Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

QUOTE(Inguti @ 2012 11 29, 01:02)
Na,jei reikštųsi tie engubi efektai ,tai matyt viską naudočiau ,kas įmanoma,ir visos vaikščiotų ilgakasės  smile.gif Aš pvz bijau,ar ne per daug bus pantogaras ,žuvų taukų kapsulės ,plius nakvišų aliejaus kapsulės ,ir dar sėmenų aliejų ,po gurkšniuką rytais įleidžiu skrandukan...

biggrin.gif turėjau omeny, kad ne tiesiogiai dvigubas, o gal kažkiek daugiau jaustųsi nei nuo vieno preparato biggrin.gif Oho.. Čia jau matosi, kad tikrai labai labai norit atsiauginti kasas.. blink.gif Žuvų taukus aš irgi geriu. Bet tik tam, kad pakuotę pabaigti, nes liko nepilnas lapelis smile.gif Bet šitiek aliejų.. Oho.. blink.gif O ar jaučiasi poveikis kai šitiek visko vartojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuis @ 2012 11 29, 01:29)
biggrin.gif turėjau omeny, kad ne tiesiogiai dvigubas, o gal kažkiek daugiau jaustųsi nei nuo vieno preparato  biggrin.gif  Oho.. Čia jau matosi, kad tikrai labai labai norit atsiauginti kasas..  blink.gif Žuvų taukus aš irgi geriu. Bet tik tam, kad pakuotę pabaigti, nes liko nepilnas lapelis  smile.gif Bet šitiek aliejų.. Oho..  blink.gif O ar jaučiasi poveikis kai šitiek visko vartojat?  smile.gif

Na esmė ta,kad nakvišų aliejų naudoju -profilaktiškai moterims viskam..ir pantogaras plaukams..o sėmenų aliejus irgi kažkam doh.gif biggrin.gif .ir žuvų taukų kapsulės dar tik užsakytos..gali ir po mėn ateit...

viskas naudojama dar vos kelios savaitės ,tai neturiu nei šalutinių ,nei kitokių poveikių ..

Manau ,gersiu vėlaiu pantogarą ir žuvų taukus plaukams konkrečiai,bei nakvišas profilaktiškai moterims,sėmenų aliejų naudosiu tik kaukėms plaukų ,nes skonis man šlykštus.. doh.gif
Atsakyti
Naudojau šį balzamą tris mėnesius smile.gif Rezultatas buvo, bet mečiau, nes rezultatą pradėjau pastebėti ne tik ant galvos plaukų biggrin.gif Ant kojų pradėjo augti toookios garbanos, kokių norėčiau ant galvos biggrin.gif Be to pradėjo sausėti oda...
Atsakyti
Nebenaudoju, stovi vis dar šaldytuve praimtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2013 02 08, 20:01)
Nebenaudoju, stovi vis dar šaldytuve praimtas biggrin.gif

O kodėl?
Atsakyti
Vienu puslapiu anksčiau rašiau, kodėl. Man padidėjo plaukuotumas ne tik ant galvos, bet ir ant viso kūno, be to išsausėjo oda labai. smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ar yra bevartojanciu SILICEA?
Jau nebezinau ko imtis ,tai baigiu sesiu men Pantogara ,ir keturiems menesiams pradziai uzsisakiau si balzama..

Svogunu kaukes kursa irgi darysiuosi ,ziuresim verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, geriu jau antrą mėnesį ir veida nubėrė spuogais, niekas daugiau nesikeitė, nei maisto racionas, nei kremas, bet veidas tikrai kitoks. Gal čia taip oda valosi? Spuogelių atsirado ir ant kaklo. Gal kam panašiai buvo?
Atsakyti
Esu gerusi ir si balzama, ir capsules sio gamintojo, tai nuo kapsulu pastebejau zyyymiai geresni rezultata nei nuo balzamo - plaukai audo kaip ant mieliu 4u.gif Idomu kodel lietuvoje yrap irkti tik balzamo?
Atsakyti
Esu gėrusi keletą kursų tai labai nagai atsigavo thumbup.gif Plaukučiai gal mažiau bet irgi poveikis buvo, mažiau slinko smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš jau mėnesį geriu Silicea gelį, kol kas nieko blogo, nieko gero negaliu pasakyti smile.gif Tuoj pradėsiu antrą, galvoju 6 mėnesius gerti, bet jei po trijų nebus jokio rezultato, tai matyt tuo ir užsibaigs mano Silicea vartojimas smile.gif
Atsakyti