Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

Sweikutes? Prisiskaiciau daug apie SILICEA balzama.. Gal esate kuri vartojusi ,ar girdejusi kas yra bandziusios?

Aprasyme raso kad reguliariai puse metu naudojant plaukai tampa stipresni ir storesni 13 %,greiciau auga...

O jei aplamai apie ji ,tai ir nuo celiulito ir siaip thumbup.gif .

Planuoju isigyti ,kai baigsiu priorin'a ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Nauda plaukų sveikatai:

*Suteikia sveikus, stiprius ir žvilgančius plaukus
*Gerina maistingųjų medžiagų tiekimą plaukams iki pat šaknų
*Gerina plaukų stabilumą, struktūrą ir išvaizdą
*Dėl silicio stokos plaukai būna sausi, nežvilga ir greitai lūžinėja

Plaukų sensacija iš Vokietijos:

Naujas (2006 m.) tyrimas patvirtina: 13 % storesni plaukai po 6 mėnesių trukmės gydymo originaliu „silicea“ geliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 04 gruodžio 2008 - 17:10
na jau esu pasisakiusi kitoje temoje wink.gif vartojau sita silici kokius pora menesiu, tai ar jau cia save itikinau, ar tikrai, tai nezinau, bet siaip plauku padaugejo thumbup.gif tokiu trumpuciuku pradejo augti, net kirpeja sake, kai pasiskundziau, kad letai auga, tai sako, kad gal auga ir letai, bet matau daug nauju plaukuciu .. tai net nzn, gal cia ir nuo silicio? ax.gif
zodziu, pabandyti verta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 04, 21:37)
na jau esu pasisakiusi kitoje temoje wink.gif vartojau sita silici kokius pora menesiu, tai ar jau cia save itikinau, ar tikrai, tai nezinau, bet siaip plauku padaugejo thumbup.gif  tokiu trumpuciuku pradejo augti, net kirpeja sake, kai pasiskundziau, kad letai auga, tai sako, kad gal auga ir letai, bet matau daug nauju plaukuciu .. tai net nzn, gal cia ir nuo silicio?  ax.gif
zodziu, pabandyti verta wink.gif

Aha, as ji isigysiu butinai ax.gif .Tik idomu ,ar pabaigt priorina vartot ir tada ,ar kartu galima? g.gif Bet gal manau palaukt ,kol baigsiu siuos vitamincikus smile.gif .
O kiek laiko vartojot juos? As planuoju puse metu...

Va ,ka dar iskaiciau :

Daugeliu tyrimu įrodyta, kad silicio rugšties gelis skatina plaukų augimą, stiprina nagus ir padaro odą tvirtesne. Naujausias tyrimas su originaliu silicea geliu buvo atliktas 2006 m. Vokietijos universitetineje ligonineje Hamburg-Eppendorf. Šis tyrimas įtikinamai parodė, kad po vos šešių mėnesių gydymo, plaukai pastorėjo vidutiniškai 13 procentų, jie atrodo sveikiau, labiau blizga, jų galiukai mažiau suskilę. Be to, del padidėjusio silicio rugšties vartojimo plaukai matomai greičiau auga. Hamburge atlikto tyrimo direktoriaus, profesoriaus ir medicinos mokslų daktaro Augustin išvada akivaizdžiai teigiama: „Originalu „Silicea“ gelį galima be jokių apribojimų naudoti veiksmingam plonų plaukų gydymui“.
Atsakyti
as kaip tik siandien irgi isigijau si balzama. Ziuresiu kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2008 12 04, 22:46)
as kaip tik siandien irgi isigijau si balzama. Ziuresiu kaip cia bus smile.gif

O rekomendavo kazkas ,ar pati taip nusprendete? 4u.gif
Jam db kaip supratau akcija euro vaistinese? 46 lt kazkur kainuoja,taip? Nors bet kur ilendu kompe,kaina tokia pati -plius minus centais skiriasi.. g.gif g.gif
Vokietijoj ziurejau 3 pakuotes 30 euru ,labiau apsimoketu ,bet netoks jau labai cia skirtumas..
Atsakyti
As ir galvoju ji isisgyti, nes laabai mano plaukuciai paskutiniu metu suplonejo verysad.gif va drauge vartoja ta balsama tai sake jai labai atsigavo plaukai thumbup.gif aisku dar ir mityba pakoregavo.
Atsakyti
kaip jis atrodo??? Gal fotke galite ikelti>>>? 4u.gif
Atsakyti
http://www.100metu.l...1/dir2/14_5.php
niu va kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
ingariuke,

patariu is pradziu pabaigti tuos, kuriuos vartoji, nes kas per daug tai irgi nesveika smile.gif

as buvau nusprendusjuos taip pat ilgiau pavartoti, apie puse metu, bet kartais nera laikomaisytis ta kokteili ir siaip kartais patingiu blush2.gif vartojau apie 2 men, dar liko biskeli buteliuke ( 2 buteliukas ), tai reiks manau vel susigriebt ir pradet vartot, kad ant vasaros jau tureti "nerealius plaukus" ( jeigu tiketi reklama ) lotuliukas.gif

ai, ir dar: sita taip pat minejau, kad ta jo konsistencija ne pati maloniausia, tai geriu ji su bananu sultim, tada ne taip jaucias. Parasyta, kad galima ir su vandeniu, bet man su vandeniu tai doh.gif gal priprasti ir galima, bet ..

