Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 11, 17:54)
as ir pries pasitepu paprastu kremu smile.gif ir po ...smile.gif

Na tada gerai,jei ir pries pasitepi kazkokiu kremuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 01 11, 22:47)
Na tada gerai,jei ir pries pasitepi kazkokiu kremuku smile.gif

Tai aisku, as ir visada pasitepu!! Cia mes sakom, kad nevartojam tu idegi skatinanciu kremu (bent jau as).
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 01 10, 11:46)
Kaip aš nusivažiavau - 3 savaites soliariume nebuvau unsure.gif

Bet įdegis laikosi, dar ir kaip mastau.gif

P.S. Kosmadoj tokioj šlykščioj bonkutėj mačiau visiškai natūralų soliariumo kremą.

Tas zodis "nusivaziavau" tai kazkaip visai ne i tema cia buvo:D
Atsakyti
Kiek man dabar laiko eiti į soliariumą, kai jame jau 3 savaites nebuvau? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 12, 01:38)
Tas zodis "nusivaziavau" tai kazkaip visai ne i tema cia buvo:D

tai as manau oda jau vis tiek pripratus tai gali tiek pat kaip anksciau ar kokia minute maziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2009 01 12, 18:27)
tai as manau oda jau vis tiek pripratus tai gali tiek pat kaip anksciau ar kokia minute maziau  4u.gif

As po tokios pertraukos imu 7 min. ir tada uz kokiu 3 dienu jau normaliai 10 min ax.gif
Atsakyti
as einu karta per savaite, arba karta i dvi savaites, nes rekomendavo dermatologas del uzdegimo galimybes mazinimo (sergu atopiniu dermatitu). dazniausiai po6 -7 min. pilnai to pakanka, kad oda pagrazetu, o kad neissausetu naudoju pries tai ir po to paprasta drekinamaji losjona smile.gif
Atsakyti
As kazkaip dabar standartiskai 10 min imu, bet, kad solis man rodos silpnokas...
Atsakyti
As tik kelis kartus buvau po 12min, o siaip einu 8min, nes 12min man per daug.. rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu, kad daugiau nei 10 minuciu nereiktu eiti niekada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2009 01 11, 12:54)
kur tokiu yra pirkti? ir kiek kainuoja? bigsmile.gif

Kur pirkti tai nezinau,paciuose soliariumuose turi duoti nemokamai,bent jau ten kur as dirbu vilniuje taip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari21 @ 2009 01 13, 12:53)
Kur pirkti tai nezinau,paciuose soliariumuose turi duoti nemokamai,bent jau ten kur as dirbu vilniuje taip yra smile.gif

Dirbi Vilniuje soliariume? bigsmile.gif
Atsakyti