Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

Tai gal tada kas Vilniuj parduodat kremą po deginimosi ax.gif
Atsakyti
Dar aš galvoju va kaip unsure.gif
Kadangi man soliariumas tik per gatvę pereit, prie pat namų, tai gal galiu namie aš kremu išsitept, o ten vietoj jau tik veidą? mastau.gif Išsitepčiau kremu, palaukčiau, kol susigers, ir lėkčiau į soliariumą... Nes aš nespėju niekaip per 7 min susiruošt biggrin.gif
Atsakyti
Turiu soliariumo krema,po deginimosi smile.gif
Designer skin - Undercover Angel,600ml. 100lt
Turiu 2vnt.
Atsakyti
Bet aš nekenčiu, kai man kažką siunčia. Man geriau būtų Vilniuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 18:16)
Bet aš nekenčiu, kai man kažką siunčia. Man geriau būtų Vilniuje unsure.gif

Paziurek skelbimu portaluose,tikrai rasi is vilniaus prekiaujanciu idegio kosmetika smile.gif
Na,o jei nori permoketi pirk is soliariumu studiju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 12 09, 18:34)
Na,o jei nori permoketi pirk is soliariumu studiju ax.gif

Aš galvoju, gal tinka va ir kokia KOLASTYNOS produkcija, pienelis po deginimosi saulėje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 18:43)
Aš galvoju, gal tinka va ir kokia KOLASTYNOS produkcija, pienelis po deginimosi saulėje  rolleyes.gif

Siaip tinka,bet koks drekinantis losjonas kunui,nebutinai turi buti skirta po deginimosi ax.gif
Atsakyti
O jūs kas antrą dieną vaikštot kaitintis? ax.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 17:55)
Dar aš galvoju va kaip unsure.gif
Kadangi man soliariumas tik per gatvę pereit, prie pat namų, tai gal galiu namie aš kremu išsitept, o ten vietoj jau tik veidą? mastau.gif Išsitepčiau kremu, palaukčiau, kol susigers, ir lėkčiau į soliariumą... Nes aš nespėju niekaip per 7 min susiruošt biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 09 gruodžio 2008 - 19:11
QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 19:11)
O jūs kas antrą dieną vaikštot kaitintis? ax.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siaip geriausia ir sveikiausia eiti i savaite karta smile.gif Bet aisku visi nori kuo greiciau idegti,tai svarbiausia padaryti bent diena pertrauka ax.gif
O del to posto kur anksciau rasei apie issitepima,tai pas tave kremas su bronzantais,istepsi rubus smile.gif
nu nebent issitepsi namie ir i soliariuma eisi nuogas lotuliukas.gif
O tu pabandyk pasakyti soliariume dirbancioms merginoms,kad tau neuztenka laiko nusirengti ir issitepti kremu viso kuno,tai gal nuims ta laika per kuri soliariumas turi isijungti mirksiukas.gif
Ir siaip man tai kazkokia nesamone tas laiko limitas per kuri turi speti nusirengti ir issitepti kuna kremu ir atsigulti i soliariuma schmoll.gif
Kaip kokia astafete padaryta "kuo greiciau" smile.gif
Atsakyti
Matot, aš galvojau, kad La Bamboj to laiko limito nėr, tai ramiausiai sau tepiausi... Tik žiūriu, šast, šviesa išsijungia, lempos soliariumo įsijungia ir sako - KAITINIMASIS PRASIDEDA laugh.gif hah.gif

Likau su viena patepta koja, o kita ne biggrin.gif
7 minutes tik duoda viskam blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 09 gruodžio 2008 - 19:30
QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 14:21)
Nu ***** nesikeikus, La Bamboj duoda tik 7 minutes, kad kremu išsitept ir nusirengt mastau.gif Nespėjau blink.gif

eik į kitą, kur nėra startinio laiko duota biggrin.gif

pradinukams reiktų eit dažniau, didinant laiką, paskui kartą į savaitę užtenka smile.gif aš išvis prieš porą mėnesių buvus, bet esu čiut čiut rusva ax.gif
aišku kremui reik dėkot ir sugėriau betakarotino dėžutę ax.gif

soliarumui kremų SM išparduotuvėj yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 09, 19:38)
eik į kitą, kur nėra startinio laiko duota biggrin.gif

Nu aš jau La Bamboj abonementą turiu 150 lt smile.gif
Atsakyti