Ale kaip smagu, šiandien gavau dovaną La Bamboj 
Kažkokį po deginimosi SB Moisturiser kremą
Miela.
Kažkokį po deginimosi SB Moisturiser kremą
QUOTE(JustasE @ 2009 02 09, 18:11)
Kad palyginčiau sudėtį turiu žinoti kas joje turi būti vertinga;D O kokį patys naudojat? man svarbu nebrangus būtų
Jį tikriausiai reikėjo naudot ir prieš einant į soliariumą?
nepamenu pavadinimo, bet gali nueit i vaistine ir su vaistininke pasikonsultuot, jei bandys ikist brangesni tai siulau nemoket daugiau 20 lt
Kad palyginčiau sudėtį turiu žinoti kas joje turi būti vertinga;D O kokį patys naudojat? man svarbu nebrangus būtų
Kad būtų paprasčiau ir mažiau sintetikos - pagerk laikas nuo laiko morkų sulčių. Rezultatas toks pat.
as kaip tik dabar nusipirkau, Pharma nord firmos , vaistininke sake jis vienas stipriausiu. ziureism koki rezultatu duos, o kaina +- 16 lt uz 30 vnt
O man labai patinka Luxuros soliariumai, nauji, patikimi, greitas idegis
Aš tik neseniai iš Solisun'o grįžau.Uch kaip pasikaitinau mega sun'e 8 min
Aš be kremo einu,nes geriu morkų sultis ir beta karoteną,tai nemanau,kad tų sintetinių gremų reik.Grįžus pasitepiau drėkinančiu ir viskas.Tikiuos nieko,kad senokai nebuvus iškart lindau 8 min...nusvilt neturėčiau,nes niekad saulėj nenusvylu
QUOTE(KyJa @ 2009 02 12, 11:50)
o kainos kokios ten?
QUOTE(_Only_ @ 2009 02 12, 13:30)
as taip pat Solisun, bandziau Sachara, bet nepatiko
Luxura kiek radau, tai tik Vilniuj tera
QUOTE(ugne23 @ 2009 02 12, 14:51)
as taip pat Solisun, bandziau Sachara, bet nepatiko 
buvau sia savaite Sacharoj, tai negaliu nieko blogo pasakyti, bet ir negaliu pasakyti, kad patiko..o luxura tai ne mano rajone yra, tai ir neteko dar jame pasideginti
O man La Bamboj laaaabai patinka