Diskutuojam toliau

na reiks apsaugini piestuka ne tik apgamams naudoti

visai nebloga studija impulse sun lani,ten kartais ir kepureles galima rast
o kaip del to piestuko?kur galima isigyt?nes noriu apgamus saugot,vienas (mano grozis) ant veido,tai jam ypac demesi skirt reikia,o tikra tiesa del spieneliu,kazkas sake,kad galima lengvai veziu susirgt ar kazkas panasaus...

Aha ir man idomu kas cia per apsauginis piestukas???
man man irgi idomu del krutines
manau, kad tai labai jautri vieta
bet kaip ja pridengti

QUOTE(Indrutia @ 2008 12 07, 23:23)
man man irgi idomu del krutines
manau, kad tai labai jautri vieta
bet kaip ja pridengti

Su liemenele degintis gal..nezinau net..

tai joa, bet liks po to balta
galetu buti kokie apsauginiai lipdukai
nes pacios krutys tai ne taip svarbu, kad baltos, bet nors butu apsaugotos

Nu BL** nesikeikus
Aš gi taip ir sakiau, kad prieš einant apsiprekint reikia į SM užeit pasiskaitinėt apie kremus
Žodžiu, man soliariume parekomendavo kremą, kuris labiau vaikinams tinką ir jį labiau vaikinai perka, tai ir aš nusipirkau, bet dabar kaip supratau, tai jis yra negeras, nes su bronzantais
Australian Gold Cheeky Brown mano

Aš gi taip ir sakiau, kad prieš einant apsiprekint reikia į SM užeit pasiskaitinėt apie kremus

Žodžiu, man soliariume parekomendavo kremą, kuris labiau vaikinams tinką ir jį labiau vaikinai perka, tai ir aš nusipirkau, bet dabar kaip supratau, tai jis yra negeras, nes su bronzantais

QUOTE(Makalius @ 2008 12 08, 20:12)
Nu BL** nesikeikus

Bronzatas greit nusiplauna.. Nepatarciau

Tik pradejau vaiksciuot i saules proceduros... Irgi labai noreciau suzinoti kaip ten del krutines? Kas per piestukas?

QUOTE(Fille @ 2008 12 08, 19:33)
Bet įdegis tai vis vien būna, ane?

QUOTE(Makalius @ 2008 12 08, 20:50)
Nuo bronzantų įdegis ryškesnis ir stipresnis. Aš tai niekad nenaudoju kremo BE bronzantų, nes tada gali vaikščiot kelias savaites kol įdegsi