Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

[qbeje gal kam vynuogiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 06 gruodžio 2008 - 00:08
Nu ka,mamuliukai,eisiu,vyras jau subambejo truputi wink.gif Jau del vakar moralizavo mane siandie doh.gif Rytoj jis i darba parai,tai jei mazius bus geras,vakarop prisesiu.
Labanakt
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 01:05)
mes atvaziavom i cmb-sviete saulute.kai buvom viduj-pradejo pilt,kaip is kibiro.isejom lauk,fotkintis-vel saule sviete,kaip vasara lotuliukas.gif sakom,kaip uzsakyta thumbup.gif
Papildyta:
viskas,einu miegot,nes sianakt dar daug kartu reiks keltis.labanaktukas,mamulkos 4u.gif

labanakt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 12 06, 01:09)
Nu ka,mamuliukai,eisiu,vyras jau subambejo truputi wink.gif Jau del vakar moralizavo mane siandie doh.gif Rytoj jis i darba parai,tai jei mazius bus geras,vakarop prisesiu.
Labanakt

labanaktis 4u.gif
Papildyta:
na tai naktinejanciu dar liko, ar nebe labai? g.gif
Papildyta:
na tai jei niekas nedraugaujat su manim, tai ir man reikia lysti i lovyte 4u.gif
Atsakyti
aš ir jau turbūt miegelio eisiu... pailsėt biškiuką reik... smile.gif labanakt... 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mamukai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
UGNIUKA SU MENIASIADIENIU 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 05, 22:04)
ohooooooooooo ankstoka 
Labanakt.

Labas rytukas mamuliukai thumbup.gif

Na va jau ir kavikės pasidariau ir baigiu išgerti eisiu pasiskaitinėti ką vakar vakarėly gero pritauzijot thumbup.gif
Mano zuikis jau kai užmiega naktinio miegelio, tai visi turi lysti į apkasus, turi stoti mirtina tyla, ai thumbup.gif bet ir aš bent išimiegu tongue.gif
Dbr esu pas dičkę kambary, žiūrau aš jai visai netrukdau lotuliukas.gif knarkia šiknę atkišus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na žinoma, kai k.senelis atneš man loptopą tai daugiau aš pas ją nesėdėsiu ir netrukdysiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Taigi aciu mamules uz rupesti, as vakar blogai jauciaus ir siandien ne ka geriau, net nezinau kodel, nakty beveik nemiegojau, tiksliau nuluzau kaip lapas, 11 kad ims dukryte zviegti, sukilom visi, o ji vis klyke, visko siulem, jau zadejom i greitaja vezti ir nurimo, bet nakty papulio neeme, buteliuko mazai gere,kasnors su pilvuku, ir manau su darzoviene, siandien nevirsim, gal bandysim mamickos plova pietums, beje ir avizines koses neduodu, nes ji skystina vidurius, o mes ir taip 5 kart prikraunam.
dabar miega vabalyte.
tetis isvaziavo pas savo mama kiaules pjaut, pavakariais tik gris,ir ko gero mesos partems.
na va pasiguodziau jums.
Atsakyti
Labas rytas,

Maciau Agnestar foto biggrin.gif tiek vestuvine, tiek su dukryte ax.gif Labau grazu wub.gif

Visko neskaiciau, nes tiek prirasete doh.gif

As su kava jungiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 06 gruodžio 2008 - 08:52
labs rytelis smile.gif kokia ilga naktele buvo doh.gif numigau gal vos valandele doh.gif
Ir mums taspac Hugga buvo mazius atsikele 1 nakties ir klad dave rekti nors ir iki 1vla muistesi vis neisipatogino.Turbut skiepas suveike ir dar dantukai doh.gif doh.gif ir vyras sendien isvazevo i kaima tai dar ir dienele sunki laukia doh.gif kad bent oras butu geras tai i lauka isvaziuotumem smile.gif
bet jus ir snekat greitas tempais thumbup.gif
Atsakyti
na o mano mazulis neblogai miegojo thumbup.gif mes taip kas antra naktele
Atsakyti
Jau mamuliukai ką papasakosiu, vakar net seilė nutyso blink.gif
Grįžo mano brangiausias iš darbo ir sako, na mamuliuk taisyk figūrą, pakviesti esam į darbovietės ( na čia visa administracija) naujų metų išvakarėse į baliuką. Na na galvoju, kur tas baliukas? g.gif Kaišiadorių rajone doh.gif ir blink.gif kas ves tą vakarėlį g.gif ogi ŠAPRAS thumbup.gif drinks_cheers.gif net nepastebėjau kaip susiraičiau vyrui ant sprando thumbup.gif thumbup.gif
Tik va, kur reikės palikti mažają g.gif

Atsakyti