Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Baltoji feja @ 2009 02 06, 21:15)
Ko dar moterys prisigalvosit doh.gif ,nepyk,bet kas cia per klausimas,aisku,kad negalima,jei tau aisku rupi tavo vaikelis mirksiukas.gif

zinai normalus cia klausimas.... as paklausiau tik nuomones blink.gif esu giordejusi visokiu nuomoniu apie soliariuma,norejau issklaidyti abejones,tai kad geriau gydytojo paklausiu nei tokius postus skaityti..... myliu savo vaikus, bet nenoriu vaikscioti kaip pabaisa,nes turiu dar ir vyra jeigu ka .... kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,bet aciu ir uz jusu .............
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2009 02 08, 12:14)
zinai normalus cia klausimas.... as paklausiau  tik nuomones  blink.gif  esu giordejusi visokiu nuomoniu apie soliariuma,norejau issklaidyti abejones,tai kad geriau gydytojo paklausiu nei tokius postus skaityti..... myliu savo vaikus, bet nenoriu vaikscioti kaip pabaisa,nes turiu dar ir vyra jeigu ka .... kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,bet aciu ir uz jusu .............

Negirdejau dar gyvenime ,kad nescia moteris eitu i soliariuma,man jau geriau vaikscioti baisiai,kaip tu sakai,bet susilaukti sveiku vaiku,bet jei tau grozis svarbiau,tai aisku lek i soliariuma mirksiukas.gif ,o ka gydytojus pasakys tai cia ir taip aisku,jei ir taip jie nepataria vaikscioti i soliariumus,tai nesciai moteriai tuo labiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2009 02 06, 16:28)
marginos,ar ejote i soliariumus budamos nescios?
labai megstu soliariumus,su pirmu vaiku pabijojau kazkaip,o dabar laukiosi antro,bet nusidaziau plaukus i juoda spalva,tai kai neinu i soliariuma,tai labai isbalusi atrodau
aciu  4u.gif

Soliariumo pasekmes gali buti tragiskos,nuo per didelio organizmo perkaitimo persileidimas arba vaisiaus mirtis doh.gif net negalvok,tam yra pudros, idegio kremai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Godute @ 2009 02 08, 14:14)
Soliariumo pasekmes gali buti tragiskos,nuo per didelio organizmo perkaitimo persileidimas arba vaisiaus mirtis doh.gif net negalvok,tam yra pudros, idegio kremai unsure.gif

Oi, kaip gazdinanciai skamba cool.gif pridesiu as is savo pusseseres patirties - kai ji pastojo, tai irgi nubego pas gydytoja su klausimais apie soliariuma. Gydytojos atsakas nebuvo toks jau ziauriai baisus. Buvo paaiskinta, kad iki 4 - 5 men, priklausomai nuo nestukes sveikatos, vaisiaus bukles ir kitu faktoriu (t.y. jei viskas tikrai gerai), su gydytojos leidimu galima koki karta i dvi savaites nueiti pasikaitinti, tik, zinoma, neilgai. Mano pussesere ir jos vaikelis jautesi puikiai, tai gydytoja jai israsydavo leidima pasikaitinti is pradziu po 7min, paskui po 5 min karta i dvi savaites. Ir viskas buvo puiku thumbup.gif aisku, tas idegis nedaug matesi, bet ji atrode ir jautesi labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 02 08, 14:37)
Oi, kaip gazdinanciai skamba  cool.gif  pridesiu as is savo pusseseres patirties - kai ji pastojo, tai irgi nubego pas gydytoja su klausimais apie soliariuma. Gydytojos atsakas nebuvo toks jau ziauriai baisus. Buvo paaiskinta, kad iki 4 - 5 men, priklausomai nuo nestukes sveikatos, vaisiaus bukles ir kitu faktoriu (t.y. jei viskas tikrai gerai), su gydytojos leidimu galima koki karta i dvi savaites nueiti pasikaitinti, tik, zinoma, neilgai. Mano pussesere ir jos vaikelis jautesi puikiai, tai gydytoja jai israsydavo leidima pasikaitinti is pradziu po 7min, paskui po 5 min karta i dvi savaites. Ir viskas buvo puiku  thumbup.gif  aisku, tas idegis nedaug matesi, bet ji atrode ir jautesi labai gerai  mirksiukas.gif

