QUOTE(amazonke @ 2008 12 04, 18:20)
As tau galiu pasakyt tik viena...esi isimylejes iki ausu ir nematai, kad tavo brangiausioji dar ne iki tiek...
vat man irgi taip atrodo. Mano atveju, manasis nenori kartu gyvent. As ta pacia isvada padariau, kad jis manes taip nemyli ir nera tikras, kad noretu su manim gyvenima nugyvent. Gal ir taviske taip..Mes draugaujam jau beveik 2 metus, o to noro nera.. vadinasi jei dabar nera, nebus jo ir veliau su manim.. todel daviau laiko, keleta menesiu(jis to nezino), per juos ketinu nieko neklausineti, isvis tos temos nenagrineti.. O tam laikui atejus paklausiu ka masto dabar. Jei nuomone jo nepasikeis, isvaziuosiu i savo gimtaji miesta, mus skirs 200km... todel aisku, kad isvaziuosiu visam ir ieskosiu tokio zmogaus, kuriam buciau pati brangiausia. esu nusipelnius visaverciu santykiu, o ne laiko tempimo.. Be to daznai zmones nevertina, kol nepraranda
Papildyta:
QUOTE(jaspis @ 2008 12 15, 15:29)
Pas mus atrodo situacija keiciasi po biski, ir net be mano pastangu ir ikalbinejimu!
Patylejau pats, nekalbejom apie tai ilgesni laika, tai pati pradejo kalbet apie bendra gyvenima kartu, net savo tevams jau spejo pasakyt, kad yra tokie planai
Oi, neperskaicius visko parasiau pirmai

Sveikinu

ir pavydziu tau baltu pavydu
Vyrai reikalauja iš moterų daugiau, negu gali joms duoti.