Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 15, 14:00)
Laba  4u.gif

Prisiduodu ir aš rolleyes.gif  nesijaučia man šventės kažko g.gif , nors pradėjau jau namučius puošti, eglutę jau papuošiau, o Miglošiukė baigia nupuošt doh.gif
Visgi sulaukiau savųjų mmmmm, vėlavo, bet sulaukiau tongue.gif reiks matyt į tarpą tarp švenčių ( MB atostogaus, bus kam Miglę palikt) nulėkt pas ginę aparatūros parodyt, senokai jau ten buvau  hihihi.gif
nu siaubasssssssss blink.gif  Stiprybės mergyt tau 4u.gif , kaži ar aš sugebėčiau nespjovus snukin, tokiai "anytai" gun_bandana.gif

Mano uošviai, tai šį savaitgalį kiaulę pjovė, tai mums paskambino, kad atvažiuotume mėsos pasiimti blush2.gif  ir šiaip visos daržovės iš uošvių ax.gif  O kartą MB kalbėjo su mama telefonu, sako "aš tai noriu atvažiuot, bet Rasai mokslai, tai gal vienas atvažiuosiu jei sugalvosiu", o mano anyta jam atrėžė, kad nėr ko vienam važynėt, sako "grįšit kitą savaitgalį" lotuliukas.gif  thumbup.gif

as su savo uosveis nebesusitinku, jie dar anksciau nusprende su manim nebebendraut, nes as liepiau sergantiems pas mus nevaziot, tai jie ne tik bendraut nenori, bet ir mus su vyru isskirt doh.gif
jo geri uosvei pas tau, mes kai kiaulie pjaunam jiem mesos duodavom, ir visu kitu aprupindavom, na dabar aisku snipsta gaus tongue.gif mes siekmadieni kiaulia pjausim, bus man darbialio, bet uztai pagaliau savu lasinuku prirukisim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 12 14, 23:02)
Ale as kazkaip pagalvojau, kad cia jum papasakoju ir pasakau zymiai daugiau nei savo draugem. Nei jos zino apie mano pergyvenimus, nei apie mano norus. Kazkaip net keista, kaip zmones pazystami tik is interneto tampa tokie artimi dusiai.

As ir cia zymiai atviresne... nei aplamai su kuo nors.... blush2.gif

Bim nu uosvius tai maza pakart ant sausos medzio sakos...

Beje labas mergytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
seniai bebuvau
pas mus viskas oki - jau šį šeštadienį turėsim mėnesiuką dukriukui - toliau auginam žandukus biggrin.gif
kaip jūs laikotės???

Divėja, ketvirtad arba ryt užvažiuosiu pas tavi - kada dirbi sakyk... tada negalėjau, ne viena važiavau plius neišlaikiau jaučiu, nes egzas vyko tarsi gestape ar koncentracijos kokioj stovykloj, skola bus dar baisiau,... tai nuotaikos buvo nulis....

Bim - blink.gif nu žinai - aš tiesiai šviesiai nach... pasiūsčiau ir spjaučiau į akis tokiems brudams..... tu dar auksinė, kad tokia esi šalta.... o ir vyras auksinis, kad neklauso tos dūros...
aš kai tokia gyvatė, tai nežin ką padaryčiau tokiems.... blush2.gif

Rasa bigsmile.gif kažką ne taip supratau????

o aš kadangi vis pasiilgstu Lauros, einu skambint jai dabar - gal Klaudijos sapnas išsipildė?

kaip kitos gyvenat???

paskui įdėsiu dar zuikos foto į albumą blush2.gif
Papildyta:
Laura atsijungus mob....
nui nieko vėliau paskaminsiu rolleyes.gif
priminkit, jei pamiršiu

Vdapr sveikute, kaip tavo mazgis laikos? darbuojies??? kas jį žiūri?
Papildyta:
įkroviau kelias foto jūsų teismui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 15, 15:58)
Vdapr sveikute, kaip tavo mazgis laikos? darbuojies??? kas jį žiūri?

Mano mazgis lyg ir nieko... siandien pas mano mociute ryt pas kaimyne... tikiuos anytos paslaugu jau nebeprireiks... nes isvaziuodama sake kad labai daug darbvo pas ja namie... ale as zinau kiek... sedi prie kompo ir ppt failiukus kepa... ismoke MV tai dabar kepa ir kepa juos... jau daede kai atsidarai pasta tai vien jos koki 5 laiskai per diena... geriau kambarius pasitvarkytu...
As tai jo darbuojuos... po prakaitu... pries sventes pas mus kaip ir visur kruva darbo... o dar siuntiniu laisku kiek doh.gif
Man tai desni sona skauda... speju kad kiauside nes ciklo vidurys... Ech greiciau tas sausis...........................
Papildyta:

STT - nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 15 gruodžio 2008 - 16:23
oi mergaites jus manes neuzvediniekit geriau is naujo....
nes as jau tikrai sprogsiu....

stt, nu super, o zandai, zandai didumo.... nu erealus tesiok.... wub.gif
Atsakyti
Labas,
Sveika bim 4u.gif Na ir uošviai pas tave doh.gif šaunu kad vyras nepasiduoda tėvams, žino kas jam gyvenime svarbiausia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 12 15, 19:13)
Labas,
Sveika bim  4u.gif Na ir uošviai pas tave  doh.gif šaunu kad vyras nepasiduoda tėvams, žino kas jam gyvenime svarbiausia.  4u.gif

sveikute!!! zinuok tik tas ir gelbsti, kad viras sugeba blaivei ziuriet i visa sita situacija, bet vistiek baisuoka, nes vyrai gi greit pasiduoda, jie silpni ir ilgai neatlaiko spaudima, na bet sakiau kad jai pajusiu kad veikia ju kliedesei ji, tai varysiu as ji nuo saves ir nesiruosiu nervu gadint, o tada tegu pats sprendzia, as ar jie, nes as irgi galu gale negelezine ir taip as labai ilgai juos pakenciu ir tolerantiskai elgios, aciu gali pasakyt kad as jiem dar snukiu neismaliau kokeis sudais ir burnas neprikimsau to paciu doh.gif
Papildyta:
prisipazinsiu, nieko neskaiciau kas cia vyko pas jus blush-anim-cl.gif pasakokit, kas naujo, kaip sekasi, kaip einasi, ka praleidau? wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras , netrukdysiu užėjau tik pasakyt vaivos juosta pramonės maximoi euro vaistinei yra tu testukų po 5lt , ir kažkokių visa dėžute ( nemačiau kiek vnt) 36lt. jei kada busi žinok ten galėtum pigiau gaut ax.gif
užknisiu aš tave su jais ale vat užėjau pamačiau , ir nu kaip nepasakyt m? biggrin.gif blush2.gif

Na dumių jau biggrin.gif , gero vakaro visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 15 gruodžio 2008 - 17:44
Tikiuosi bim kad yra protingų vyrų ant šio svieto ir manau kad kaip tu jį gynei prieš savo mamą taip ir jis nepasiduos savo tėvų įtakai. Linkiu kad tie visi nemalonumai tik sustiprintų jūsų šeimą 4u.gif O tie vyrai, kurie linkę pasiduot kitų įtakai, tai padaro iškart, pradeda abejoti nuo pirmo žodžio.
Na jau Lera tu mums netrukdai, malonu su tavimi paplepėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 15, 17:29)
kada busi žinok ten galėtum pigiau gaut  ax.gif
užknisiu aš tave su jais ale vat užėjau pamačiau , ir nu kaip nepasakyt m?  biggrin.gif  blush2.gif

Faina Tu wub.gif .

Kaip čia dabar užtaikyt ant tos ovuliacijos, kai vyrą matysiu tik kartą per savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 15, 17:22)
STT - nerealu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kas? doh.gif

QUOTE(bim @ 2008 12 15, 17:49)
stt, nu super, o zandai, zandai didumo.... nu erealus tesiok.... wub.gif

uoj, nejaugi tokie dideli blink.gif

QUOTE(Lera @ 2008 12 15, 18:29)

o su manim tai nebendrauji....
doh.gif vis bėgi ania... a drauges ir pamiršti biggrin.gif
pasakok, ką ten turi, ir iš kur? man tušo reik, kol dar nenuvariau į akropolį ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 12 15, 17:49)
oi mergaites jus manes neuzvediniekit geriau is naujo....
nes as jau tikrai sprogsiu....

nu nu.... blink.gif bet tu dar ir auksinė....
čia neužvedam, oi padaryčiau kalėdinę dovaną uošviams....
oi brudai...
sory
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 15 gruodžio 2008 - 17:57
QUOTE(STT @ 2008 12 15, 17:59)
čia neužvedam, oi padaryčiau kalėdinę dovaną uošviams....
oi brudai...
sory

as tai i Š... ranku nekisciau schmoll.gif
lazda turi du galus- antras kerta skaudziau cool.gif
Atsakyti