[qbeje gal kam vynuogiu?

Nu ka,mamuliukai,eisiu,vyras jau subambejo truputi
Jau del vakar moralizavo mane siandie
Rytoj jis i darba parai,tai jei mazius bus geras,vakarop prisesiu.
Labanakt

Labanakt
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 01:05)
mes atvaziavom i cmb-sviete saulute.kai buvom viduj-pradejo pilt,kaip is kibiro.isejom lauk,fotkintis-vel saule sviete,kaip vasara
sakom,kaip uzsakyta 
Papildyta:
viskas,einu miegot,nes sianakt dar daug kartu reiks keltis.labanaktukas,mamulkos

Papildyta:
viskas,einu miegot,nes sianakt dar daug kartu reiks keltis.labanaktukas,mamulkos

labanakt

Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 12 06, 01:09)
Nu ka,mamuliukai,eisiu,vyras jau subambejo truputi
Jau del vakar moralizavo mane siandie
Rytoj jis i darba parai,tai jei mazius bus geras,vakarop prisesiu.
Labanakt

Labanakt
labanaktis

Papildyta:
na tai naktinejanciu dar liko, ar nebe labai?

Papildyta:
na tai jei niekas nedraugaujat su manim, tai ir man reikia lysti i lovyte

aš ir jau turbūt miegelio eisiu... pailsėt biškiuką reik...
labanakt...

labas rytas mamukai

QUOTE(HUGGA @ 2008 12 05, 22:04)
Labas rytukas mamuliukai

Na va jau ir kavikės pasidariau ir baigiu išgerti eisiu pasiskaitinėti ką vakar vakarėly gero pritauzijot

Mano zuikis jau kai užmiega naktinio miegelio, tai visi turi lysti į apkasus, turi stoti mirtina tyla, ai

Dbr esu pas dičkę kambary, žiūrau aš jai visai netrukdau

Taigi aciu mamules uz rupesti, as vakar blogai jauciaus ir siandien ne ka geriau, net nezinau kodel, nakty beveik nemiegojau, tiksliau nuluzau kaip lapas, 11 kad ims dukryte zviegti, sukilom visi, o ji vis klyke, visko siulem, jau zadejom i greitaja vezti ir nurimo, bet nakty papulio neeme, buteliuko mazai gere,kasnors su pilvuku, ir manau su darzoviene, siandien nevirsim, gal bandysim mamickos plova pietums, beje ir avizines koses neduodu, nes ji skystina vidurius, o mes ir taip 5 kart prikraunam.
dabar miega vabalyte.
tetis isvaziavo pas savo mama kiaules pjaut, pavakariais tik gris,ir ko gero mesos partems.
na va pasiguodziau jums.
dabar miega vabalyte.
tetis isvaziavo pas savo mama kiaules pjaut, pavakariais tik gris,ir ko gero mesos partems.
na va pasiguodziau jums.
Labas rytas,
Maciau Agnestar foto
tiek vestuvine, tiek su dukryte
Labau grazu
Visko neskaiciau, nes tiek prirasete
As su kava jungiuosi
Maciau Agnestar foto

Visko neskaiciau, nes tiek prirasete

As su kava jungiuosi

labs rytelis
kokia ilga naktele buvo
numigau gal vos valandele
Ir mums taspac Hugga buvo mazius atsikele 1 nakties ir klad dave rekti nors ir iki 1vla muistesi vis neisipatogino.Turbut skiepas suveike ir dar dantukai
ir vyras sendien isvazevo i kaima tai dar ir dienele sunki laukia
kad bent oras butu geras tai i lauka isvaziuotumem
bet jus ir snekat greitas tempais

Ir mums taspac Hugga buvo mazius atsikele 1 nakties ir klad dave rekti nors ir iki 1vla muistesi vis neisipatogino.Turbut skiepas suveike ir dar dantukai

bet jus ir snekat greitas tempais

na o mano mazulis neblogai miegojo
mes taip kas antra naktele

Jau mamuliukai ką papasakosiu, vakar net seilė nutyso
Grįžo mano brangiausias iš darbo ir sako, na mamuliuk taisyk figūrą, pakviesti esam į darbovietės ( na čia visa administracija) naujų metų išvakarėse į baliuką. Na na galvoju, kur tas baliukas?
Kaišiadorių rajone
ir
kas ves tą vakarėlį
ogi ŠAPRAS
net nepastebėjau kaip susiraičiau vyrui ant sprando
Tik va, kur reikės palikti mažają

Grįžo mano brangiausias iš darbo ir sako, na mamuliuk taisyk figūrą, pakviesti esam į darbovietės ( na čia visa administracija) naujų metų išvakarėse į baliuką. Na na galvoju, kur tas baliukas?

Tik va, kur reikės palikti mažają