Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

QUOTE(dovile01 @ 2013 02 24, 16:57)
Nu kaip ne kompotas, jei plaukia?  biggrin.gif Viskas, kas po H2O plaukioja (slyvos, citrinos ar baltos gėlės) yra kompotas. Jei cukraus daug, tai dar ir sirupas  liezuvis.gif
Bet kad vaistai...  ohmy.gif Neizeidinekit mano "cinkuotų kompotų"!  biggrin.gif

Na, čia beprasmiška ginčytis irnesakyk.gif Taip galima ir Opium kompotu išvadint, juk yra ir slyvų, ir citrusų, ir baltų gėlių (nors kompotai verdami tik iš vaisių ir uogų).

O dėl kvepalų "vaistiškumo", tai man čia labiau teigiamas negu neigiamas dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 02, 21:06)
ar cia vis dar yra escados gerbeju???? 4u.gif  biggrin.gif

pasirode escados naujiena, ka manot apie ja?
user posted image

Kompotas kaip kompotas, o sia sav buvau Kristianoj ir beliko tik 1 butelaitis 50ml siu kvepalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 03 01, 03:44)
Kompotas kaip kompotas, o sia sav buvau Kristianoj ir beliko tik 1 butelaitis 50ml siu kvepalu g.gif

vakar juos isbandziau. Laaaabai patiko wub.gif Kazka tokio turi...
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 03 01, 14:48)
vakar juos isbandziau. Laaaabai patiko wub.gif Kazka tokio turi...

Tikrai kvepia vyšniom? Tikrom?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 03 01, 18:23)

Ne,kvepia sintetiniu kisielium tokiu iš pakelio. Fu fu rolleyes.gif PAsipurškiau ant rankos ir po pusvalandžio jau nebesijaučia. Prastas Escados kvapas, kažkaip jie fail'ina pastaruoju metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2013 03 08, 20:12)
Ne,kvepia sintetiniu kisielium tokiu iš pakelio. Fu fu rolleyes.gif  PAsipurškiau ant rankos ir po pusvalandžio jau nebesijaučia. Prastas Escados kvapas, kažkaip jie fail'ina pastaruoju metu doh.gif

siek tiek perspaudziate..smile.gif Ankstesni kvapai nelaike tiek ilgai, bet sitas tikrai neblogas. Pasipurskiau ant striukes rankoves ir dar kita diena kvapas aiskiai jautesi.
Atsakyti
Na tas vyšninis kvapas iš pirmo pauostymo mane tikrai sužavėjo bigsmile.gif bet neilgam, rodos kad už pusvalandžio jis jau išsivėdino, rankovė dar kvepėjo, bet tikrai ne tuo kvapu, kažkuom labai paprastu...
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 03 01, 17:23)

Neee, vysniom nekvepia visai rolleyes.gif Bet man labai skaniai kvepia, ir gana ilgai laikosi, zodziu man patiko toks vasariskas saldumelis wub.gif man kvapas primena kazkokia duso zele ar kazkokiu sampunu na kazka labai primena, tik neatkuriu ka bigsmile.gif
Atsakyti
vysniom nekvepia anei kiek schmoll.gif is pradziu man grynai love is kramtuske, paskui lieka gan malonus automobilio gaiviklio kvapas. Neblogi ir uostomi kaip BEVEIK visos escados limitkes bet kuo ispudingesni uz ankstesnes nesuprantu, man tarpkitko uznesa i taj sunset nes tie pradzioj love is kvepedavo bet paskui tokiais persikais paduodavo, o sitie kazkuo kitu, bet tikrai ne vysnio. normalus eilinis kvapas, manyciau netgi pervertintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 11 balandžio 2013 - 18:53
Pritariu, naujasis kvapas - gryna sintetika, nepatiko, nors saldzius kvepalus megstu, sitas Escada sukele nemalonius pojucius. Deja, nekvepia vysniom.
Atsakyti
Pritariu visoms: nors visai skanus, bet kaip escados tikejau kazko daugiau, prasciau nei pries tai
Atsakyti
pritariu merginos Jums, nors esu escados gerbeja, bet naujieji vysnios visai neskanu sad.gif
Atsakyti