tai tiek wink.gif
Atsakyti
As irgi ji naudojau ir galiu pasakyti, kad tikrai ilgiau pavartojus pajauciau rezultatus, visu pirma pradejo blizgeti labiau, veliau pridygo nauju plaukiuku ir tikrai atrode daugiau ju suemus i ranka bigsmile.gif isgeriau gal kokius 4 buteliukus, nu bet jau skonis tai schmoll.gif su vandeniu maisyti ir gerti isvis doh.gif o su sultimis tikrai geriau, nesijaucia taip ax.gif gal vel reikes grizti prie jo blush2.gif bet va nepigus jis rupuze.
Atsakyti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 05, 10:24)
ingariuke,

patariu is pradziu pabaigti tuos, kuriuos vartoji, nes kas per daug tai irgi nesveika smile.gif

as buvau nusprendusjuos taip pat ilgiau pavartoti, apie puse metu, bet kartais nera laikomaisytis ta kokteili ir siaip kartais patingiu  blush2.gif  vartojau apie 2 men, dar liko biskeli buteliuke ( 2 buteliukas ), tai reiks manau vel susigriebt ir pradet vartot, kad ant vasaros jau tureti "nerealius plaukus" ( jeigu tiketi reklama )  lotuliukas.gif

ai, ir dar: sita taip pat minejau, kad ta jo konsistencija ne pati maloniausia, tai geriu ji su bananu sultim, tada ne taip jaucias. Parasyta, kad galima ir su vandeniu, bet man su vandeniu tai  doh.gif  gal priprasti ir galima, bet ..

tai tiek wink.gif

Aciu 4u.gif .As ir jau apsisprendziau ,kad baigsiu siuos sawo priorincikus ir pradesiu tuos ax.gif .Ta tiksliau (balzama) lotuliukas.gif .
Tik nezinau ar dabar susipirkt ,ar jo kaina visada tokia? Nes jei kainuoja pvz kokiu 15-20 lt daugiau ,nei kaip sako db per akcija, tai jei susipirkt iskart pusmeciui ,taupyciau jau dviem buteliukam g.gif g.gif ax.gif biggrin.gif

P.S o del isgerimo ,tai nelabai bent jau pokolkas matau problema,tokie dalykai man nekelia nesusipratimu rolleyes.gif ,nebent jau bus labai ziauriai g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 05, 10:34)
As irgi ji naudojau ir galiu pasakyti, kad tikrai ilgiau pavartojus pajauciau rezultatus, visu pirma pradejo blizgeti labiau, veliau pridygo nauju plaukiuku ir tikrai atrode daugiau ju suemus i ranka  bigsmile.gif  isgeriau gal kokius 4 buteliukus, nu bet jau skonis tai  schmoll.gif  su vandeniu maisyti ir gerti isvis  doh.gif  o su sultimis tikrai geriau, nesijaucia taip  ax.gif gal vel reikes grizti prie jo  blush2.gif  bet va nepigus jis rupuze.

Na tai va ,galvoju bandyt uzsienyje gal ,kai vaziuosiu i vokietija... reiks gal paziureti...Nes sakau buvau atkasus ,kad kaina triju buteliuku 30 euru . Tai cia mazdaug 102 litai. Po 34 lt ...Nes jei ne akcijinius pirkt ,tai vos ne dvigubai gautusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 05 gruodžio 2008 - 09:37
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 05, 10:39)
P.S o del isgerimo ,tai nelabai bent jau pokolkas matau problema,tokie dalykai man nekelia nesusipratimu  rolleyes.gif ,nebent jau bus labai ziauriai  g.gif  smile.gif
Papildyta:
Na tai va ,galvoju bandyt uzsienyje gal ,kai vaziuosiu i vokietija... reiks gal paziureti...Nes sakau buvau atkasus ,kad kaina triju buteliuku 30 euru . Tai cia mazdaug 102 litai. Po 34 lt ...Nes jei ne akcijinius pirkt ,tai vos ne dvigubai gautusi  g.gif

Jeigu pigiau gaunasi, gal ir verta susipirkti kokius 3 buteliukus, bet kiekis gana nemazas, o vieno buteliuko man uztekdavo kaip minimum visam menesiui, tuo labiau atidarius ji reikia laikyti saldytuve. Jis kokio nors bjauraus skonio neturi, sakyciau labiau beskonis ir bekvapis yra, bet tas balzamas vandenyje jauciasi, atrodo kad miltus su vandeniu gertum, nelabai maloniai geriasi, na bent jau man taip ax.gif
Atsakyti