Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Labu 4u.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 12 16, 22:29)
Blyn nesuprantu as vyru gimines... nu tikrai nesuprantu... siandien pardevem masina... jau sakiau turbut.. pats gi nusprende ja parduoti... nes jau reikejo i ja daug pinigelio vel sudeti... o dabar sedi nosi nukabines... visas persisukes...

tai normalu - gi vyram mašinos yra kažkas... juolab jei dabar be mašinos, taigi jie kaip vaikai netekę žaisliuko.
nieko - nusipirks naują ir bus devintam danguj biggrin.gif

QUOTE(divėja @ 2008 12 16, 22:30)
As is Lentvario irgi judejau vos 40! Bet pas man lievos ziemines padangos ir nera jokio ABS'o schmoll.gif  Tai stabdziau tik begius perjunginedama doh.gif  ***... kaip buvo slidu ir baisu! Bet as jau 16 val buvau namie tongue.gif  Kieme kai sustojau tai ir kojytes ir rankytes drebejo blink.gif  Bet dziaugiausi kad laimingai gryzau thumbup.gif
O kamsciai tai turbut visa diena dabar Vilniuje,juk reguliuoja tuos sviesoforus doh.gif

Mergos,tik nesijuokit,bet cia mano tik tokia bus siais metais kaledine eglute.....
user posted image

Kazkada vaikystej ja gavau is savo kriksto mamos.Man ji nereali uzdegi zvakutes,nuo silumos sukasi ratukas ir skamba.....

mjooo... ir tau nuskilo pavairuot geru oru - oj košmarėlis....
o aš prisiminiau, kad tokliu keliu bėgiais reik stabdyt tik tada, kai toj sankryžoj čiuožiau su drebančia mašina...
o beje kai pirmyn važiavom, priešais mane irgi toks neblogas mersiukas sumanevravo mane lenkdamas ir apsisuko geležiniam vilke, bet dar ne taip baisu buvo važiuot, kaip vakare, juk ir šviesu buvo... gerai kad spustelėjau stabdžius...
jetau. aš kai pagalvoju, kaip laiku mes tą mašiną nusipirkom... juk vos liepos mėnesį... jei būčęiau su sena mazda, būčiau griovy tupėjus, nes ji po avarijos nėra labai stabili....uooooojjjjjjjjjjj

labai gražu.
suprantu, kad nesinori puošt ir dėl ko - daryk taip, kaip liepia širdis - tikiu, kad sekančios kalėdos tau ir visoms kitoms bus visai kitokios, tokios, kaip man šitos kalėdos.... su mano Madam Kirmėlyte ant rankų wub.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 12 16, 23:03)
zinai kartais man nusibosta svarbius sprendimus musu seimai priimt vienai... o jau kad rodau tai rodau tas foto masinikiu... bet jis... nu net nemoku nupasakot... ai einu geriau parukysiu... pazliumbsiu sau... pagailesiu saves...

baik tik čia - nedurnavok... pas mane tokia pati situacija, bet aš tai paburbu, bet kai kiaušai didesni už dramblio, ai ir dzin, ir toliau vadovauju blush2.gif
galiu papasakot, kaip mes mašiną pirkom, butą remontavom ir namą pirkom.... oi vaikyti, gal geriau asmeniškai, nes anekdotas...
o su mašina papasakosiu trumpai - buvau nėščia ir pasakiau - mes su mazda su mažu vaiku nebevažinėsim... plius mamos golfas jau tripakas. pasakiau - aš mazdą atiduodu mamai o mes nusiperkam naują...
vyras žiūrėjo žiūrėjo bet tai buvo tik žiūrėjimas.... bijojimas ir ttt
paėmiau, nuvariau į Vilniaus Vistą ir nusipirkau - priėmiau sprendimą pati, sumokėjasu avansą penktadienį, mašiną turėjau pasiimt pirmadienį jau, tai šeštadienį su vyru nuvarėm ir jis tik tada ją pamatė... o taip buvo matęs tik internetiniam psl biggrin.gif
darbe chebra ir žvengė ir kraupo, ką šita boba išdarinėja ir kaip vyras dirba ir ale nesikiša doh.gif lotuliukas.gif
o aš paėmiau ir nusipirkau ir dabar abu laimingi...
namas pirktas dar geriau - daviau avansą iš mamos pasiskolinus tik tadu vyrui parodžiau biggrin.gif
nbuto remontas irgi buvo mano išrėktas blush2.gif

