Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

Gal yra bandziusiu "Silicea" kapsulemis gerti?? ar nuo ju mazesnis poveikis??
Atsakyti
Kokia kaina balzamo yra,kai sugersiu ka dabar naudoju plaukams,zadu pirkti sita balzama,ir kiek reikia buteliuku isgerti,kad butu padarytas kursas ? blush2.gif
Atsakyti
Gėriau apie pusmetį, bet žadamo rezultato taip ir nesulaukiau schmoll.gif nusivyliau, daug tikėjau prisiklausiusi puikių atsiliepimų, daugiau nepirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2010 10 29, 18:31)
Gėriau apie pusmetį, bet žadamo rezultato taip ir nesulaukiau  schmoll.gif  nusivyliau, daug tikėjau prisiklausiusi puikių atsiliepimų, daugiau nepirksiu doh.gif

Tai gal jūsų organizmui reikia kitokių vitaminų, nes dažnai būna kas vienam nepadeda kitam žiūrėk ir padės- kiekvienam individualiai. Jei turite tam tikrų plaukų problemų, tai pažiūrėkite straipsnius internete, ten rašo ko trūksta organizmui jei slenka, šakojasi ir pan. smile.gif ax.gif
Atsakyti
as naudojau puse metu kazkur smile.gif kad plauku apimtis pasikeistu tai nepastebejau, bet jau plauku kas do blizgejimas buvo, tai oho smile.gif tiesiog svytejo jie man smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad kas jau genetiškai nulemta- plaukų storis, tai abejoju ar gali pakeisti ką Original Silicea Balsam, bet va jei pavyzdžiui stora arklio uodega patapo pelytės uodegyte,tai gal nebent tokiu atveju. Vadinasi trūksta kažkokių vitaminų ar mikrtoelementų, bet tai ir čia pataikyk būtent gerti tokius kurių tau reikia.. mastau.gif
Atsakyti
mano drauge jau po men pajuto kad plaukai geresni pasidare, ne tokie sausi, maziau slenka. isreklamavo zodziu, tai ir as pries pora dienu nusipirkau, tikiuosi netingesiu vartot bent pusmeti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 29 spalio 2010 - 22:40
o tai čia 'silicea' balzamas tai su siliciu? tas pats kaip ir tabletės 'futura silica'?
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 05, 12:24)
O kurioje vaistineje tokia nuolaidele? g.gif

eurovaistinėje ir kameliojs mirksiukas.gif aš irgi geriu jau 2 butelį iš eilės,nagai sutvirtėjo,atsiauginau thumbup.gif plaukai daug mažiau slenka,gersiu ir toliau.Tik idomu,ar poveikis bus tik tol kol gersiu šį balzamą ar ilgiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 05, 12:37)
eurovaistinėje ir kameliojs mirksiukas.gif  aš irgi geriu jau 2 butelį iš eilės,nagai sutvirtėjo,atsiauginau thumbup.gif plaukai daug mažiau slenka,gersiu ir toliau.Tik idomu,ar poveikis bus tik tol kol gersiu šį balzamą ar ilgiau? g.gif

Dekui uz info 4u.gif .
Pries pora metu ir pati esu ji gerusi. Sunaudojau 2 butelius is eiles ir tikrai galeciau pritarti, kad veikia thumbup.gif . Plaukai nustojo slinkti. Apie nagus, oda nieko pasakyti negaliu, nes nieko ypatingo nepastebejau. Taigi tuo metu padejo. Nors paskaicius atsiliepimus matyti, kad ne visoms jis padeda.
Dabar vel vel galvoju kartot 4u.gif i.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 05, 16:33)
Dekui uz info 4u.gif .
Pries pora metu ir pati esu ji gerusi. Sunaudojau 2 butelius is eiles ir tikrai galeciau pritarti, kad veikia thumbup.gif . Plaukai nustojo slinkti. Apie nagus, oda nieko pasakyti negaliu, nes nieko ypatingo nepastebejau. Taigi tuo metu padejo. Nors paskaicius atsiliepimus matyti, kad ne visoms jis padeda.
Dabar vel vel galvoju kartot 4u.gif i.

per du mėnesius poveikio neįmanoma pastebėti. Čia matyt kažkoks sutapimas arba savęs įtaiga.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 05, 12:24)
O kurioje vaistineje tokia nuolaidele? g.gif

Aš mačiau Euro vaistinėje 4u.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 05, 18:05)
per du mėnesius poveikio neįmanoma pastebėti. Čia matyt kažkoks sutapimas arba
savęs įtaiga.

drinks_cheers.gif Tai kad va ,aš irgi tada prisipirkau ,kažkelias sav panaudojau ,tai ir db dar guli kelios beveik pilnos bonkės doh.gif Aišku ,jau su pasibaigusiu galiojimu doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 05 sausio 2011 - 19:40