Ir is kur dar tokiu gydytoju atsiranda blink.gif ,kaip gali sakyti,kad iki 4men.galima eiti,jei kaip tik iki 3menesiu yra ir taip pavojingiausias laikas,kai gali buti persileidimas ir kai vaisius formuojasi,ypac tokiu laiku negalima,nes gali buti ir apsigimimu blink.gif ,ir cia ne mano issigalvojimas,net pliaze teko stebeti,kaip nescios moterys guli sauleje pilvukus prisidengusios,jei naturali saule kenkia,tai ka jau kalbeti apie soliariuma doh.gif ,tai visa laime,kad tavo pusseseres vaikutis gime sveikas,kitai taip gali nepasisekti unsure.gif
Papildyta:
Jei jau taip baisiai atrodo,kuom as abejoju,tai kaip kazkuri sake yra savaiminio idegio kremai,arba jau tada galima eiti tik i veido soliariuma smile.gif
Atsakyti
g.gif g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif na as nescia tiiikrai neiciau i soliariuma, juk visur pina informacijos apie zalingas pasekmes solairiumo. pati kartais einu, stengiuosi nepiktnaudziauti, taciu nesia moteris turi nesti atsakomybe nebe uz 1 zmogaus sveikata, o uz 2-ieju. o kazkas pateike pavyzdi apie pussesere, kuri deginosi budama necia - tai zinokit isimciu buna visur, juk alkoholikes moterys nescios girtuokliauja, ruko, ir pagimdo vaikus ir uzauga jie nepriziureti ir nemylimi, bet gimsta uzauga ir subresta. tai tikrai nera pavyzdys. as - grieztai pries. nusipirk "Egipto zeme", daugiau uzsitepk ir toookia ruda busi kad tetukas myles ir aplinkiniai pavydes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 08, 16:45)
g.gif  g.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  na as nescia tiiikrai neiciau i soliariuma, juk visur pina informacijos apie zalingas pasekmes solairiumo. pati kartais einu, stengiuosi nepiktnaudziauti, taciu nesia moteris turi nesti atsakomybe nebe uz 1 zmogaus sveikata, o uz 2-ieju. o kazkas pateike pavyzdi apie pussesere, kuri deginosi budama necia - tai zinokit isimciu buna visur, juk alkoholikes moterys nescios girtuokliauja, ruko, ir pagimdo vaikus ir uzauga jie nepriziureti ir nemylimi, bet gimsta uzauga ir subresta. tai tikrai nera pavyzdys. as - grieztai pries. nusipirk "Egipto zeme", daugiau uzsitepk ir toookia ruda busi kad tetukas myles ir aplinkiniai pavydes 4u.gif

Va butent drinks_cheers.gif ,atrodo,kad neimanoma pakenteti kol gims vaikelis g.gif
Atsakyti
O kaip jūs vasarą su saule kovojat po žieminės soliariumo sesijos? Manęs praeitas metais po soliariumo žiemą,vasarą saulė visiškai neemė,nedaug tenudegiau,čia man vienam taip ?
Atsakyti
QUOTE(JustasE @ 2009 02 08, 20:23)
O kaip jūs vasarą su saule kovojat po žieminės soliariumo sesijos? Manęs praeitas metais po soliariumo žiemą,vasarą saulė visiškai neemė,nedaug tenudegiau,čia man vienam taip ?

Beta-karotena pagerk nuo kokio geguzes menesio smile.gif man nuo soliariumo nebuna, bet buvau pasidirbus su savaiminio idegio kremukais kai jaunesne buvau:) bet papildus pageriau ir vel oda pigmenta aktyviai gamint pradejo:)
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 08, 21:33)
Beta-karotena pagerk nuo kokio geguzes menesio smile.gif  man nuo soliariumo nebuna, bet buvau pasidirbus su savaiminio idegio kremukais kai jaunesne buvau:) bet papildus pageriau ir vel oda pigmenta aktyviai gamint pradejo:)

aha, beta-karotenas GERIS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur jo rast ir kiek kainuoja?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JustasE @ 2009 02 09, 17:09)
Kur jo rast ir kiek kainuoja?wink.gif

Vaistinese paieskok smile.gif kaina labai svyruoja, priklauso nuo gamintojo. galima rasti uz 12 litu, galima ir uz 60, nors sudetis dazniausiai buna beveik identiska. asmeniskai as nepatariu pirkt brangaus, nes moki uz varda ir reklama. geriausiai jei netingi nueik i savitarnos vaistine ir pasiskaitinek ant dezuciu sudeti ir palyginsi pats kaina ir sudeties kokybe:)
Atsakyti