Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

nius cia toks draudimas, kuriuo darboviete drauzia smile.gif ir ten gydymo islaidas kai kurias padengia, ir vitaminus, maisto papildus bei kai kuriuos vaistus pagal recepta galima pirkti su 50 proc nuolaida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 06, 13:29)
nius cia toks draudimas, kuriuo darboviete drauzia smile.gif ir ten gydymo islaidas kai kurias padengia, ir vitaminus, maisto papildus bei kai kuriuos vaistus pagal recepta galima pirkti su 50 proc nuolaida  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif .nenubiednesiu ,nusipirksiu pilna kaina ,swarbu kazkiek poveikis matytusi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
niu ziurek, manau, turetu tikti ir poveikis matytis - kiek cia merginu atsiliepe, visos ptenkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 06, 12:29)
nius cia toks draudimas, kuriuo darboviete drauzia smile.gif ir ten gydymo islaidas kai kurias padengia, ir vitaminus, maisto papildus bei kai kuriuos vaistus pagal recepta galima pirkti su 50 proc nuolaida  ax.gif

o tau ten vaistineje nuraso ta draudima ..? ar kur.?nes as ir turiu toki draudima, bet niekad vaistu nepirkau.. kaip ten su tais vaistais reik atsiskaityti.? cia biski offtopic gal, bet lb idomu butu pasinaudoti tuom, siam geram tikslui.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 06, 16:15)
o tau ten vaistineje nuraso ta draudima ..? ar kur.?nes as ir turiu toki draudima, bet niekad vaistu nepirkau.. kaip ten su tais vaistais reik atsiskaityti.? cia biski offtopic gal, bet lb idomu butu pasinaudoti tuom, siam geram tikslui.smile.gif

Taip,jei geru vtikslu ,galima ir cia kalbeti biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
na tai as turiu tokia knygute, o taip pat yra sarasas, kuriose vaistinese jis galioja smile.gif nueini i vaistine, paklausi, ar galioja pas juos draudimas, tada paklausi, ar galioja tas draudimas tavo norimiems pirkti vitaminams/maisto papildams ar dar kam mirksiukas.gif

tada jinai paskaiciuoja 50 proc nuolaida, uzpildo tavo knygele ir nuplesia saknele smile.gif nezinau, gal pas tave kazkoks kitoks draudimas smile.gif pas mane tai visas ritualas vyksta taip, kaip aprasiau lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as pabandyti, visai nebjurus skonis, savotiskas, bet nebjaurus lotuliukas.gif DuokD kad padetu tik wink.gif
Kiek laiko jus jau geriat?
Atsakyti
as suvartojau beveik 2 bonkutes, tai nezinau, kiek cia laiko ..bet dabar siek tiek nutraukiau, nes vartoju kitus vaistus bei vitaminus, tai nenoriu maisyt unsure.gif
Atsakyti
Na prisiskaiciau jusu komentaru, tai tiesiog norisi kuo greiciau i vaistine begti to SILICEA pirktis. Nes dabar geriu jau kiek laiko labai brangius vitaminus, o poveikio jokio (nors anksciau jie man pagelbejo, gal organizmas priprato g.gif )
Tikiuosi sis pades...
Atsakyti
aš ir šiandien nusipirkau šį balzamą sunglasses2.gif isgeriau praskiedus su vandeniu, tai skonis nelabai patiko schmoll.gif g.gif sakiau reikės su bananų sultim skiesti, kaip kažkas minėjo bigsmile.gif tikiuosi padės assa.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano kolege gere ta Silicea... Pasak jos, plaukai daug maziau slinko jau po geros savaites g.gif .Tiesa, tuo paciu metu ji dar trynesi i skanis kazkoki geli (taip pat su siliciu), tai neaisku, kas cia labiau padejo biggrin.gif Nepamenu pavadinimo, bet pirko vaistineje ir temokejo ~17-19Lt 4u.gif
Rusishkas kokis tai preparatas unsure.gif
Na, manau, noredamos rasit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 09, 20:23)
aš ir šiandien nusipirkau šį balzamą  sunglasses2.gif isgeriau praskiedus su vandeniu, tai skonis nelabai patiko  schmoll.gif  g.gif sakiau reikės su bananų sultim skiesti, kaip kažkas minėjo  bigsmile.gif tikiuosi padės  assa.gif

man ir su vandeniu nieko, tik reikia arba greit gert, arba vel pamaisyt - kad tie geliukai nesusidarytu. o siandien geriau su Kubush sultimis - tai is vis absoliuciai jokio salutinio skonio schmoll.gif
Atsakyti