Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 21, 10:51)
drinks_cheers.gif  aš irgi užuodžiu .. ir net ilgai man tei eglišakiai kvepia  g.gif

Nu, žinot, susintrigavot. Noriu ir aš eglišakių lotuliukas.gif Nors ant kolegės tikrai eglišakių nebūdavo - užmušantis saldumas.
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 20, 14:47)
o man magnetizmas ir kvepia pradzioj tokiais eglisakiais bet man patinka  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Oho, net nebūčiau pagalvojusi, kad ten dar ir eglišakius galima užuosti...

QUOTE(rutule @ 2012 03 21, 09:58)
Nu, žinot, susintrigavot. Noriu ir aš eglišakių  lotuliukas.gif Nors ant kolegės tikrai eglišakių nebūdavo - užmušantis saldumas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 03 21, 11:58)
...tikrai eglišakių nebūdavo - užmušantis saldumas.

drinks_cheers.gif

Mano nosė taip pat nerado jokių eglišakių, greičiau jau bonbonkės, ir dar tokios užmušančios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liya @ 2012 03 21, 12:51)
Mano nosė taip pat nerado jokių eglišakių, greičiau jau bonbonkės, ir dar tokios užmušančios  biggrin.gif

visiškai sutinku....
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 03 21, 10:58)
Nu, žinot, susintrigavot. Noriu ir aš eglišakių  lotuliukas.gif Nors ant kolegės tikrai eglišakių nebūdavo - užmušantis saldumas.

QUOTE(HappyAngel @ 2012 03 21, 12:40)
Oho, net nebūčiau pagalvojusi, kad ten dar ir eglišakius galima užuosti...
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

aš paskaičiau ir ieškojau bambonkių.. nu blem.. pasikvepinau ir iš karto tokie eglišakiai g.gif galvoju kur tos mano laukiamos bombonkės.. g.gif apgavo galvoju biggrin.gif bet paskui aišku man jei nusaldėja rolleyes.gif
bet ant mano odos gana ilgai eglišakių kvapas laikosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 21, 15:06)
aš paskaičiau ir ieškojau bambonkių.. nu blem.. pasikvepinau ir iš karto tokie eglišakiai  g.gif  galvoju kur tos mano laukiamos bombonkės..  g.gif  apgavo galvoju biggrin.gif  bet paskui aišku man jei nusaldėja  rolleyes.gif
bet ant mano odos gana ilgai eglišakių kvapas laikosi  rolleyes.gif

Nu man irgi Magnetism visai bombonkemis nekvepia ir labai saldziais as ju taip pat nepavadinciau. Saldus mano nosiai tai Cinema, Hypnose rolleyes.gif
Atsakyti
visos db supuolem prie savo megnetizmu bonbonkiu ieskot biggrin.gif as ir pasipurskiau riesa - eglisakiai ir dar labai ilgai jauciu juodojo serbento lapus..drydown aisku svelnesnis saldesnis bet ne bonbonke kaip koks pinksugar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 21, 15:41)
visos db supuolem prie savo megnetizmu bonbonkiu ieskot biggrin.gif as ir pasipurskiau riesa - eglisakiai ir dar labai ilgai jauciu juodojo serbento lapus..drydown aisku svelnesnis saldesnis bet ne bonbonke kaip koks pinksugar biggrin.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
va kaip tema atsigavo,kokia diskusija uzvire biggrin.gif smile.gif Dar man patinka escados in to the blue,gaivus svaros kvapas smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turis Magnetic Beat? Reikėtų nuodugniai notraukėles palygint... Panašu, kad būsiu fuflo nusipirkus... frusty.gif Eisiu, žinoma, į "Originalių/padirbtų kvepalų" temą, bet šičia gal greičiau tarp "escadininkių" juos turinčią rasiu...
Atsakyti
Nagi,kur dingot mergaites,atgaivinkim tema smile.gif
Atsakyti
neseniai idejau ibiza hippie prie patinkanciu bet kai susisaudziau ta reta egzemplioriu (reta turiu omeny negaminama ir lietuvos rinkoj nelabai pasitaikanty) biggrin.gif tai nekenciau nuo pirmos minutes kai pauosciau, kazkokia spanguoline bonbonke. va kaip pasirodo skonis keiciasi. tas pat ir su island kiss buvo, tik tiek kad jie dar neutralus pasirode o ibiza hippie tai fuuuu biggrin.gif
Atsakyti