Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

temute radau wub.gif
nostalgiska, nes anksciau buvau Escada maniake biggrin.gif naujai atrasta...primirsta...reiks nusipirkt db apkalbeta Born in paradise smile.gif dievinu vysnias, todel pries tai paskutinieji buvo - vysniniai...ir negaliu nemylet pina colados, todel reik man ir naujojo kvapuko biggrin.gif o jei dar ten uzsiuodzia arbuzas, tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2015 03 04, 13:14)
temute radau  wub.gif 
nostalgiska, nes anksciau buvau Escada maniake biggrin.gif naujai atrasta...primirsta...reiks nusipirkt db apkalbeta Born in paradise smile.gif dievinu vysnias, todel pries tai paskutinieji buvo - vysniniai...ir negaliu nemylet pina colados, todel reik man ir naujojo kvapuko biggrin.gif o jei dar ten uzsiuodzia arbuzas, tiesiog tobula  wub.gif

naujojo tai kurio - born in paradise ar turquise summer? nes born in paradise tai praejusiu metu naujiena/seniena smile.gif tarpkitko man ju kvapas toks kaip cia pasakyt - automobilio kvapuko kokosinio biggrin.gif buvau as irgi escados kompotu gerbeja dar pacific paradise, rockin rio, island kiss laikais, tikrai nostalgija, man mokyklos paskutines klases primena...o dabartines vasarines limitkes labai jau blankokos, na ta vysnia ore dar kiek vertesne demesio buvo smile.gif idomumo delei reikes ikist nosi ir i naujiena
user posted image
Atsakyti
Naujiena pasirodo besanti seniena, nes man turquise summer pasirode labai panasus i pacific paradise, net maniskis pauostes bloteri sako tokius kazkada senai escados jau turejai. Bet kokiu atveju pacific paradise dar turejo kazkoki cinkeli, sie mano nosiai - ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2014 03 14, 21:37)
Escada praktiskai visi kvapai TOBULI wub.gif

jei megstate saldzius kompotelius tuomet taip biggrin.gif man Escados nostalgija kelia ir visada juos turiu tai vieninteliai magnetizm, vakarui progoms man tobula wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti