Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 05, 23:53)
o gal kas zino kiek turi buti to hemoglobino?ir kaip maziukam ta kraujuka ima?ir dabar galvoju mums liepe ateit po menesio,bet kaip tada suzinot tyrimu rezultatus g.gif

nebepamenu jau... tai daktarei savo pasiskambink ir pasakys.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 12 06, 00:53)
is musu tai juokesi, sako du maziukai pasonej, o trecias pilve thumbup.gif  produktyvi seima biggrin.gif
Papildyta:
pagaliau uzluzo mazoji wub.gif  mes siandien nupirkom suniuka sita lietuviska thumbup.gif  jau koks fainas thumbup.gif

man tas suo irgi labai patinka,turbut labaiu man nei Kajui biggrin.gif

QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 00:53)
Mes šeimos klinikoj, čia studentų gatvėj. o jūs? smile.gif

mes medgintre,siaures pr
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 05, 23:54)
Et,ta ypatingoji diena... rolleyes.gif
As kazkaip galvojau,kad per savo vestuves labai jaudinsiuos,bet kai atejo ta diena,atsikeliau ir jokio jaudulio,na reikia tai reikia... smile.gif

aš tai neturėjau kada jaudintis... anksti turėjau būt pas kirpėja ir pramiegojau... tai kaip aš pas ją lėkiau dar niekas turbūt taip nelėkė... butų policininkai sustabdę turbūt būčiau gavus baudą už chuliganišką važiavimą.... blush2.gif lotuliukas.gif

aha.. gerulis tas ciucikas... biggrin.gif šiandien juokiausi kaip Gustas jį čiupinėjo.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulita: 05 gruodžio 2008 - 23:57
QUOTE(Velivija @ 2008 12 06, 00:54)
Et,ta ypatingoji diena... rolleyes.gif
As kazkaip galvojau,kad per savo vestuves labai jaudinsiuos,bet kai atejo ta diena,atsikeliau ir jokio jaudulio,na reikia tai reikia... smile.gif

tai va va...as jaudinausi tik tol kol atvaziavo jaunikis blush2.gif o poto viskas kaip per sapna wub.gif
Ausrioke, tai man tas pats biggrin.gif dukryte pasiziurejo ir nusuko nosi biggrin.gif
Atsakyti
as per savo vestuves,tai keikiau ryte vyra ir sakiua nesizenysiu,nes masina sugedo,kai man i kirpykla reikejo doh.gif lotuliukas.gif o paskui nenorejua isvis zenytis,nes oras negrazus buvo doh.gif lotuliukas.gif tai pamerges is manes juokesi lotuliukas.gif
Atsakyti
As siandien po akropoli plavinejau, tai man baaaisu doh.gif kiek zmoniu...o maximoj prie zaislu doh.gif neimanoma prieti...ir sako krize pas mus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 12 06, 00:57)
tai va va...as jaudinausi tik tol kol atvaziavo jaunikis blush2.gif o poto viskas kaip per sapna wub.gif
Ausrioke, tai man tas pats biggrin.gif  dukryte pasiziurejo ir nusuko nosi biggrin.gif

mes tai vienoj lovoj miegojom nakti pries smile.gif paskui jis dar taise masina,kol buvau kirpykloj blink.gif paskui isvaziavo i kirpykla doh.gif ir gryzo vos ne veliau uz visus kitus jau laukiancius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 05, 23:57)
as per savo vestuves,tai keikiau ryte vyra ir sakiua nesizenysiu,nes masina sugedo,kai man i kirpykla reikejo doh.gif  lotuliukas.gif o paskui nenorejua isvis zenytis,nes oras negrazus buvo doh.gif  lotuliukas.gif tai pamerges is manes juokesi lotuliukas.gif

iš manęs tai juokėsi kai fotkintis reikėjo... pati baisiausiai norėjau fotografės, o kai fotkintis reikejo tai tik rėkavau kad šalta ir greičiau...
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 00:56)
aš tai neturėjau kada jaudintis... anksti turėjau būt pas kirpėja ir pramiegojau... tai kaip aš pas ją lėkiau dar niekas turbūt taip nelėkė... butų policininkai sustabdę turbūt būčiau gavus baudą už chuliganišką važiavimą....  blush2.gif  lotuliukas.gif

aha.. gerulis tas ciucikas... biggrin.gif šiandien juokiausi kaip Gustas jį čiupinėjo.... biggrin.gif

As pas kirpeja turejau but 6.30 ryte...nes per velai uzsirasiau,nebebuvo vietu,tai isprasiau,kad ir is pacio ryto.Gerai,kad netoli namu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 00:57)
as per savo vestuves,tai keikiau ryte vyra ir sakiua nesizenysiu,nes masina sugedo,kai man i kirpykla reikejo doh.gif  lotuliukas.gif o paskui nenorejua isvis zenytis,nes oras negrazus buvo doh.gif  lotuliukas.gif tai pamerges is manes juokesi lotuliukas.gif

pas mus oras buvo geras, tik saulutes truko verysad.gif o man isvakarese buvo truke nervai, verkiau pasikukciodama ir sakiau netekesiu!!!!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
mes atvaziavom i cmb-sviete saulute.kai buvom viduj-pradejo pilt,kaip is kibiro.isejom lauk,fotkintis-vel saule sviete,kaip vasara lotuliukas.gif sakom,kaip uzsakyta thumbup.gif
Papildyta:
viskas,einu miegot,nes sianakt dar daug kartu reiks keltis.labanaktukas,mamulkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 06, 00:01)
As pas kirpeja turejau but 6.30 ryte...nes per velai uzsirasiau,nebebuvo vietu,tai isprasiau,kad ir is pacio ryto.Gerai,kad netoli namu rolleyes.gif

aš turėjau būt 7:00 o atsibudau panašiu laiku, tai per 20min ir atsibudau, ir namie susikuičiau, ir nuvažiavau... nors maždaug tiek laiko pas ją važiuot reik...
visur aš visokių nesąmonių sugebu pridaryt.... blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti