Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu bendro gyvenimo su ja, bet.....

QUOTE(kukuruze7 @ 2008 12 06, 15:10)
atsiprasau uz klausima,bet tai kiek jums metu galutiniame variante? tongue.gif

Cia kalbama apie tam tikrus sprendimus, o ne mano amziu, jis cia maziausiai turetu rupet. Uz temos autoriu as tikrai esu vyresne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 12 06, 15:50)
Cia kalbama apie tam tikrus sprendimus, o ne mano amziu, jis cia maziausiai turetu rupet. Uz temos autoriu as tikrai esu vyresne. smile.gif

as tiesiog gal netaip supratau,gal ten 22metus turejot omeny temos autoriaus ir jo merginos,o ne savo,ar ne?man pasirode,kad apie save kalbat ir kad dvejose vietose skirtinga amziu pasaket,tai tik todel paklausiau 4u.gif
Atsakyti
Pas mus atrodo situacija keiciasi po biski, ir net be mano pastangu ir ikalbinejimu! biggrin.gif
Patylejau pats, nekalbejom apie tai ilgesni laika, tai pati pradejo kalbet apie bendra gyvenima kartu, net savo tevams jau spejo pasakyt, kad yra tokie planai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 15, 13:29)
Pas mus atrodo situacija keiciasi po biski, ir net be mano pastangu ir ikalbinejimu! biggrin.gif
Patylejau pats, nekalbejom apie tai ilgesni laika, tai pati pradejo kalbet apie bendra gyvenima kartu, net savo tevams jau spejo pasakyt, kad yra tokie planai biggrin.gif

tyla visada gera byla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2008 12 04, 18:20)
As tau galiu pasakyt tik viena...esi isimylejes iki ausu ir nematai, kad tavo brangiausioji dar ne iki tiek...

vat man irgi taip atrodo. Mano atveju, manasis nenori kartu gyvent. As ta pacia isvada padariau, kad jis manes taip nemyli ir nera tikras, kad noretu su manim gyvenima nugyvent. Gal ir taviske taip..Mes draugaujam jau beveik 2 metus, o to noro nera.. vadinasi jei dabar nera, nebus jo ir veliau su manim.. todel daviau laiko, keleta menesiu(jis to nezino), per juos ketinu nieko neklausineti, isvis tos temos nenagrineti.. O tam laikui atejus paklausiu ka masto dabar. Jei nuomone jo nepasikeis, isvaziuosiu i savo gimtaji miesta, mus skirs 200km... todel aisku, kad isvaziuosiu visam ir ieskosiu tokio zmogaus, kuriam buciau pati brangiausia. esu nusipelnius visaverciu santykiu, o ne laiko tempimo.. Be to daznai zmones nevertina, kol nepraranda mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jaspis @ 2008 12 15, 15:29)

Oi, neperskaicius visko parasiau pirmai blush2.gif Sveikinu mirksiukas.gif ir pavydziu tau baltu pavydu verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 03 23, 22:04)
vat man irgi taip atrodo. Mano atveju, manasis nenori kartu gyvent. As ta pacia isvada padariau, kad jis manes taip nemyli ir nera tikras, kad noretu su manim gyvenima nugyvent. Gal ir taviske taip..Mes draugaujam jau beveik 2 metus, o to noro nera.. vadinasi jei dabar nera, nebus jo ir veliau su manim.. todel daviau laiko, keleta menesiu(jis to nezino), per juos ketinu nieko neklausineti, isvis tos temos nenagrineti.. O tam laikui atejus paklausiu ka masto dabar. Jei nuomone jo nepasikeis, isvaziuosiu i savo gimtaji miesta, mus skirs 200km... todel aisku, kad isvaziuosiu visam ir ieskosiu tokio zmogaus, kuriam buciau pati brangiausia. esu nusipelnius visaverciu santykiu, o ne laiko tempimo.. Be to daznai zmones nevertina, kol nepraranda mirksiukas.gif
Papildyta:

Oi, neperskaicius visko parasiau pirmai blush2.gif  Sveikinu mirksiukas.gif ir pavydziu tau baltu pavydu verysad.gif  blush2.gif

Jau nuo sausio vidurio gyvenam kartu ax.gif ir viskas yra laaaabai super thumbup.gif džiaugiamės šituo savo sprendimu biggrin.gif
Atsakyti
Mergina dar nepribrendo gyvenimui kartu. Tai, kad ji nori kraustytis į bendrabučiu virsiantį butą, rodo kad ji mano jog su tavim bus nepakankamai linksma, gal per daug atsakomybės, gal per mažai laiko be tavęs.
Parašiau, tada perskaičiau paskutinius postus. Kągi, sveikinu jei gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunasTetis: 24 kovo 2009 - 13:35
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 24, 13:34)
Mergina dar nepribrendo gyvenimui kartu. Tai, kad ji nori kraustytis į bendrabučiu virsiantį butą, rodo kad ji mano jog su tavim bus nepakankamai linksma, gal per daug atsakomybės, gal per mažai laiko be tavęs.
Parašiau, tada perskaičiau paskutinius postus. Kągi, sveikinu jei gerai.

Tiesos Jūsų pasakyme yra, kad gal bijojo, kad su manim bus nuobodu, tačiau pagyvenom porą mėnesių su didele krūva žmonių ir pati pasakė, kad norėtų gyventi atskirai nuo visų biggrin.gif aš pats pripratau prie tos visos chebros, tai kažkaip viskas normaliai kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 03 24, 15:48)
Tiesos Jūsų pasakyme yra, kad gal bijojo, kad su manim bus nuobodu, tačiau pagyvenom porą mėnesių su didele krūva žmonių ir pati pasakė, kad norėtų gyventi atskirai nuo visų biggrin.gif  aš pats pripratau prie tos visos chebros, tai kažkaip viskas normaliai kol kas  smile.gif

Tai visdėlto pas ją įsikėlei? smile.gif ir kaip gyvenimas drauge?Patinka? cool.gif
Atsakyti
zinokit psakaiciau ir vis mastau apie savo situacija. draugaujam jau tris metus. gyvenam atskirai abu ps tevus. aju atejo tas metas kai reikia kartu kraustytis. kaip sakoma santykiu krize, arba - arba..bet zinokit dar vis spyriojuos, nenoriu tapti namu seimininke.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 03 25, 10:44)
Tai visdėlto pas ją įsikėlei? smile.gif ir kaip gyvenimas drauge?Patinka? cool.gif

Jo, įsikėliau. Įsikėliau tik tada, kai jos tėvai persikraustė į kitą būtą, tai gyvenam tik su jos jau suaugusiom sesėm. Ir jeigu tiesą pasakius, tai jo, patinka ax.gif Aš patenkintas, kad mes žengėme šitą žingsnį ir kol kas viskas gerai einasi pas mus, sugebam ir susitart ir pasidalint įvairius buitinius darbus smile.gif Gyvenam draugiškai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 25, 13:57)
zinokit psakaiciau ir vis mastau apie savo situacija. draugaujam jau tris metus. gyvenam atskirai abu ps tevus. aju atejo tas metas kai reikia kartu kraustytis. kaip sakoma santykiu krize, arba - arba..bet zinokit dar vis spyriojuos, nenoriu tapti namu seimininke.

Įsikėlimas gyventi kartu nereiškia, kad tapsi namų šeimininke mirksiukas.gif
Tiesiog susitarkit, pasikalbėkit ir nutarkit kas už ką atsakingas bus, ir kaip Jūs įsivaizduojat gyvenimą kartų ir darbų pasidalinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz patarima:) bet dar patemsiu guma..
Atsakyti