikrai tai būtų stebuklas, tai pilnos ligoninės, slaugos namai būtų stebuklingų paketų pilni. Žmogus šlapimo nelaiko - prašau. Migrena užėjo - ant kaktos užklijuoja, kam tų tablečių smile.gif Po operacijos sveikimas stringa - irgi galima stebuklingais paketais kūną apklijuoti Ir voila, visos visų ligonių problemos išspręstos...

suprantu, kad parduoti reikia, bet ar suvokiat atsakomybę už savo žodžius ir liaupsių bei panaudojimo formų groteskiškumą??? Man galvoje netelpa, kaip galima paketais apklijuoti kūdikį ar vyrui kaktą g.gif

jei ne reklama, tai kas tada? Lakštingala trelėmis iščiulbėjo pardavėjos telefono numerį? blink.gif
Atsakyti