Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

Kaune kalėdukai, o gal velykiukai lotuliukas.gif po lituką- be žiedų, deja ( bazėj prie onkologinio) 4u.gif
Atsakyti
Mano tas toks senovinis, kaip Akrila ką tik rodė, darbe sukrovė nemažai pumpurų, bet išsiskleidžia koks vienas -du, per pora dienų nužydi, o paskui po kokios savaitės vėl. Taip jau gal nuo lapkričio mėnesio žydinėja. Nei grožio, nei nieko, keistai kažkaip.
Atsakyti
Sveikos visos miško kaktusiukų mylėtojos ax.gif

Man ir šios gėlytės be galo patinka. Turiu ir aš vieną plokštenį namuose. Nusiskyniau keletą lapelių pas močiutę tą dieną kai mano sūneliui suėjo metukai, o močiutei 80 metų biggrin.gif Parsivežusi įkišau į žemelę ir prigijo biggrin.gif Tiesa dar nedidukas, nes tik prieš metus visa tai buvo, bet laukiam nesulaukiam kada gi jis pražys smile.gif

Norėčiau dar labai įsigyti baltažiedį plokštenį (maniškis rausvažiedis), gal kas žinote kur Vilniuje tokį galima būtų rasti?
Atsakyti
QUOTE(birmyte @ 2009 02 12, 20:35)
Sveikos visos miško kaktusiukų mylėtojos  ax.gif

Man ir šios gėlytės be galo patinka. Turiu ir aš vieną plokštenį namuose. Nusiskyniau keletą lapelių pas močiutę tą dieną kai mano sūneliui suėjo metukai, o močiutei 80 metų  biggrin.gif Parsivežusi įkišau į žemelę ir prigijo  biggrin.gif Tiesa dar nedidukas, nes tik prieš metus visa tai buvo, bet laukiam nesulaukiam kada gi jis pražys smile.gif

Norėčiau dar labai įsigyti baltažiedį plokštenį (maniškis rausvažiedis), gal kas žinote kur Vilniuje tokį galima būtų rasti?

Palauk, kol truputį atsils ir tada galėsi paprašyt lapelio forumietės mirksiukas.gif juk galima paštu atsiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birmyte @ 2009 02 12, 20:35)
Sveikos visos miško kaktusiukų mylėtojos  ax.gif

Man ir šios gėlytės be galo patinka. Turiu ir aš vieną plokštenį namuose. Nusiskyniau keletą lapelių pas močiutę tą dieną kai mano sūneliui suėjo metukai, o močiutei 80 metų  biggrin.gif Parsivežusi įkišau į žemelę ir prigijo  biggrin.gif Tiesa dar nedidukas, nes tik prieš metus visa tai buvo, bet laukiam nesulaukiam kada gi jis pražys smile.gif

as turiu balta ir visai ne pro sali apgeneti butu smile.gif
Atsakyti
O į mano geltonąjį kalėduką ''įlėkė''kamuolys unsure.gif vargšelis liko aplaužytas,belieka dabar tas šakeles šaknydinti.Yra ir po vieną narelį ,bet jie tokie mažyčiai vargu ar kas gausis.

KUbilina o jūs nenorėtumet pasimainyti nareliais(nebent jau geltoną turite),labai noriu balto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2009 02 13, 12:32)
as turiu balta ir visai ne pro sali apgeneti butu smile.gif

tai gal man pavasari tiesiai i Jus kreiptis ir kaip nors susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 13, 14:27)
O į mano geltonąjį kalėduką ''įlėkė''kamuolys unsure.gif vargšelis liko aplaužytas,belieka dabar tas šakeles šaknydinti.Yra ir po vieną narelį ,bet jie tokie mažyčiai vargu ar kas gausis.

