Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:03)
pas mus kazkaip jei tokie pabaliavojimai,tai visad visad kartu.nors as ir negeriu,bet vistiek su juo bunu,nes jis stabdziu neturi ir saiko,tai bunu stabdziu biggrin.gif

mano irgi... ir be stabdžių, ir be saiko... jau tie vyrai... doh.gif
Atsakyti
jei man vyras ka bumba,tai sakau:nepatinka,skirkis biggrin.gif siandien jis man irgi taip sake biggrin.gif toks vat buna musu susipykimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 13:16)
tai vis tiek vyresnis.. tai dar įtakos duoda.. o mes jauna šeima, dar kai jis niekad namisėda nebuvo... Gustukas neplanuotai atkeliavo... dar neįėjo į šitą rėžimą.. tai kas pora mėnesių sublūdija vis.... o ir draugai visi dar šeimų nesukūrę..

Na taip...Kitos aplinkybes.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 12 06, 12:19)
tai va, zinok is patirties zinau, kad draugai laaabai didel itaka daro...mes buvom issiskyre per viena vyro drauga, kuris jam vis zyzdavo, tiek daug graziu paneliu, o tau butent agnes reikia, nekvailiok jaunas esi, duk doh.gif  tai va...o dbr kai jis pats mergina turi, tai viskas geriausias man draugas....

žinau, kad daro... tas man labiausiai ir nepatinka.. dar jei dirbtų ne ten kur visą gyvenimą gyveno ir kur visi jo draugai tai kitaip būtų.. o dabar..
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 13:18)
tikiuos jam grečiau praeis, nei man atsibos šitos nesąmonės....

Žinok pažįstama situacija su tais draugais..Iš visų maniškis jauniausias ir pirmas kuris šeimą turi, tai ir mums dėl to pykčių kyla. Bet aš toks žmogus kad susinervinus nemoku patylėt, tai kai lepteliu ką nors jo draugams, tai paskui bijo rodytis pas mus cool.gif blush2.gif O stabdžio vaidmenį ir aš atlieku, o kai ankščiau per nakt kur švesdavom tai ne tik saviškį bet ir jo draugus suguldydavau ir apkamšydavau kai jau iki lovų nedaeidavo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:20)
jei man vyras ka bumba,tai sakau:nepatinka,skirkis biggrin.gif siandien jis man irgi taip sake biggrin.gif toks vat buna musu susipykimas lotuliukas.gif

aš vieną kartą taip pasakiau, tai daugiau sakiau nepraktikuosiu... labai jautriai į šitą reaguoja... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 06, 12:26)
Žinok pažįstama situacija su tais draugais..Iš visų maniškis jauniausias ir pirmas kuris šeimą turi, tai ir mums dėl to pykčių kyla. Bet aš toks žmogus kad susinervinus nemoku patylėt, tai kai lepteliu ką nors jo draugams, tai paskui bijo rodytis pas mus cool.gif  blush2.gif  O stabdžio vaidmenį ir aš atlieku, o kai ankščiau per nakt kur švesdavom  tai ne tik saviškį bet ir jo draugus suguldydavau ir apkamšydavau kai jau iki lovų nedaeidavo doh.gif  biggrin.gif

nu va.. o aš būna kartais patyliu...

šiandien turėjom važiuot kleckui vežimėlio ieškot.. bet kaip visada mes vieni.. o mūsų mylimas tėvelis garaže krapštos...
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:41)
o kaip ima maziukam tokiem krauja?ar labai verkia?
mum tai sake gali but dulkem alergiskas ir liepe visa diena su skuduru vaiksciot ir sluostyt lotuliukas.gif
laimir,o kokie buvo pozymiai?ar tiesiog profilaktiskai dare krauja ir pamate,kad zemas?

daktarė pasakė, kad mano braškė per balta, sako, dėl šventos ramybės pasidarom kraujuką, taip ir atrado per mažą hemoglobiną.
O net nežinau kaip atpažinti, ji pas mane l.aktyvi, linksma, o tie kurims pasireiškia mažakraujystė būna tipo pasyvūs, tinginukai ir pan... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 12 06, 13:03)
va pasidariau nuotrauka kur visi trys ir ant kaledu reiks pasidaryt ...nes kitaip visi trys nenuser posted imageusifotografuojam doh.gif

SUER DUPER thumbup.gif thumbup.gif robertuk, kokia programa tokį grožį sukūrei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimir: 06 gruodžio 2008 - 12:46
QUOTE(Velivija @ 2008 12 06, 12:21)
Na taip...Kitos aplinkybes.

velivija o tavo sunelio vardas Domas ar tu cia tik sutrumpinai ji g.gif .mano tecio vardas Dominykas bet ji visi Domu vadindavo lotuliukas.gif ziauriai grazus man tas vardas thumbup.gif
Atsakyti
paguldziua Kaju ant lavinamo kilimo,o jis nezino ka ten veikt biggrin.gif
Papildyta:
as savo sunu norejua pavadint Gustu,Domu,Einaru,Nojum,Marium,Arminu,Armandu,Dziugu,Marku,Karoliu,Kajum,.bet vyrui patiko tik Kajus is situ visu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 06 gruodžio 2008 - 12:50
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:48)
Papildyta:
as savo sunu norejua pavadint Gustu,Domu,Einaru,Nojum,Marium,Arminu,Armandu,Dziugu,Marku,Karoliu,Kajum,.bet vyrui patiko tik Kajus is situ visu

maniskis ant lovos tai duodasi baisiausiai o kai paguldau ant kilimelio tai jis irgi nezino ka ten daryti biggrin.gif ir guli nejudedamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:48)
Papildyta:

o mano sąrašiuky buvo Gustas, Justis, Danielius, Edvinas, Edis, Emilis.. vyrui nei vienas nepatiko, sakė negrąžūs ir kad vardą rinks jis... bet kai pasakiau kad aš kai nuvažiuosiu užregistruot kaip norėsiu taip pavadinsiu, tai paliko Gustą.... smile.gif

mamos prapuolė.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulita: 06 gruodžio 2008 - 13:05
O mes kai tik pradėjom su MB draugaut jis pasakė kad sūnaus vardas bus Edvinas smile.gif Bet jau kitam vaikui vardą rinksiu aš ax.gif
Atsakyti