Galiu tik patvirtinti, kas Sunset Heat Eau De Toilette tikrai sezoninis Escados kvapas, kuris buvo apie 1994-1996 metus. Tai buvo mano pirmasis Escada kvapas, kuris persekioja mane iki šiol Lengvas, vasarinis, gaivus, kaip ir visi sezoniniai
Isigijau tuos isgirtus ir daugumos mylimus escada magnetism.Kvepia jie man kazkokiu muilu ar sampunu nu kazkas panasaus vienu zo... nusivyliau, tikrai nesuprantu kuo jie taip dauguma traukia,nieko ipatingo nera juose,toks pigus kvapas pasirode(nesupykit uz ta piguma, tos kurioms jis patinka)
Nesu Escados gerbeja, turejau tik , jie man buvo saldainiu saldainis- ryskai ne mano kvapas , dabar gi netycia gavau siuos: na, cia jau mano - ir gaivus, ir saldoki, tokie tiesiog nuotaika keliantys, pavasario norisi
Magnetism vieni geriausiu escados kvepalu sulaukiantys neitiketinai daug komplimentu is vyriskosios gimines. neblogos ir senos vasaros limitkes. labai nuvyle naujieji escada especially - pigus bobutiskas roziu kvapas, imu darytis escados negerbeja.. Papildyta:
QUOTE(cuname @ 2012 02 24, 20:10)
na tikrai bent man tas magnetizmas pigus toks,tinkantis jaunom panelem -niolikinem,paauglem,tinkantis kaip pirmiejii kvepaliukai pvz.
oj arba jus kazka maisot arba jusu pazystamos niolikines labai jau subrende nes jaunom panikem nuo magnetizmo gali ir galva isiskausti jie pakankamai sunkoki