Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

Sveikos mamytes, jei galima mes taip pat noretume junktis prie jusu 4u.gif
siandien pasisverem tai 6,690kg ir 63 cm, per dvi savaites priaugom tik 90g nesuprantu ar cia ne per mazai?? blink.gif tik prisijungem o jau su problemelem, nepykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2008 12 05, 21:35)
Sveikos mamytes, jei galima mes taip pat noretume junktis prie jusu  4u.gif
siandien pasisverem tai 6,690kg ir 63 cm, per dvi savaites priaugom tik 90g nesuprantu ar cia ne per mazai??  blink.gif  tik prisijungem o jau su problemelem, nepykit  blush2.gif

Sveikutė 4u.gif Žiūriu mėnesiadienis šian jums, sveikinam 4u.gif Priaugot tai mažokai, o ką valgot, kaip lelius jaučiasi?
Atsakyti
na va ir mes pasirodom viena kart ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 05, 21:40)
Sveikutė 4u.gif Žiūriu mėnesiadienis šian jums, sveikinam 4u.gif Priaugot tai mažokai, o ką valgot, kaip lelius jaučiasi?

aciu, smile.gif valgom misinuka, siandien ragavom bulvytes, tai burbulus pute biggrin.gif man rodos kad vis alkanas, jis pas mus toks edrunas, kiek duosi tiek valgys...suvalgom 6 kart po 150ml
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 05, 21:23)
Aha megyte nu jus cia graziai bet tas skardis bijau.gif

nu gryzom su mamyte is turgau oi kiek valgyt prisipirkom  doh.gif  dabar kai viska suvalgysiu sios savaites numestas 1.5 sugrys per savaitgali  g.gif

nu cia iddejau visu trieju nuotraukyte, visus keturiu dar neturim  blink.gif  blink.gif

user posted image

Waaaaau wub.gif nu čia žinoma apie mamytę, kad man tokį dabar kūdumą doh.gif

na ir tavo lialkos fainuolės wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
ir vėl matau visos sulindę į apkasus schmoll.gif

o mes jau padarėm puška puška, pavalgė ir įsitaisėm pas tėvelį ant rankų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimir: 05 gruodžio 2008 - 20:51
QUOTE(XVXVX @ 2008 12 05, 21:45)
aciu, smile.gif valgom misinuka, siandien ragavom bulvytes, tai burbulus pute  biggrin.gif  man rodos kad vis alkanas, jis pas mus toks edrunas, kiek duosi tiek valgys...suvalgom 6 kart po 150ml

Niu jei lialius gerai valgo, gerai jaučiasi tai manau kad viskas ok. O ką daktarė sakė? Čia yra mamukų, kurių leliai ir daug valgo, įvairias košytės ir priauga mažai, bet vaikiukams viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Aretuka su meniasiadieniu 4u.gif Ir sveika prisijungus thumbup.gif
Na as kazko blogai jaucios siandien, net valgyt nenoriu taip kaip vakar, va ten tortuko neatsisakyciau, reiks saldainiu i kaledini maisa list, o tai kaukes didelis maisas jau beveik tuscias, pagulejau tukstantmecio vaikus paziurejau sestokai buvo, o mano dukra sestoke, aktualu.
Migdau maze, bet kur tau su tuo vartymusi, mamytes nenorekit, kad vaikiukai vartytusi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Va pasidariau arbatos "figūra1" tai dabar visą sav valysiu organizmą ax.gif Mažius tai ir kartais per miegus bando verstis, o kadangi neišeina tai pradeda verkt doh.gif
Atsakyti
na ką mamuliukai sakau labanaktukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 05, 21:43)
na va ir mes pasirodom viena kart  ax.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2008 12 05, 22:45)
aciu, smile.gif valgom misinuka, siandien ragavom bulvytes, tai burbulus pute  biggrin.gif  man rodos kad vis alkanas, jis pas mus toks edrunas, kiek duosi tiek valgys...suvalgom 6 kart po 150ml

sveikute 4u.gif
ir as manau jei valgo ir yra linksmas tai viskas gerai, biggrin.gif
Atsakyti
[quote=D&S zivile,2008 12 05, 21:43]
na va ir mes pasirodom viena kart ax.gif
Labulis, nu kokia grazuole Saulyte, tikra saulyte smile.gif
Ogi ziuriu, mano dukryte gimusi lygiai ta pacia dienele :bigsmile:2008 07 13 Na cia geras sutapimas.O ka tu manai apie 13 diena? Nesi prietaringa? As girdejau,
kad 13 diena gime vaikai talentingi.
Atsakyti