Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

o Kajui kai buvo savaite,tai buvo mano seses vestuves ir reikejo i atvirute varda irasyt,tai ant smugio paskui nusprendem,kad bus Kajus.savaite be vardo vaikas buvo,nes kai turejo but Guste ir gime ne guste,tai kazkaip sunku berniukui varda buvo isrinkt.
Atsakyti
labsiukas mamytes.na jus nakti ir rsooooot,kur vyrai ziuri tiek moteru ne uolose! o del hemoglb tai cia ne tokia nekalta liga. kai mazas hmb kraujas mazai pernesa deguones i smegenis .suagusiam nelabai kenkia,nors irgi labiau persala,silpna. o vat vaikeliui blogiau,jo smegenis vystimosi stad jam reik daug ko ismokt ir blogai kai yr deguones badas.vaikui gali blogiau vistitis kalba,veliau vaiksciot pradet,sedet. o dar vaikiukas praranda atsparuma ligoms. daug apie tai skaiciau mano sunui nuo 5 men mazas hmb buvo iki 3 metu,gydem vaistais.sultimis,maistu
Atsakyti
tikiuosi viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
na kam varskeciu, sriubytes su makaronais, pupelem, rukyta jautiena???????
o leliukam plovo, koks skanus pagal mamicka, dukra kaip sveite virsim daba viena diena plova kita darzoviene thumbup.gif
Atsakyti
O jūs domėjotės kokia leliukų vardų reikšmė? Aš tai jo, Edvinas reiškia "turtingas draugas" blush2.gif
Atsakyti
blyn kol valgyt padariau lyti pradejo uzkniso ir vel be lauko liksim
Atsakyti
Kajus reiskia dziaugsmingas
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 06, 13:16)
O jūs domėjotės kokia leliukų vardų reikšmė? Aš tai jo, Edvinas reiškia "turtingas draugas" blush2.gif

Gustas tai "garbingas, didingas"... smile.gif
Atsakyti
na Miroslavas tai is slavu mir slavit.o Anetta prancuziskas,o liet ona,hebr hanna.mergeles Marijos motinos vardas
Atsakyti
Markas reiskia "issaugotas" "uzdraustas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 13:44)
velivija o tavo sunelio vardas Domas ar tu cia tik sutrumpinai ji g.gif .mano tecio vardas Dominykas bet ji visi Domu vadindavo lotuliukas.gif ziauriai grazus man tas vardas thumbup.gif

Domas-pilnas vardas.Man grazu Domantas,bet paaugs,draugai vis tiek Domu vadins,tai iskart davem trumpini.O kaip knygoj skaiciau,tai taip,vardas Domas yra trumpinys is Dominyko.
Atsakyti
AUSTĖJA - lietuvių: aust- (austi, austas) + -ėja „audėja“ . Šiuo vardu buvo vadinama ir senovės lietuvių tikėjimo deivė - bičių globėja. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimir: 06 gruodžio 2008 - 13:33