Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 15, 13:28)
gal kuri esat bandziusios siuos kvepalus escsados? Koks ju kvapas? Gal žinot ar jais prekiaujama dute free(oro uostu pard.)

pirmųjų trijų mano daugelyje lankytų europos oro uostų neteko matyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 02 15, 16:18)
pirmųjų trijų mano daugelyje lankytų europos oro uostų neteko matyt  schmoll.gif

o kitus du paskutinius?
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 15, 15:12)
o kitus du paskutinius?

kiti du - taigi senos limitkės. Escada gi kasmet naujas išleidžia, o senų gamybą nutraukia.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 02 15, 15:42)
kiti du - taigi senos limitkės. Escada gi kasmet naujas išleidžia, o senų gamybą nutraukia.

Galiu tik patvirtinti, kas Sunset Heat Eau De Toilette tikrai sezoninis Escados kvapas, kuris buvo apie 1994-1996 metus. Tai buvo mano pirmasis Escada kvapas, kuris persekioja mane iki šiol wub.gif Lengvas, vasarinis, gaivus, kaip ir visi sezoniniai 4u.gif
Atsakyti
Isigijau tuos isgirtus ir daugumos mylimus escada magnetism.Kvepia jie man kazkokiu muilu ar sampunu nu kazkas panasaus unsure.gif vienu zo... nusivyliau, tikrai nesuprantu kuo jie taip dauguma traukia,nieko ipatingo nera juose,toks pigus kvapas pasirode(nesupykit uz ta piguma, tos kurioms jis patinka) 4u.gif
Atsakyti
man idomu, kodel tiek mazai escados gerbeju? Gal ju kvapas tikrai pigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 24, 19:48)
man idomu, kodel tiek mazai escados gerbeju? Gal ju kvapas tikrai pigus? g.gif

na tikrai bent man tas magnetizmas pigus toks,tinkantis jaunom panelem -niolikinem,paauglem,tinkantis kaip pirmiejii kvepaliukai pvz.
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2012 02 24, 22:10)
na tikrai bent man tas magnetizmas pigus toks,tinkantis jaunom panelem -niolikinem,paauglem,tinkantis kaip pirmiejii kvepaliukai pvz.

drinks_cheers.gif .. Man seniau Magnetism buvo kažkas vau...Dabar eiliniai kvepaliukai smile.gif
Atsakyti
Nesu Escados gerbeja, turejau tik
user posted image,
jie man buvo saldainiu saldainis- ryskai ne mano kvapas schmoll.gif , dabar gi netycia gavau siuos:
user posted image
na, cia jau mano thumbup.gif - ir gaivus, ir saldoki, tokie tiesiog nuotaika keliantys, pavasario norisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2012 02 25, 18:51)
netycia gavau siuos:
user posted image
na, cia jau mano thumbup.gif - ir gaivus, ir saldoki, tokie tiesiog nuotaika keliantys, pavasario norisi rolleyes.gif

Aš vasarai irgi apie juos svajoju wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singaaa: 27 vasario 2012 - 08:58
QUOTE(micra @ 2012 02 25, 19:51)
dabar gi netycia gavau siuos:
user posted image

Siuos testavau sarmoje - paliko ispudi. Papurkstas lapelis kvepejo laaabai ilgai wub.gif
Atsakyti
Magnetism vieni geriausiu escados kvepalu sulaukiantys neitiketinai daug komplimentu is vyriskosios gimines. neblogos ir senos vasaros limitkes. labai nuvyle naujieji escada especially - pigus bobutiskas roziu kvapas, imu darytis escados negerbeja.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cuname @ 2012 02 24, 20:10)

oj arba jus kazka maisot arba jusu pazystamos niolikines labai jau subrende nes jaunom panikem nuo magnetizmo gali ir galva isiskausti jie pakankamai sunkoki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 28 vasario 2012 - 00:03