Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(mamicka @ 2008 12 06, 15:41)
gaila blansos ner..ji tai patirti turi su kosytem.....gal kas brokoli ar dar ka ivede?

aš aš aš bis.gif visada verdu morkytę, bulvytę įmetu brokoliuką, susmulkinu košytę ir valgo pasičepsėdama thumbup.gif
o va vyras bandė mėsytės įdėti kai manęs nebuvo, tai sakė viską spjauna lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 06, 15:40)
O MANISKIAI DUKRA TRECIADIENI DIENA O SUNUS ANTRADIENI NAKTI 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o AS irgi sianden kepsiu kotletus ,bet vyras sianden dirba [ir dar Kaunia]tai biski veliau kepsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 06, 15:43)
pati su savim kalbuosi.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ne su savim,as tai pvz dar kosyciu neduodu,tai... ax.gif
Atsakyti
Nu viskas, einu kotletus kept ir bulves vyrt, dar brolį užsikviečiau kad normalų maistą pavalgytų, bo be kebabų nieko nemato smile.gif
Atsakyti
mamicka duok brokoliuką ir galvos esuk, vaikas gerų vitaminų gaus
Atsakyti
O MES VAKAR PIRMA KARTA VALGEM DARZOVENE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas
mes is pat ryto lekem pas budincia daktere, nes manoji taip skaudziai koseja doh.gif taiva pasiklause prie bronhu nieko bet vistiek antibijotikus israse

o maniskis irgi stabdziu neturi
kad is vakar garaze "tvarke masina" apie 1 girdziu isvaziuoja auto kitas draugelis negeres issiveza juos as tik greit uz tel " anuka namo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu ir parselino tipo isveze uz vartu kad vartus uzdaryt ir butu ejes namo
lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet siand prisipazino kad dar pas draugeli norejo lekt.
o i lova jau tempte nutempiau doh.gif lotuliukas.gif bet kazkai nesupykau

dabar su deima isvaziavo i koncerta. deimos drauge koncertuoja, sako kad tik ko neapvemciau thumbup.gif

o mano maze gime sekmadieni 05 00

o dicke antradieni 00 10
Atsakyti
as vakar pirma karta daviau bulvytes bet mazius spjauna lauk net ziaugcija doh.gif sakau gal morkytes reikia ideti g.gif
Atsakyti
nu mamaHu, ką tu mažajam pipirėliui duodi?
Atsakyti
Sveikos mamkos 4u.gif

Pasimeciau, nes nelabai zinau kur cia mums jungtis blush2.gif Tai pagal gimimo datas pasiziurejau lyg cia pataikiau 4u.gif
Priimsit i savo chebryte? bigsmile.gif ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 16:52)
as vakar pirma karta daviau bulvytes bet mazius spjauna lauk net ziaugcija doh.gif sakau gal morkytes reikia ideti g.gif

o as siand viriau bulijona (su tikra vista) tai isemiau bulvyte ir morkyte su vistienos kvapu lotuliukas.gif bandysim
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 15:52)

būtinai įdėk morkytės nes ji saldumą duoda o ir skaniau, gi mažiukams kad ir mišinukai saldūs, o ką jau bekalbėti apie MP
Atsakyti