Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

Hugga, koks plovas? g.gif
o musu Auste, trumpinys Austejos 4u.gif
o berniukas bus Jonukas, dar noreciau Gedimino, bet vyrui nea schmoll.gif
o del vardu diskusiju nebuvo, sunuo -as, dukrytei- vyras
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 06, 15:08)
Tai kodel nenori mergytes,a?

Niu gimtų mergytė tai ir būtų gerai, nes MB labai nori. Bet tiesiog pripratau prie vyrų, nes dabar vien vyrukai pas mane:sūnus, vyras, tėtis, brolis..
O dėl kakio spalvos tai jis pas mus ir toks žalsvai geltonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 16:11)
jo jo jau kai pakakoja tai nosi ziauriai riecia biggrin.gif maniskis tai isvis keistai kakoja dviem spalvom is karto g.gif zaliai ir geltonai g.gif kazi ar cia normalu g.gif
Papildyta:
mano mama sako kad vaikai gime sekmadieni buna laimingi zmones lotuliukas.gif

o sito dar nebuvau girdejusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 06, 15:13)
Niu gimtų mergytė tai ir būtų gerai, nes MB labai nori. Bet tiesiog pripratau prie vyrų, nes dabar vien vyrukai pas mane:sūnus, vyras, tėtis, brolis..

musiske pacioj pradzioj nuo netinkamo isinuko kakojo baisiai, o dbr viskas thumbup.gif
Atsakyti
geras, beieškodama 1998 09 17 kuri diena išeina , radau gerulį anekdotą thumbup.gif
Žmogus klausia Dievo:
- Kiek Tau trunka amžinybė?
- Vieną minutę.
- O ka Tau reiškia 1000 Lt?
- Nieko.
- Tai duok man.
- Palauk minutę...
Atsakyti
Mažius miegą, o aš česnakinį saliamį su raugintais kopūstais kertu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 15:11)
jo jo jau kai pakakoja tai nosi ziauriai riecia biggrin.gif maniskis tai isvis keistai kakoja dviem spalvom is karto g.gif zaliai ir geltonai g.gif kazi ar cia normalu g.gif
Papildyta:
mano mama sako kad vaikai gime sekmadieni buna laimingi zmones lotuliukas.gif

Mano nuo MP kakodavo geltonai, o dabar,nuo misinuko zalsvai,turbut taip turi but g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 12 06, 15:13)
o sito dar nebuvau girdejusi g.gif

na mūsiškė kai valgė MP tai kakutis man net kvepėjo blush2.gif , tik bezdėdavo oi kaip smardžiai ir labai garsiai doh.gif , o jei pas ką į svečius nueini lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kai pradėjom valgyt mišinuką, sukietėjo kaip suaugusių pasidarė bet geltonas su tr.rudumo , o kai pradėjau įvedinėti košeles su daržovėm vėl suskystėjo ir tik geltonas, kakojo nuo mišinuko 1 kart per dieną, o dbr min.3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 06, 15:13)

O mano tevams gime dvi dukros,turi dvi anukes(seses),tai va,Domukas pirmas berniukas rolleyes.gif
Atsakyti
doh.gif NU mamules pavarot apie viska spejat paklepet o as vakar galvojau kad ispotesiu nuo galvos skausmo lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif .As tai pirmiaisia noriupatarti MAMUTEI KURIOS VAIKAS SUSLOGAVO MUM TAI PIRMAS VAISTAS COLORGOLIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif MUM LABAI PADEDA. Del gimimo sutapimu tai mano mamos brolis givvena jau su trecia zmona ir turi trys vaikus nuo kiekvienos po viena iy visi kovo6d. gime schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif Maniskis stabdziu irgi neturi , bet as ir nestabdau bepasmiska tik gere retai ir tai man netrugdo nes nekada neskandalina o ant rytojaus nedaro pachmelo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo misinuko kakoja tokia kosele,o nuo MP varydavo skystai,gal negerai buvo? g.gif
Atsakyti
user posted image mamickos nu ka metam visas bjaurias mintis..tfu tfu virus uz pakarpos ir i uolas ,kai gris. mamules jiegaaaaaa thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti