Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Makalius @ 2009 02 12, 19:49)
doh.gif  lotuliukas.gif
Tai reikėjo sakyt dar kitaip  - Sveikos mergytės, kurios soliariume tepasi visiškai tam nepritaikytais kremais ir paskui mėgaujasi išsausėjusia oda bei į kojas įaugusiais nudepiliuotais plaukeliais  blush2.gif  Patarkite man prašau, ar galima teptis soliariumui nesoliariuminiu kremu, kuris apsaugo nuo saulės, nors soliariume saulės ir nematyti, tik kvarcinės lempos?  cool.gif

QUOTE(Baltoji feja @ 2009 02 12, 20:01)
thumbup.gif  lotuliukas.gif matyt netokio atsakymo tikejosi,tai susinervino lotuliukas.gif

blink.gif oho blink.gif belieka padėkot už išsamų atsakymą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 02 12, 23:38)
blink.gif oho  blink.gif belieka padėkot už išsamų  atsakymą  unsure.gif

Na,tai kad netikit, ka as sakau, tai nejaugi as kaltas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 10, 15:56)
Ale kaip smagu, šiandien gavau dovaną La Bamboj biggrin.gif
Kažkokį po deginimosi SB Moisturiser kremą biggrin.gif Miela.

turbut sitas thumbup.gif turiu naudoju, jis tinka ir kasdieniniam naudojimui pvz po duso, lb skaniai kvepia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KyJa @ 2009 02 12, 12:50)
O man labai patinka Luxuros soliariumai, nauji, patikimi, greitas idegis wub.gif

as ir tik i sita dabar einu, siaip i stovima, bet db pabandziau gulima uz 1.5lt, paliko gera ispudi, va tika grizau is solio, o jau esu akivaizdziai rusvesne bigsmile.gif
Atsakyti
Haha, vėl šiandien nuėjau į tą soliariumą La Bamboj, kur neseniai lempos pakeistos, ir užpakalį nusvilau, nebegaliu sėdėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jurgiukste @ 2009 02 13, 10:03)
turbut sitas thumbup.gif turiu naudoju, jis tinka ir kasdieniniam naudojimui pvz po duso, lb skaniai kvepia rolleyes.gif
user posted image

Taip, šitas, super kvepia biggrin.gif Ateinu į mokyklą ir iškarto mane uosto klasiokės lotuliukas.gif Bet aš gavau 50 mililitrų.
Reiks nusipirkt didelį thumbup.gif

QUOTE(Afterglow @ 2009 02 13, 16:41)
as ir tik i sita dabar einu, siaip i stovima, bet db pabandziau gulima uz 1.5lt, paliko gera ispudi, va tika grizau is solio, o jau esu akivaizdziai rusvesne bigsmile.gif

Kokios ten minutės kainos, silpname, stipriausiame?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 13, 18:53)
Haha, vėl šiandien nuėjau į tą soliariumą La Bamboj, kur neseniai lempos pakeistos, ir užpakalį nusvilau, nebegaliu sėdėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taip, šitas, super kvepia biggrin.gif Ateinu į mokyklą ir iškarto mane uosto klasiokės lotuliukas.gif Bet aš gavau 50 mililitrų.
Reiks nusipirkt didelį thumbup.gif
Kokios ten minutės kainos, silpname, stipriausiame?

Mados Luxuroj stovimas uz 1,3lt ir gulimas uz 1,5Lt yra vienodo stiprumo, o dar yra antroj kabinoj uz lita, matyt silpnesnis,neinu i ta..tik i pirma arba trecia kabina:)
p.s. kai buvau Labambos paciam stipriausiam koki esu kada macius soly tai irgi uzpakali nusvilau, jau iseidama laukan pajutau, nu geras geras bet koks brangus jis, siaip tai tik ten eiciau, jei ne 2,8lt kainuotu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 13 vasario 2009 - 18:35
QUOTE(monikiux @ 2009 02 12, 23:38)
blink.gif oho  blink.gif belieka padėkot už išsamų  atsakymą  unsure.gif

taigi jums atsake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2009 02 13, 18:34)
Mados Luxuroj stovimas uz 1,3lt ir gulimas uz 1,5Lt yra vienodo stiprumo, o dar yra antroj kabinoj uz lita, matyt silpnesnis,neinu i ta..tik i pirma arba trecia kabina:)
p.s. kai buvau Labambos paciam stipriausiam koki esu kada macius soly tai irgi uzpakali nusvilau, jau iseidama laukan pajutau, nu geras geras bet koks brangus jis, siaip tai tik ten eiciau, jei ne 2,8lt kainuotu doh.gif

Kur Jūs už 2.80 einat, gal Helios dangoraižy? biggrin.gif
Kitose La Bambose tie patys soliariumai, tik litu pigiau wink.gif
1.80 stipriausias.
Atsakyti
Turėjau šį kremą po soliariumo, neblogas bet nusibosta greit, nors kaina jo gera (apie 50-60lt jei siųstis)

la bamboj su laisvalaikio kortele dar ir nuolaida yra smile.gif tai būna pigiau nei 1,8 stipriausiam
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 14, 07:43)
Turėjau  šį kremą po soliariumo,  neblogas bet nusibosta greit, nors kaina jo gera (apie 50-60lt jei siųstis)

la bamboj su laisvalaikio kortele dar ir nuolaida yra smile.gif tai būna pigiau nei 1,8 stipriausiam

O jūs vis dar turit tą kremą unsure.gif kur sakiau paimsiu unsure.gif nes negavau jūsų žinutės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 13, 19:59)
Kur Jūs už 2.80 einat, gal Helios dangoraižy? biggrin.gif
Kitose La Bambose tie patys soliariumai, tik litu pigiau wink.gif
1.80 stipriausias.

ne, Karoliniskiu La bamboj, ten gulimas toks, galia 9900, kai kiti ~4600 smile.gif netikiu jog tas kitur litu pigesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2009 02 14, 14:39)
ne, Karoliniskiu La bamboj, ten gulimas toks, galia 9900, kai kiti ~4600 smile.gif netikiu jog tas kitur litu pigesnis ax.gif

blink.gif Antakalny to, kur vaikštau, galia 12 000 ir 13 000, rimtai g.gif
Atsakyti