Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(mari21 @ 2009 01 13, 14:53)
Kur pirkti tai nezinau,paciuose soliariumuose turi duoti nemokamai,bent jau ten kur as dirbu vilniuje taip yra smile.gif

o kaip vadinasi soliariumas?
Atsakyti
Ten tie krutinej tai gal tokie kaip buna 2 tamponeliai plastikiniam maisiuke ideti??? Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 12, 21:15)
As kazkaip  dabar standartiskai 10 min imu, bet, kad solis man rodos silpnokas...

Tai daugiau ir nereikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 01 14, 20:29)
Tai daugiau ir nereikia wink.gif

Tai ir neimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 14, 21:31)
Tai ir neimu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir neimk! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 14, 22:08)
Ir neimk!  lotuliukas.gif

oki tongue.gif
Atsakyti
As jau soliariumo pernest negaliu ,,,,jauna durna buvau tai koky menesi kasdien eidavau ,o dabar ilgiau 5 min. neisbunu-dusina ,silpna darosi schmoll.gif
Atsakyti
Kazkada buvau soliariume 10 min., tai baisiai buvo mano kunas 'nusviles' blink.gif , nuo to laiko uztenka man pasikaitinti 8 min. Neisivaizduoju kaipkiti istveria 15 min. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anomis098 @ 2009 01 15, 21:53)
Kazkada buvau soliariume 10 min., tai baisiai buvo mano kunas 'nusviles'  blink.gif , nuo to laiko uztenka man pasikaitinti 8 min. Neisivaizduoju kaipkiti istveria 15 min.  doh.gif

cia nuo gymio priklauso, nuo odos tipo. juk visi zmones tokie skirtingi, nenuostabu kad vieniems reikia maziau, kitiems daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tradire @ 2009 01 15, 20:37)
As jau soliariumo pernest negaliu ,,,,jauna durna buvau tai koky menesi kasdien eidavau ,o dabar ilgiau 5 min. neisbunu-dusina ,silpna darosi schmoll.gif

tai cia turbut su shirdele pasilpusi yra verysad.gif mano drauge pvz negali stovimam isbuti nei 5 minuciu, jai sake akyse balta darosi, silpna taip..tai gydytoja uzdraude isvis eiti nes pasirodo spaudimas per aukstas jos..taip musu organizmas atsargiai ispeja mus, kas tinka, o kas ne..reikia tik ismokti jo klausyti..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 15, 23:33)
cia nuo gymio priklauso, nuo odos tipo. juk visi zmones tokie skirtingi, nenuostabu kad vieniems reikia maziau, kitiems daugiau smile.gif
jo klausyti..

menesi laiko kasdien? blink.gif kur protas/ blink.gif o po kiek laiko eidavai? kaip atrodei? jauciu net neruda o juoda blink.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit patarti koki soliariumom krema g.gif

kaip sis kazin unsure.gif
http://www.australia...ccelerator.html
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2009 01 15, 22:57)
menesi laiko kasdien?  blink.gif  kur protas/  blink.gif  o po kiek laiko eidavai? kaip atrodei? jauciu net neruda o juoda  blink.gif  4u.gif

kodel manai kad menesi laiko kasdien eidavau??as taip nesakiau nes net nesugalvociau tokios nesamones daryti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti