Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

Radau aprašyme, kad jiems tinka negilūs vazonai, bet mano auga tokiam standartiniam ir tai šaknys pro apačią lenda g.gif Įdomu, kada persodinti, jei jau augti pradėjo?
Atsakyti
Kaip smagu kad jūs sutinkate atsiūsti narelį baltojo,bet negi paštu voke įmanoma?

Esu tikra, kad galima ir pastu, juk dar tarybiniais laikais daugybe augalu nelegaliai tik taip buvo galima gauti biggrin.gif

Siaip jau tai plokstenio narelius pries pasodinant patariama pora dienu "padziovinti" (leisti pjuviui apdziuti), tad siunciant voke jiems tikrai nieko neatsitiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birmyte: 17 vasario 2009 - 15:52
QUOTE(birmyte @ 2009 02 13, 16:47)
tai gal man pavasari tiesiai i Jus kreiptis ir kaip nors susitarsim  mirksiukas.gif

as turiu balta... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jei jau paštu taip paprasta ,tuomet rezervuokite KUBILINA man vieną narelį blush2.gif TIk gal sakau reikia palaukti labiau link pavasario tada aš jums priminsiu bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 17, 21:27)
Na jei jau paštu taip paprasta ,tuomet rezervuokite KUBILINA man vieną narelį blush2.gif TIk gal sakau reikia palaukti labiau link pavasario tada aš jums priminsiu  bye1.gif

drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 24, 18:23)
Akrila, labai gražu

vaiduter, jei jau tiek palaukei, tai manau dar kokį mėnesiuką lukterk, kad būtų labiau link pavasario, o tada persodink.

ką kitos mano?

Tai va, nė žodžio apie savo kalėdukus blink.gif Gal nesupyks Lietuva, bet aš nesu gražesnių kaip jos šių gėlyčių mačiusi doh.gif Pasigėrėkim dar kartą (po šuniukų thumbup.gif ) http://public.fotki....ankaretriveris/
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 02 17, 23:54)
Tai va, nė žodžio apie savo kalėdukus blink.gif Gal nesupyks Lietuva, bet aš nesu gražesnių kaip jos šių gėlyčių mačiusi doh.gif Pasigėrėkim dar kartą (po šuniukų thumbup.gifhttp://public.fotki....ankaretriveris/

...nu kur jau ten pyksi, blush2.gif jau taip širdelę paglostei, kad tiek prigyrei mano gėlytes. Ačiū labai smile.gif

Beje, mano raudonasis kalėdukas žydėdavo kaip laikrodis vieną kartą metuose lapkričio mėn. Kaip dabar bus nežinau, bet kiti kalėdukai vėl ruošiasi antram žydėjimui - to dar nebuvo blink.gif nužydėjęs baltas vėl pumpurus sukrovė blink.gif geltonas taip pat kažkokias užuomazgas bando krauti. Kai bus žiedelių vėl pagyvinsiu temelę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 18 vasario 2009 - 07:56
pagaliau ir mano prazydo per valentino diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 02 18, 21:28)

Oho, o jau žiedų didumas ir ryškumas bigsmile.gif iš vėlykinio gavosi valentininis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 18 vasario 2009 - 21:06
QUOTE(rika3 @ 2009 02 18, 22:28)

Vat čia tai bent grožis - žandikaulis ir atvipo blink.gif labai gražu, ir žiedai tokie kitokie. Čia tur būt ne kalėdukas, o velykinukas. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 02 17, 21:54)
Tai va, nė žodžio apie savo kalėdukus blink.gif Gal nesupyks Lietuva, bet aš nesu gražesnių kaip jos šių gėlyčių mačiusi doh.gif Pasigėrėkim dar kartą (po šuniukų thumbup.gifhttp://public.fotki....ankaretriveris/

kokios gražios gėlytės wub.gif

QUOTE(rika3 @ 2009 02 18, 20:28)

wub.gif eina sau koks grožis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 02 18, 20:28)

jau koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif bet tikrai žiedai kitokie, koks įdomus bigsmile.gif
Atsakyti