Gal yra bandziusiu "Silicea" kapsulemis gerti?? ar nuo ju mazesnis poveikis??
Gėriau apie pusmetį, bet žadamo rezultato taip ir nesulaukiau
nusivyliau, daug tikėjau prisiklausiusi puikių atsiliepimų, daugiau nepirksiu

QUOTE(Saidutia @ 2010 10 29, 18:31)
Gėriau apie pusmetį, bet žadamo rezultato taip ir nesulaukiau
nusivyliau, daug tikėjau prisiklausiusi puikių atsiliepimų, daugiau nepirksiu 

Tai gal jūsų organizmui reikia kitokių vitaminų, nes dažnai būna kas vienam nepadeda kitam žiūrėk ir padės- kiekvienam individualiai. Jei turite tam tikrų plaukų problemų, tai pažiūrėkite straipsnius internete, ten rašo ko trūksta organizmui jei slenka, šakojasi ir pan.

as naudojau puse metu kazkur
kad plauku apimtis pasikeistu tai nepastebejau, bet jau plauku kas do blizgejimas buvo, tai oho
tiesiog svytejo jie man

Aš manau, kad kas jau genetiškai nulemta- plaukų storis, tai abejoju ar gali pakeisti ką Original Silicea Balsam, bet va jei pavyzdžiui stora arklio uodega patapo pelytės uodegyte,tai gal nebent tokiu atveju. Vadinasi trūksta kažkokių vitaminų ar mikrtoelementų, bet tai ir čia pataikyk būtent gerti tokius kurių tau reikia..

mano drauge jau po men pajuto kad plaukai geresni pasidare, ne tokie sausi, maziau slenka. isreklamavo zodziu, tai ir as pries pora dienu nusipirkau, tikiuosi netingesiu vartot bent pusmeti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 05, 12:24)
eurovaistinėje ir kameliojs

QUOTE(Element @ 2011 01 05, 12:37)
eurovaistinėje ir kameliojs
aš irgi geriu jau 2 butelį iš eilės,nagai sutvirtėjo,atsiauginau
plaukai daug mažiau slenka,gersiu ir toliau.Tik idomu,ar poveikis bus tik tol kol gersiu šį balzamą ar ilgiau? 

Dekui uz info

Pries pora metu ir pati esu ji gerusi. Sunaudojau 2 butelius is eiles ir tikrai galeciau pritarti, kad veikia

Dabar vel vel galvoju kartot

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 05, 16:33)
Dekui uz info
.
Pries pora metu ir pati esu ji gerusi. Sunaudojau 2 butelius is eiles ir tikrai galeciau pritarti, kad veikia
. Plaukai nustojo slinkti. Apie nagus, oda nieko pasakyti negaliu, nes nieko ypatingo nepastebejau. Taigi tuo metu padejo. Nors paskaicius atsiliepimus matyti, kad ne visoms jis padeda.
i.

per du mėnesius poveikio neįmanoma pastebėti. Čia matyt kažkoks sutapimas arba savęs įtaiga.
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 05, 12:24)
Aš mačiau Euro vaistinėje

QUOTE(noisy-B @ 2011 01 05, 18:05)
per du mėnesius poveikio neįmanoma pastebėti. Čia matyt kažkoks sutapimas arba
savęs įtaiga.
savęs įtaiga.