Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 12 05, 19:32)
liabuka...ne nu bet jus duodat.parbegau namo,galvoju jau turbut reiks nauja tema kurt.tai ne kana to kad ji jau sukurta o jau ir sitos puse beveik prikalbejot!!!!! bigsmile.gif saunuoles!!! thumbup.gif pasiemiau siandien teises jau ir masiniuka vyras nupirko!tai laimes pilnos kelnes!!! thumbup.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 12 05, 18:32)
liabuka...ne nu bet jus duodat.parbegau namo,galvoju jau turbut reiks nauja tema kurt.tai ne kana to kad ji jau sukurta o jau ir sitos puse beveik prikalbejot!!!!! bigsmile.gif saunuoles!!! thumbup.gif pasiemiau siandien teises jau ir masiniuka vyras nupirko!tai laimes pilnos kelnes!!! thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 12 05, 19:32)

Šaunu 4u.gif Tai dabar visos renkamės su šampaniuku ir laistom mašiniuką biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
Niu jei MB nusipirks automatą, tai ir man reiks mokintis vairuot, nes jau net gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 05, 19:44)
Šaunu 4u.gif Tai dabar visos renkamės su šampaniuku ir laistom mašiniuką biggrin.gif  blush2.gif
Papildyta:
Niu jei MB nusipirks automatą, tai ir man reiks mokintis vairuot, nes jau net gėda blush2.gif

o aš jau penki metai teises turiu, ir diena dienon važinėdavau, nepatinka man automatai cool.gif
Papildyta:
mamukai, kas čia per pasyvumas aaaaaaaa blink.gif
Atsakyti
o man reikia automato nes su mechanine man neiseina doh.gif nors teises turiu biggrin.gif
Atsakyti
Musu tevelis jau gryzo ir misrainytes pasigaminom su tunu,kur cia mamyte kazkuri rase receptuka thumbup.gif , labai skanu,ir dar sampanelio savaitgaliui pazymeti, biski atsipalaiduoti,tai turbut as pirma mazgiukes1 aplaistysiu masiniuka drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir as pasirodysiu su savo vyreliu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 20:17)
na ir as pasirodysiu su savo vyreliu  blush2.gif
user posted image

Graži nuotrauka, bet net šiurpas nukratė kad taip arti krašto stovit unsure.gif Aš kaip aukščio bijau, tai man šakės blush2.gif
Atsakyti
mes jau po skiepo smile.gif ugis 63cm,svoris 7400 4u.gif
Atsakyti
Migle aukscio tai ir as ziauriai bijau blink.gif bet del tokio vaizdo buvo galima ir pasiaukoti biggrin.gif
Atsakyti
Aha megyte nu jus cia graziai bet tas skardis bijau.gif

nu gryzom su mamyte is turgau oi kiek valgyt prisipirkom doh.gif dabar kai viska suvalgysiu sios savaites numestas 1.5 sugrys per savaitgali g.gif

nu cia iddejau visu trieju nuotraukyte, visus keturiu dar neturim blink.gif blink.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D&S zivile: 05 gruodžio 2008 - 20:24
Jau labai graži mergytė 4u.gif
Atsakyti