Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

Bandziau pompyte,bet nelabai man gaunasi schmoll.gif ,tai su vatyte valau..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 17:30)
nu saunuole thumbup.gif sportiska mamyte thumbup.gif .O kelinta menesi tu cia nesvia buvai

likus 12 dienų iki gimdymo, ant nuotraukos matyti data lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 05, 17:33)
Bandziau pompyte,bet nelabai man gaunasi schmoll.gif ,tai su vatyte valau..
user posted image

mes visą laiką jei būna snargliukų tai tik su vatyte (susuku tarp pirštų), nes su siurbliuku sako, kad galima mažiuko nosiuko gleivinę sužeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 17:37)
likus 12 dienų iki gimdymo, ant nuotraukos matyti data  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
mes visą laiką jei būna snargliukų tai tik su vatyte (susuku tarp pirštų), nes su siurbliuku sako, kad galima mažiuko nosiuko gleivinę sužeisti  g.gif

AS IRGI GIRGEJAU KAD GALIMA SUZEIT ,BET KAI PAS MUS BUVO SLOGA KAI PILNA NOSIS SNARGLIUKU NET PRAKVEPOT VAIKAS NEGALEJO doh.gif TAI JAI NE SITAS SIURBLIUKAS TAI NEZINAU g.gif KAIP GALIMA BUTU ISVALIT TIEK SNARGLIU MES NUO GIMIMO SU SLOGA KANKINAME doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 05, 17:43)
AS IRGI GIRGEJAU KAD GALIMA SUZEIT ,BET KAI PAS MUS BUVO SLOGA KAI PILNA NOSIS SNARGLIUKU NET PRAKVEPOT VAIKAS NEGALEJO doh.gif  TAI JAI NE SITAS SIURBLIUKAS TAI NEZINAU g.gif  KAIP GALIMA BUTU ISVALIT TIEK SNARGLIU MES NUO GIMIMO SU SLOGA KANKINAME  doh.gif  doh.gif  doh.gif

UŽJAUČIU, KAD TAIP REIKIA KANKINTIS, SUPRATU KAIP MAŽIUKUI NEGERAI, JIS GI NESUPRANTA, KAD ŽYDUKAI MAIŠO verysad.gif
Papildyta:
Einu mamuliukai savo didžiajai braškei sumuštinukų su lašiša daryti, gal kas ir ukvatinat ? user posted image
Atsakyti
O mes aspiratoriu naudojame, tai thumbup.gif ,kol kas nieko nebuvom suzeide, nors dideles slogos nera bet istraukia labai gerai smile.gif
Atsakyti
bandysiu pasirodyti ir as , jeigu gausis. Cia as su vyreliu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
mus sloga pirma karta uzpuole doh.gif tai man naujiena visi tie purkstukai,o po vakaryksciu skiepu mazoji labai nerami,tai visa diena kankinames rolleyes.gif
Atsakyti
Nu pagaliau susitvarkiau doh.gif Vis atbėgu, paskaitau ką prirašėt ir vėl tvarkytis. Net nugarą skauda. Eisim niamu daryt, tikiuosi per tą laiką nepabėgsit 4u.gif
Atsakyti
http://s49.radikal.r...6de5b944b96.jpg

cia mano mergyte su tetuku blush2.gif vakarinis pasivoliojimas biggrin.gif
Atsakyti
na va sumuštinukų user posted image pridariau ir pati pora sukirtau na daugiau į burną nieko tik nebent arbatytės
Atsakyti
va mes pasirodom, mamyte su dukryte prie siemetes Kaledines eglutes ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2008 12 05, 18:20)
va mes pasirodom, mamyte su dukryte prie siemetes Kaledines eglutes  ax.gif user posted image

WAAAAAU jau ir egutė papuošta, kad man kas nors maniškę padėtų puošti
Papildyta:
o Hugga labas, jau iš urvo išlindai? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti