Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Klausykit, jus cia visos kompiuteristes ax.gif . Gal galit man kas durnai bobai paaiskint kaip i foruma ikelt nuotrauka doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2008 12 11, 10:03)
kad jus zinotumet kaip as bijau to znypliaus,juk mano lelius toks mazas susirgo verysad.gif ir neaisku is kur jis atsirado,o gal ir kitas susirgs,arba mes kuris nors verysad.gif nors daktarai sako dvieju vienodu atveju nebuna,bet kas cia zino... paskutinem dienom negaliu nuvyt blogu minciu doh.gif

Turbūt mums visoms, kurios jau su tuo susidūrė, ir baimė dar didesnė. Praradom vieną vaiką, tai bijom, kad tas pats neatsitiktų ir kitam... Savotiška paranoja...
Atsakyti
Vakar pas mažių darželyje eglutė jau buvo. Ankstoka, bet Kalėdų Seneliai - deficitas. Marčius buvo piratu. Ir sakė, kad senis netikras buvo, nes tikri būna mažesni ir stori, o šitas aukštas (virš dviejų metrų), liesas ir su priklijuota barzda... doh.gif Dovanų gavo džipą su distanciniu, bet... be elementų. Tai vakare MB lėkė elementų pirkt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 13 gruodžio 2008 - 15:55
QUOTE(sandrynja @ 2008 12 13, 13:53)
Klausykit, jus cia visos kompiuteristes ax.gif . Gal galit man kas durnai bobai paaiskint kaip i foruma ikelt nuotrauka doh.gif  g.gif

va žiūrėk eini čia
spaudi parinkti ir pasirenki foto iš kompo , palauki kol pakraus .

tada lauki kol pakraus ir nukopijuok nuorodą apatine pačioj apačioj

user posted image

tada eini į kuria nori temą atidarai langą atsakyti (kaip visada kur rašai. ir spaudi IMG , iššoks langas į kuri turi nukopijuot šitą kodą (jei viršui atsiranda tokia juostą darai kaip parodžiau)

user posted image

jei ne tada daryk toliau parodytam paveiksliuke smile.gif

user posted image

ir viskas tada spaudi ok ir atsakyti , dabar turėtu gautis 4u.gif jei ne kreipkis padesiu rolleyes.gif

ai nustatyk foto didi 640 / 480 (massage of boards)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 13 gruodžio 2008 - 16:24
Nu nieks man cia neiseina doh.gif .
Aciu, Lera, labai issamiai man paaiskinai, bet neduoda man nukopint nuorodos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 13 gruodžio 2008 - 18:09
Ir man neduoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 13 gruodžio 2008 - 18:29
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 12 13, 20:26)
Ir man neduoda...

Nu atrodo viska darau kaip reik, o nuorodos ikelt neduoda doh.gif . Praso irasyt pilna nuoroda, niekpo nesuprantu doh.gif . Nu blyn, kas as per tundra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 12 13, 18:32)
Nu atrodo viska darau kaip reik, o nuorodos ikelt neduoda doh.gif . Praso irasyt pilna nuoroda, niekpo nesuprantu doh.gif . Nu blyn, kas as per tundra verysad.gif

nu kaip neduoda? reiškia kažka ne taip darai , tau kai pakrauna foto neduoda ar sm? g.gif jei sm gal nutrini tas raideles img? o ten tiesiog su pele pažimėk ( na lig skaitytum geltona tekstą) ir sudešniu klavišu padaryk copy , tada sm į img padaryk paste smile.gif

per čia pabandyk gal lengviau bus

arba čia

klausk drąsiai kas kur ir kodėl nepavyksta bandysiu išmokint visas kurios nemoka ax.gif

va taip parodysiu gal bus aiškiau kažkiek :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 13 gruodžio 2008 - 19:42
Sandrynja, dar gali per čia pabandyt

http://www.radikal.ru/

Nukopijavau pirmą eilutę po nuotrauka ir paskui ją tiesiai čia įklijavau.

http://s42.radikal.r...48e48bf4f32.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 13 gruodžio 2008 - 20:03
Lera, nu taip ir darau g.gif , bet nuoroda neisikelia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 13 gruodžio 2008 - 20:22
QUOTE(sandrynja @ 2008 12 13, 20:18)
, bet nuoroda neisikelia doh.gif

sauni fotke, bet norint per cia ikelt reik 3ią eilute kopijuot(berods virs tos eilutes yra raudonos raides)
spejau pamatyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 13 gruodžio 2008 - 20:24
Nu viskas doh.gif , praradau viltis. Viskas aisku, esu nepataisoma kvaisa. Kitais budais viskas iseina chiki, o va kur Lera mokei, nieks nesigauna. Nu neduod man tos nuorodos ten ikelt ir viskas. nebeturiu kantrybes, ir is kur as tokia ziopla stupid.gif
Atsakyti