Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Makalius @ 2009 02 18, 16:09)
Man pakuzdejo darbuotoja, kai pirkau abonementa ir rinkausi dovana sau.
Sake ten tik purto ir sildo, bet neidegama smile.gif

tikrai idegama, pati buvau jame kelis kartus ir idegis tikrai matesi kaskart toks pat kaip iprastai pasideginus iprastoj kabinoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2009 02 18, 21:48)
tikrai idegama, pati buvau jame kelis kartus ir idegis tikrai matesi kaskart toks pat kaip iprastai pasideginus iprastoj kabinoj  cool.gif

Tai gal tada LaBamboj kitaip... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 18, 14:56)
Na, šiaip Solisun skelbiasi, kaip stipriausias lempas visame pabaltijy turintieji. Ėjau tik vieną kartą į ten, bet jau buvau pasideginus, tai nusvilau labai, tikrai stipriai ima. Tiesa, aš ėjau Kaune, bet nemanau, kad toks tinklas, kaip Solisun, skirtingas lempas montuotų skirtinguose salonuose. Šiaip, kiek skaičiau, tai kitos ne itin juo patenkintos, bet aš, kiek kur ėjau, tai man Solisun geriausią įspūdį paliko. Ir mergaitė ten dirbo labai faina  ax.gif

Del idegio stiprumo tai man irgi solisun thumbup.gif
Kazkada reikejo skubiai, nuejau 1 k. gal 8 min ir atspalvis grazus iskart atsirado. Aiku dar ir nuo naudojamo idegio kremuko priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvija @ 2009 02 19, 18:40)
Del idegio stiprumo tai man irgi solisun  thumbup.gif
Kazkada reikejo skubiai, nuejau 1 k. gal 8 min ir atspalvis grazus iskart atsirado. Aiku dar ir nuo naudojamo idegio kremuko priklauso  g.gif

Cia Vilniuje?Kuris solisun mirksiukas.gif smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 02 19, 17:58)
Cia Vilniuje?Kuris solisun  mirksiukas.gif  smile.gif ?

As einu i Solisun, kuris yra oranziniam name Fabijoniskese. Ten regis Fabijoniskiu g. ir yra wink.gif
Atsakyti
Aisku. Aciuks wink.gif
Atsakyti
Gal kas lankėsi Impulso Sun lani? Visai netoli namų yra, galvoju pirmą kartą žygiuoti. Norisi šiek tiek pasišildyti biggrin.gif Eisiu pirmą kartą į soliariumą, jau nusipirkau kremą. Tikiuos administratorė ten viską paaiškins blush2.gif Ar pačiai reikia į kažką būtinai atkreipti dėmesį?
Atsakyti
Kokius kremus jūs naudojate po soliariumo? Iškart tepatės? Ir kaip saugote plaukus, ar soliariumas jiems nelabai kenkia? g.gif
Atsakyti
as tai iskart blush2.gif

Merginos,vaikinai, gal zinote ar tikrai tas Spolisun ar koks ten be UV? 4u.gif g.gif
Atsakyti
O as tai namie, kai griztu, nes pas mane toks didelis buteliukas is SB drekinantis kremas, tai man tiesiog nepatogu tampytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 02 22, 16:05)
O as tai namie, kai griztu, nes pas mane toks didelis buteliukas is SB drekinantis kremas, tai man tiesiog nepatogu tampytis  blush2.gif

Aš tai kažkaip noriu leisti odelei taip natūraliai pasibūti įdegus, kad nenoriu iškart teplioti kremais ax.gif Bet gal sakau taip kenkiu odai? g.gif

Ir dar: ar deginantis ant veido dedatės servetėlę?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 02 22, 17:09)
Ir dar: ar deginantis ant veido dedatės servetėlę?

nesupratau? g.gif

o cia kazkas klause apie plaukus, manau soliariumas kenkia, sausina plaukus. Soliariume i kuri as einu i specialios vienkartines kepuraites (panasios i duso) ja uzsidedu ir niekur nemaiso plaukai ir uzdengti.
Atsakyti