Tai gal tada kas Vilniuj parduodat kremą po deginimosi

Dar aš galvoju va kaip 
Kadangi man soliariumas tik per gatvę pereit, prie pat namų, tai gal galiu namie aš kremu išsitept, o ten vietoj jau tik veidą?
Išsitepčiau kremu, palaukčiau, kol susigers, ir lėkčiau į soliariumą... Nes aš nespėju niekaip per 7 min susiruošt

Kadangi man soliariumas tik per gatvę pereit, prie pat namų, tai gal galiu namie aš kremu išsitept, o ten vietoj jau tik veidą?

Turiu soliariumo krema,po deginimosi
Designer skin - Undercover Angel,600ml. 100lt
Turiu 2vnt.

Designer skin - Undercover Angel,600ml. 100lt
Turiu 2vnt.
Bet aš nekenčiu, kai man kažką siunčia. Man geriau būtų Vilniuje

QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 18:16)
Paziurek skelbimu portaluose,tikrai rasi is vilniaus prekiaujanciu idegio kosmetika

Na,o jei nori permoketi pirk is soliariumu studiju

QUOTE(aistukke @ 2008 12 09, 18:34)
Aš galvoju, gal tinka va ir kokia KOLASTYNOS produkcija, pienelis po deginimosi saulėje

QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 18:43)
Aš galvoju, gal tinka va ir kokia KOLASTYNOS produkcija, pienelis po deginimosi saulėje 

Siaip tinka,bet koks drekinantis losjonas kunui,nebutinai turi buti skirta po deginimosi

O jūs kas antrą dieną vaikštot kaitintis? 

QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 17:55)
Dar aš galvoju va kaip 
Išsitepčiau kremu, palaukčiau, kol susigers, ir lėkčiau į soliariumą... Nes aš nespėju niekaip per 7 min susiruošt 

QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 19:11)
Siaip geriausia ir sveikiausia eiti i savaite karta

O del to posto kur anksciau rasei apie issitepima,tai pas tave kremas su bronzantais,istepsi rubus

nu nebent issitepsi namie ir i soliariuma eisi nuogas

O tu pabandyk pasakyti soliariume dirbancioms merginoms,kad tau neuztenka laiko nusirengti ir issitepti kremu viso kuno,tai gal nuims ta laika per kuri soliariumas turi isijungti

Ir siaip man tai kazkokia nesamone tas laiko limitas per kuri turi speti nusirengti ir issitepti kuna kremu ir atsigulti i soliariuma

Kaip kokia astafete padaryta "kuo greiciau"

Matot, aš galvojau, kad La Bamboj to laiko limito nėr, tai ramiausiai sau tepiausi... Tik žiūriu, šast, šviesa išsijungia, lempos soliariumo įsijungia ir sako - KAITINIMASIS PRASIDEDA

Likau su viena patepta koja, o kita ne
7 minutes tik duoda viskam

Likau su viena patepta koja, o kita ne

7 minutes tik duoda viskam

QUOTE(Makalius @ 2008 12 09, 14:21)
Nu ***** nesikeikus, La Bamboj duoda tik 7 minutes, kad kremu išsitept ir nusirengt
Nespėjau 

eik į kitą, kur nėra startinio laiko duota

pradinukams reiktų eit dažniau, didinant laiką, paskui kartą į savaitę užtenka

aišku kremui reik dėkot ir sugėriau betakarotino dėžutę

soliarumui kremų SM išparduotuvėj yra

QUOTE(Vitulka @ 2008 12 09, 19:38)
Nu aš jau La Bamboj abonementą turiu 150 lt