QUOTE(anilevea @ 2008 12 05, 10:24)
ingariuke,
patariu is pradziu pabaigti tuos, kuriuos vartoji, nes kas per daug tai irgi nesveika
as buvau nusprendusjuos taip pat ilgiau pavartoti, apie puse metu, bet kartais nera laikomaisytis ta kokteili ir siaip kartais patingiu

vartojau apie 2 men, dar liko biskeli buteliuke ( 2 buteliukas ), tai reiks manau vel susigriebt ir pradet vartot, kad ant vasaros jau tureti "nerealius plaukus" ( jeigu tiketi reklama )
ai, ir dar: sita taip pat minejau, kad ta jo konsistencija ne pati maloniausia, tai geriu ji su bananu sultim, tada ne taip jaucias. Parasyta, kad galima ir su vandeniu, bet man su vandeniu tai

gal priprasti ir galima, bet ..
tai tiek
Aciu

.As ir jau apsisprendziau ,kad baigsiu siuos sawo priorincikus ir pradesiu tuos

.Ta tiksliau (balzama)

.
Tik nezinau ar dabar susipirkt ,ar jo kaina visada tokia? Nes jei kainuoja pvz kokiu 15-20 lt daugiau ,nei kaip sako db per akcija, tai jei susipirkt iskart pusmeciui ,taupyciau jau dviem buteliukam
P.S o del isgerimo ,tai nelabai bent jau pokolkas matau problema,tokie dalykai man nekelia nesusipratimu

,nebent jau bus labai ziauriai
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 05, 10:34)
As irgi ji naudojau ir galiu pasakyti, kad tikrai ilgiau pavartojus pajauciau rezultatus, visu pirma pradejo blizgeti labiau, veliau pridygo nauju plaukiuku ir tikrai atrode daugiau ju suemus i ranka

isgeriau gal kokius 4 buteliukus, nu bet jau skonis tai

su vandeniu maisyti ir gerti isvis

o su sultimis tikrai geriau, nesijaucia taip

gal vel reikes grizti prie jo

bet va nepigus jis rupuze.
Na tai va ,galvoju bandyt uzsienyje gal ,kai vaziuosiu i vokietija... reiks gal paziureti...Nes sakau buvau atkasus ,kad kaina triju buteliuku 30 euru . Tai cia mazdaug 102 litai. Po 34 lt ...Nes jei ne akcijinius pirkt ,tai vos ne dvigubai gautusi