Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

QUOTE(ausrita @ 2008 11 10, 19:17)
gera temike thumbup.gif  thumbup.gif tik pasiulymu mazai,o man dovanu reik daug doh.gif reik 10m vyrukui 4m vyrukui 5m merginai 3m merginai doh.gif  lotuliukas.gif gal pasiulymu turit blush2.gif  mirksiukas.gif

10m vyrukui tj ziurint kuo domisi. Gal koki idomu kompiuteriny zaidima,gal masina su pultu tongue.gif
4m vyrukui tj gal masinele,pliusiny zaisla,koki lektuva..
5m merginai gal lelyte kokia jaigu patinka leles,gal puzle, koki idomu zaidima, gal jai patinka groti tj koki zaislini pienina..pliusiniu zaislu..ar kokia vaikiska knygute,tegu mokinasi skaityt biggrin.gif
3m merginai tj irgi gal kokia lelyte,barbe,pliusini zaisla..
Pajieskokit internete dar ir kitose temose,pasiulymu daug yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilkutea: 10 lapkričio 2008 - 23:07
Prašau patarkite. Turiu krikšto dukrą, jai 9 metai. Gėda prisipažinti, bet tikrai nežinau ko ji nori, ką ji mėgsta. Gyvename skirtinguose miestuose ir susitinkame tik per dideles šventes. Net neįsivaizduoju, ką jai dovanoti.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 11 13, 16:42)
Prašau patarkite. Turiu krikšto dukrą, jai 9 metai. Gėda prisipažinti, bet tikrai nežinau ko ji nori, ką ji mėgsta. Gyvename skirtinguose miestuose ir susitinkame tik per dideles šventes. Net neįsivaizduoju, ką jai dovanoti.
Gal kokį muzikos CD ar DVD (galima, karaokė vaikų) arba bilietus 2 asmenims į kiną... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 11 13, 17:42)

mano dukra tokio amziau nemegsta barbisku dalyku tai uzsiprase Lego City dideli rinkini ir batus su ratukais:)
Atsakyti

Sveikutes, o as kaip prieda,savo maziausiai jau uzsakiau nuotrauka(nusiunciau savo miegancios dukros nuotrauka, ir is jos man padarys: mieganti dukra,salia jos kaledu senelis tupi,ziuri neva kaip ji miega) ireminsiu.Man buvo padare su dantuku feja dukrai nuotrauka.Ireminau,ir iskritus dantukui,vietoj dantuko padejau pinigelius ir nuotrauka po pagalve,tai tiek dukrai dziaugsmo bigsmile.gif del nuotraukos buvo(pinigeliams taip nesidziauge unsure.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienminte: 17 lapkričio 2008 - 09:40
vienminte,isduok paslapti,kas ir kur tokius grozius daro?
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2008 11 17, 12:46)

Papildyta:
QUOTE(*Perla* @ 2008 11 17, 12:46)

Interjero dizaine projektavo man vaiku kambari ir pasiule sias idejas.Padarius nuotraukas as jai pervesiu pinigus i jos saskaita(10Lt).Gavus uzmokesti ji atsiuncia nuotrauka.ji gali ir atspausdinti,bet man patogiau internetu,nes galiu pati atsispausdinti kiek noriu ekzemplioriu ir lieka kompe nuotrauka.Dar ten pat užsakiau barbės namuką su baseinu.Sienas padarys su tokiais pačiais tapetais, kaip pas dukrą kambaryje,ir barbes miegamajam ant sienos bus dukros nuotrauka.Manau turėtų patikti.jos em:puikusdizainas@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienminte: 17 lapkričio 2008 - 12:24
Gal kas zinote, kur galima nupirkti grazu mergaitiska chalatuka. Ugis apie 140 cm. Perejau siandien visa Europa ir ka, rezultatas - 0. Nei vienoje parduotuveje nebuvo pirkti vaikisku tokio ugio chalatu.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 11 17, 16:16)
Gal kas zinote, kur galima nupirkti grazu mergaitiska chalatuka. Ugis apie 140 cm. Perejau siandien visa Europa ir ka, rezultatas - 0. Nei vienoje parduotuveje nebuvo pirkti vaikisku tokio ugio chalatu.

Panoramos pirmam aukšte, berods, chalatukų nedidelių buvo smile.gif Tiksliai parduotuvės pavadinimo nepamenu, o ir ar ūgis tiks, nežinau, bet galit pasižvalgyt, gal rasit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 11 05, 00:58)
drinks_cheers.gif  as savo 2m. panelei nesiriztu pirkt nes kas is to tik spaudzios ir viskas ten juk uzduoteles visokias reik atlikt , beto greit butu sulauzytas manau tongue.gif  o va ka jai nupirkt dovanu niekaip nesumastau mastau.gif buvau nuziurejus panasu i si
user posted image
bet nezinau verta pirk t jai toki??? g.gif

mes kaip tik toki esam nupirke tikiuosi kad kai tetis sius tai gausim nes yra teke kad ir siuntinys dingtu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 03, 20:51)
Tai kad ir zaislinis laptopas metinukui dar tikrai per anksti biggrin.gif  ax.gif

vienų metukų gimtadieniui pirkau tokį a la begemotuko galvos formos amžiui 12mėn.+. Atsidaro , ekrane paveiksliukai, paspaudus mygtukus angliškai pasako skaičius, daiktų pavadinimus, groja muzikėlė, šviečia lemputės. Tai maniškis dar ir dabar nusigriebęs vis nešiojasi. Labai neblogas žaislas. Pirkau maximoje per kalėdinį žaislų išpardavimą, su nuolaida kainavo 20 Lt.
Atsakyti
Mamytes, gal galetumete patarti, ka padovanoti savo maziui (14men.) Kaledu proga. Beda tame, kad jis visiskai nezaidzia su savo zaislais, jam rupi tik suaugusiu daiktai doh.gif
As pati neisivaizduoju, nors galvoju, gal padovanoti elektrini masiniuka, ar motocikla.. g.gif
Atsakyti