KUbilina o jūs nenorėtumet pasimainyti nareliais(nebent jau geltoną turite),labai noriu balto blush2.gif

as gavau praejusi gruodi net keturiu spalvu, bet nezinau kokiu smile.gif tik sake visos skirtingos. Geltono labai noriu, o balto galesiu mielai atsiusti
Papildyta:
QUOTE(birmyte @ 2009 02 13, 17:47)
tai gal man pavasari tiesiai i Jus kreiptis ir kaip nors susitarsim  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif
as Kauniete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 13 vasario 2009 - 17:04
QUOTE(kubilina @ 2009 02 13, 18:03)
as gavau praejusi gruodi net keturiu spalvu, bet nezinau kokiu smile.gif tik sake visos skirtingos.

Vau!!! Jei nepaslaptis, tai is kur gavote tiek skirtingu spalvu kaktuseliu? rolleyes.gif
Kai zydes, butinai idekit nuotraukeliu bigsmile.gif

Ir siaip butu smagu sulaukti daugiau siu kaktuseliu nuotrauku, juk taip grazu, kai jie zydi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Įkeliu nuotraukas saviškio su kuriuo problemų, kaip rašiau ankščiau, turėjau doh.gif
Lieju dabar mažai, pastačius aš jį ant keramzito, tai neperdžiuna ir neperlieju.....Dabar pradėjo leisti naujus ūgelius! Labai apsidžiaugiau, nes, kaip suprantu, jei jau auga, tai tinka jam? g.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
kubilina Paskelbta 2009 02 13, 19:03
  QUOTE(Lewisia @ 2009 02 13, 14:27)
O į mano geltonąjį kalėduką ''įlėkė''kamuolys  vargšelis liko aplaužytas,belieka dabar tas šakeles šaknydinti.Yra ir po vieną narelį ,bet jie tokie mažyčiai vargu ar kas gausis.

KUbilina o jūs nenorėtumet pasimainyti nareliais(nebent jau geltoną turite),labai noriu balto

as gavau praejusi gruodi net keturiu spalvu, bet nezinau kokiu tik sake visos skirtingos. Geltono labai noriu, o balto galesiu mielai atsiusti[QUOTE]Kubilina

Kaip smagu kad jūs sutinkate atsiūsti narelį baltojo,bet negi paštu voke įmanoma?Tiesiogiai iš jūsų pasiimti negalėčiau gyvenu toli nuo Kauno.O mano tas geltonas ne toks jau geltonas o greičiau gelsvas -toks kaip Debesienės pirmame puslapyje įdėtas.Žinoma ir aš galiu atsiųsti.O kaip tie jūsų nareliai gauti gruodžio mėn ar išleido šakneles?Gavau rauonojo narelį jau mėnuo ir visai nerodo šaknelių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(birmyte @ 2009 02 16, 16:10)
Vau!!! Jei nepaslaptis, tai is kur gavote tiek skirtingu spalvu kaktuseliu?  rolleyes.gif
Kai zydes, butinai idekit nuotraukeliu  bigsmile.gif

Ai, ilga istorija, didelis dekui tai siu kaktusu myletojai bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 16, 18:26)

Kaip smagu kad jūs sutinkate atsiūsti narelį baltojo,bet negi paštu voke įmanoma?Tiesiogiai iš jūsų pasiimti negalėčiau gyvenu toli nuo Kauno.O mano tas geltonas ne toks jau geltonas o greičiau gelsvas -toks kaip Debesienės pirmame puslapyje įdėtas.Žinoma ir aš galiu atsiųsti.O kaip tie jūsų nareliai gauti gruodžio mėn ar išleido šakneles?Gavau rauonojo narelį jau mėnuo ir visai nerodo šaknelių  schmoll.gif

Net siame forume (atrodo) kazkas rase, kad is labai toli atsisiunte pastu. As pirma sakelio sio kaktuso gavau is drauges, ji atveze lapeli dzinsu kiseneje, net apvytes buvo doh.gif galvojau nieko nebus gero, bet prigijo puikiausiai smile.gif
Manau kad mano naujokai su saknimis, nes trys jau ir nauju lapeliu isleido, laukiu ir ketvirtojo.
As tuos naujokus jau ir patresiau blush2.gif
Atsakyti