Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

O as niekaip neidegu dekolte ir veido, dar rankos greit nublunka, nebezinau ko imtis doh.gif neinu as daznai, labiau pries kokias sventes, bet kojos, pilvas islieka idege, nu o cia, nors uzmusk biggrin.gif
Atsakyti

O gal čia jau yra išbandžiusių Solisun'e tą naują paslaugą Vibrasystem? Kokie atsiliepimai? Kaip dėl kainų? smile.gif
[/quote]

as bandziau Labamboj ta vibrasystem, is smalsumo kelis kartus rolleyes.gif
nepatiko schmoll.gif
nemaloniai krato unsure.gif
ejau kelis kartus, nes norejau pabandyt skirtingas programas to kratimo, bet tikrai nerekomenduociau. be to, reikia primoketi papildomai 5lt.
Atsakyti
Taigi tame VibraSystem neįdegama.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 17, 14:56)

Is kur zinai?Aisku,kad idegama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 17, 14:56)

Kaip tai neįdegama? Ten paprasta soliariumo kabina, tik jos apačioje įstatyta vibruojanti plokštelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 16, 16:13)
O Šeimyniškių 1 yra Antakalny?
Ne, tas soliariumas, kuriame lankausi, yra Antakalnio gatvėje tiesiai prie Neries stotelės.  4u.gif

ne Antakalny, bet ju saite prie prie adresu tik sitas labiausiai itikimas atrode lotuliukas.gif blush2.gif nes ten jokio adreso su gatve Antakalny nemaciau, na bet dabar zinosiu, dekui, reiks kai db eisiu i ji nuvaziuot, kadangi tik karta per savaite einu, tai del stipraus solio galima ir paaukot daugiau laiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 17 vasario 2009 - 19:05
Man tai butu idomu suzinoti, kur dabar vilniuje yra stipriausi soliariumai,nes i kai kuriuos nueiti, tai siaubas doh.gif , eik nors ir 10k vistiek nieko neidegsi. Gal galit ka rekomenduoti? Kazkada patikdavo luxura, bet dabar persikraustem, tai tolokai vaziuoti (na bet jei zinociau,kad ten ir toliau normalios lempos, tai laiko tikrai nepagaileciau kelionej smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 02 18, 14:18)
Man tai butu idomu suzinoti, kur dabar vilniuje yra stipriausi soliariumai,nes i kai kuriuos nueiti, tai siaubas  doh.gif , eik nors ir 10k vistiek nieko neidegsi. Gal galit ka rekomenduoti?  Kazkada patikdavo luxura, bet dabar persikraustem, tai tolokai vaziuoti (na bet jei zinociau,kad ten ir toliau normalios lempos, tai laiko tikrai nepagaileciau  kelionej  smile.gif ).

Na, šiaip Solisun skelbiasi, kaip stipriausias lempas visame pabaltijy turintieji. Ėjau tik vieną kartą į ten, bet jau buvau pasideginus, tai nusvilau labai, tikrai stipriai ima. Tiesa, aš ėjau Kaune, bet nemanau, kad toks tinklas, kaip Solisun, skirtingas lempas montuotų skirtinguose salonuose. Šiaip, kiek skaičiau, tai kitos ne itin juo patenkintos, bet aš, kiek kur ėjau, tai man Solisun geriausią įspūdį paliko. Ir mergaitė ten dirbo labai faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 02 17, 16:40)
Is kur zinai?Aisku,kad idegama biggrin.gif

Man pakuzdejo darbuotoja, kai pirkau abonementa ir rinkausi dovana sau.
Sake ten tik purto ir sildo, bet neidegama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 18, 16:09)
Man pakuzdejo darbuotoja, kai pirkau abonementa ir rinkausi dovana sau.
Sake ten tik purto ir sildo, bet neidegama smile.gif

Čia Solisune?
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 18, 15:39)
Čia Solisune?

Ne, LaBamboj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 18, 17:29)
Ne, LaBamboj smile.gif

Tai gal LaBamboj kitaip smile.gif
Atsakyti