QUOTE(divėja @ 2008 12 16, 23:15)
Nerukyk  nono.gif  as pries pastodama irgi rukiau,bet kai suzinojau kad  nestuke.gif iskart dingo noras(ciabuvo praeitu metu lapkricio pradzia  ir dabar nepradejau,nors pabandziau Bet gerai,kad nebepatiko,tai ir sakau,kad lengvai numeciau
O vakar susisporinau su SB.Kai tik pamatys jis mano teigiama nestumo testa,tai iskart zadejo mest rukyt! Ziuresim kaip bus! Nes tos smarves negaliu pakest

drinks_cheers.gif aš irgi žiauriai paravozinau, o vyras nea jau kiek metų.... oi šeimynėlė...
bet visad vyrui sakiau, kad po antro vaikučio neberūkysiu...
tai va ir neberūkysiu daugiau .. nebent prie geros kompanijos kada prie taurės vyno gerą cigaretę arba kaljaną ir psio...
o kas link nėštumo - aš laaabai griežta... suprantu, kai netyčiukas būna, tada sužinai ir staigiai meti, bet jei planiukas - meti ir tada darai vaiką - va.
aš taip tris vaikus turiu... paskutinė cigaretė prieš ovuliaciją ir paskui viena mėtinė po testo pamatymo iš laimės nuraminti džiaugsmo ašaroms buvo... ir taip su visais trim blush2.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 12 17, 00:29)
STT svarbiausia kad nebuvo avarijos 

oi brrrrr, šiandien nenoriu prisimint - o nakjtį atsikėlus sakiau psio - šią žiemą daugiau nebevažiuosiuuu niekuuur...
oi aina šekt, bet

Deima, pirmadienį planuoju važiuot apsipirkt, galiu užlėkt - būsi?????
Papildyta:
o bana - vėl sm užpjovė grybų partiją, nu,,..,. blink.gif šit...
nu dzilin - varom po du postus ir super biggrin.gif

Papildyta:
beje, kai mašiną pirkau, doh.gif lotuliukas.gif Vistoj tokį lopsiką susiradau ir sukau jį apie pirštą nėščia su pilvu būdama... jis man net padangą naują atsarginę nupirko ... oi prasikeikė jis kad turėjo tokią klientę lotuliukas.gif daugiau manau gyvenime su nėščiom bobom nebedirbs ir į saloną su pilvais atėjusių nebepakalbins... manau įvariau jam pilvo baimę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dieve dieve kaip pagalvoju, ot šlykštynė buvau kai nėščia buvau...
bet užtai mašiną turiu thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
ainu vakar dienos porą maudynių foto įmesiu - teismui biggrin.gif
Papildyta:
įdėjau dar foto biggrin.gif

tik nesakykit nieko apie žandus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 16, 18:46)
as gruodzio 20 d. po echo suzinojau kad bus dukriukas  wub.gif , tai pas gyd gal tris kart klausiau, ar tikrai? gal kiausiukai pasislepe, paziurekit dar karta lotuliukas.gif  ir kazkaip buvau 9am danguj, bet negalejau patiket kad viskas taip gerai, taip kaip noriu... verysad.gif

O mano angelėlis per pačias Kūčias pirmąkart pilvely sujudėjo... Maniau, geras ženklas, laimingas bus... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 12 16, 20:29)
Na mergytes as savim didziuoju... dar vieno protinio dančio jau neturiu, tai reiskia, kad durneju... nes gi protingu dantu netenku...  lotuliukas.gif ir dar vienas uzblombintas...  ax.gif nu kas gi suniui uodega pakles jei pats.... (cia as apie save)  blush2.gif

Nu, tai tada aš visai beprotė: man dar nei vienas protinis dantis neišdygo... biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 12 16, 21:30)
Mergos,tik nesijuokit,bet cia mano tik tokia bus siais metais kaledine eglute.....
user posted image

Kazkada vaikystej ja gavau is savo kriksto mamos.Man ji nereali wub.gif  uzdegi zvakutes,nuo silumos sukasi ratukas ir skamba.....

Jetus, kokia grožybė! 4u.gif Kaip faina, kad išsaugojai: man jitokia graži, vaikystėje ir mes tokią turėjom, tai jaučiu sentimentus. wub.gif
Atsakyti
labai miela nuotraukyte http://picasaweb.goo...287947843679250
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 17, 09:30)

oi bliaaaaaa doh.gif pasityčiojimas iš vaikoooo blink.gif
debilai tėvai

aš vakar nuo trijų mėnesių mažei irgi pasirūpinau Avent sosiukais.... du soskai - 25 lt blink.gif
bet aš pirkau gražias - rūžavą ir violetinė su avyte ir karvyte....
nu čia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 17, 08:30)

Nu man tai greičiau siaubiakas... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 12 17, 08:33)
aš vakar nuo trijų mėnesių mažei irgi pasirūpinau Avent sosiukais.... du soskai - 25 lt  blink.gif
nu čia  blink.gif

