Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

nu bliamba, nesikelia, man jau neramu, valgyti tai reikia g.gif g.gif
Papildyta:
einu žiūrėt ar kvėpuoja g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 05, 15:50)
nu faini maziai
  biggrin.gif  biggrin.gif

zivile o kaip tavo saulyte dabar atrodo g.gif kai maciau tai tokia mazute buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 16:48)
va mano braškė visa susivėlus, truputį pašėlus, kasas išsidraikius ir tėvelių lovelėj įsitaisius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
jei kam tinka į marčias prašau: manekenė svoris 7,900,  ūgis visi cieli 69 cm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet tai plaukkai kokie thumbup.gif thumbup.gif kaip as pavidzi pas ka vaikai tokie plaukoti doh.gif mirksiukas.gif [aiski cia sveikas pavidas nenuziuresiu nebijokit ax.gif doh.gif ]o mano abudu pliki gime verysad.gif ax.gif dukrai tik kaskur nuo metuku pragejo plaukai gerai agti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 15:48)
va mano braškė visa susivėlus, truputį pašėlus, kasas išsidraikius ir tėvelių lovelėj įsitaisius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
jei kam tinka į marčias prašau: manekenė svoris 7,900,  ūgis visi cieli 69 cm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tavo braske man i marcias tiks biggrin.gif ugis irgi nemazas, nereiks mano Markui zmonos palei zeme ieskoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif.
Musu leliu sukuosenos tai labai panasios biggrin.gif maniskis irgi visada tiks susiveles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megyte: 05 gruodžio 2008 - 15:57
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 16:55)
o tavo braske man i marcias tiks biggrin.gif ugis irgi nemazas, nereiks mano Markui zmonos palei zeme ieskoti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

nepraaugs ? lotuliukas.gif nes maniškis vyras dvimetrinis, tai ir dukros ne ką žemesnės bus blink.gif blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 05, 16:55)
Bet tai plaukkai kokie thumbup.gif  thumbup.gif kaip as pavidzi pas ka vaikai tokie plaukoti doh.gif  mirksiukas.gif [aiski cia sveikas pavidas nenuziuresiu nebijokit ax.gif  doh.gif ]o mano abudu pliki gime  verysad.gif  ax.gif dukrai tik kaskur nuo metuku pragejo plaukai gerai agti verysad.gif

Akušerė kai priiminėjo gimdymą, pamačius galvutę, sako tėveliui " eik gumyčių pirkti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 17:53)
zivile o kaip tavo saulyte dabar atrodo g.gif kai maciau tai tokia mazute buvo biggrin.gif

tuoj palaukit atrasiu kokia
bigsmile.gif
Atsakyti
na va pagaliau prabudo blink.gif einam niamniot

aaa...norit pamatyti nėščią moterį futbolą žaidžiant? nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
na o mes esam 71cm ir 10kg,tai tikriausiai sunkiausi is visu,tikras vyrukas,taigi panele bus kaip uz sienos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jau grozis tu maziuku bigsmile.gif
Grizo dukra, tai su mazium zaidzia, mamai pertrauka yahoo.gif
nesugalvoju ka pietum paaryti, reik receptu kokiu paieskoti
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 12 05, 17:02)
user posted image
na o mes esam 71cm ir 10kg,tai tikriausiai sunkiausi is visu,tikras vyrukas,taigi panele bus kaip uz sienos thumbup.gif  wub.gif

jetau, koks wub.gif wub.gif jau kokie išraiškingi veido bruožai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(varlyte:) @ 2008 12 05, 17:04)
Nu jau grozis tu maziuku bigsmile.gif
Grizo dukra, tai su mazium zaidzia, mamai pertrauka  yahoo.gif
nesugalvoju ka pietum paaryti, reik receptu kokiu paieskoti

Faina, tavo dičkė su mažiu, o mano grįžus tai lekia prie pianino arba eina į tualetą muziką (kuria natas) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laimir tai tavo panelei tinkam?
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 12 05, 17:02)
user posted image
na o mes esam 71cm ir 10kg,tai tikriausiai sunkiausi is visu,tikras vyrukas,taigi panele bus kaip uz sienos thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks fainas mirksiukas.gif nu jau tikras vyras ir labai grazus wub.gif
Atsakyti