Ir aš tokius soskiukus ir buteliukus abiem mažiukams naudojau: patenkinta, ir kitąkart naudosiu tik tokius. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 12 17, 07:10)
mjooo... ir tau nuskilo pavairuot geru oru - oj košmarėlis....
o aš prisiminiau, kad tokliu keliu bėgiais reik stabdyt tik tada, kai toj sankryžoj čiuožiau su drebančia mašina...
o beje kai pirmyn važiavom, priešais mane irgi toks neblogas mersiukas sumanevravo mane lenkdamas ir apsisuko geležiniam vilke, bet dar ne taip baisu buvo važiuot, kaip vakare, juk ir šviesu buvo... gerai kad spustelėjau stabdžius...
jetau. aš kai pagalvoju, kaip laiku mes tą mašiną nusipirkom... juk vos liepos mėnesį... jei būčęiau su sena mazda, būčiau griovy tupėjus, nes ji po avarijos nėra labai stabili....uooooojjjjjjjjjjj

Jetus, merginos, atsargiau važiuokit... Aš vis dar visuomeniniu transportu į darbą važinėju, tai man baisu šaligatviu eiti - tenka sienom pasiramstyti... Nu tokio ledo tai neatsimenu dar: man iki autobusų stotelės 3 minutės kelio, tai šiandien ėjau visas 10...
Papildyta:
Divėja, su savo eglute sukėlei šiltus prisiminimus: šiandien pirmąkart kilo noras eglutę papuošti! Tai šiandien vakare ir puošim, nes kitaip tas noras vėl gali išgaruoti...
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 12 17, 09:45)
Ir aš tokius soskiukus ir buteliukus abiem mažiukams naudojau: patenkinta, ir kitąkart naudosiu tik tokius.  wub.gif

Jetus, merginos, atsargiau važiuokit... Aš vis dar visuomeniniu transportu į darbą važinėju, tai man baisu šaligatviu eiti - tenka sienom pasiramstyti... Nu tokio ledo tai neatsimenu dar: man iki autobusų stotelės 3 minutės kelio, tai šiandien ėjau visas 10..

drinks_cheers.gif ir aš bonkas ir soskes tik avento - jie man geriausi thumbup.gif

būčiau žinojus kad taip bus būčiau išvis nevažiavus, ale kas žinojo gi...
o žinok aš vakar nuo mašinos eidama su vaiku irgi dribau... važiuot lengviau nei eit žinok biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas assa.gif Pilva stabiliai vakarais ir tik prabudus rytais skauda blink.gif doh.gif

cia jums
user posted image

jau vakar baigiau Divejos suknes rankoves flirt.gif tik nespejau susiut, siandien galutinai damusiu 4u.gif ir lauksim, ponios fotosesijos tada photo.gif

QUOTE(STT @ 2008 12 17, 08:33)

aš vakar nuo trijų mėnesių mažei irgi pasirūpinau Avent sosiukais.... du soskai - 25 lt  blink.gif
nu čia  blink.gif

man soskes irgi turi buti grazios wub.gif jau as negailesiu pinigu joms, nes man taaaip grazu wub.gif sakau, nesamone, kai vaikas neima soskes, puse grozio dingsta hihihi.gif

Zemyna tai wub.gif wub.gif ir man tai visai ne pustazande, o tikras kleckiukas-leliukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 17, 10:09)
Labas rytas assa.gif Pilva stabiliai vakarais ir tik prabudus rytais skauda  blink.gif  doh.gif

cia jums
user posted image

jau vakar baigiau Divejos suknes rankoves flirt.gif tik nespejau susiut, siandien galutinai damusiu  4u.gif ir lauksim, ponios fotosesijos tada  photo.gif
man soskes irgi turi buti grazios  wub.gif  jau as negailesiu pinigu joms, nes man taaaip grazu  wub.gif sakau, nesamone, kai vaikas neima soskes, puse grozio dingsta hihihi.gif

Zemyna tai  wub.gif  wub.gif  ir man tai visai ne pustazande, o tikras kleckiukas-leliukas  wub.gif  wub.gif

ką reiškia tie skausmiukai????

lauksim divėjos fotosesijos wub.gif thumbup.gif

ačiū už pagyras

man irgi soskė pusė grožio atima blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 17, 09:13)
* ką reiškia tie skausmiukai????

** lauksim divėjos fotosesijos  wub.gif  thumbup.gif

*** ačiū už pagyras

**** man irgi soskė pusė grožio atima  blush2.gif  biggrin.gif

* na, jie nieko nereiskia, buna kartais mirksiukas.gif

** aha, lauksim (tikiuosi, pataikiau dydi, o jei bus biski, per didele, pasitaupys nestuke.gif laikams ax.gif )

*** 4u.gif

**** na, man tai su soskem vaikai graziau, nei be soskiu. Aisku, leliukai, jau kokiu 2-3 metu tai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes!!!
Atsakyti