Kaune kalėdukai, o gal velykiukai
po lituką- be žiedų, deja ( bazėj prie onkologinio)
Mano tas toks senovinis, kaip Akrila ką tik rodė, darbe sukrovė nemažai pumpurų, bet išsiskleidžia koks vienas -du, per pora dienų nužydi, o paskui po kokios savaitės vėl. Taip jau gal nuo lapkričio mėnesio žydinėja. Nei grožio, nei nieko, keistai kažkaip.
Sveikos visos miško kaktusiukų mylėtojos
Man ir šios gėlytės be galo patinka. Turiu ir aš vieną plokštenį namuose. Nusiskyniau keletą lapelių pas močiutę tą dieną kai mano sūneliui suėjo metukai, o močiutei 80 metų
Parsivežusi įkišau į žemelę ir prigijo
Tiesa dar nedidukas, nes tik prieš metus visa tai buvo, bet laukiam nesulaukiam kada gi jis pražys 
Norėčiau dar labai įsigyti baltažiedį plokštenį (maniškis rausvažiedis), gal kas žinote kur Vilniuje tokį galima būtų rasti?
Man ir šios gėlytės be galo patinka. Turiu ir aš vieną plokštenį namuose. Nusiskyniau keletą lapelių pas močiutę tą dieną kai mano sūneliui suėjo metukai, o močiutei 80 metų
Norėčiau dar labai įsigyti baltažiedį plokštenį (maniškis rausvažiedis), gal kas žinote kur Vilniuje tokį galima būtų rasti?
QUOTE(birmyte @ 2009 02 12, 20:35)
Tiesa dar nedidukas, nes tik prieš metus visa tai buvo, bet laukiam nesulaukiam kada gi jis pražys 
Palauk, kol truputį atsils ir tada galėsi paprašyt lapelio forumietės
QUOTE(birmyte @ 2009 02 12, 20:35)
as turiu balta ir visai ne pro sali apgeneti butu
QUOTE(kubilina @ 2009 02 13, 12:32)
tai gal man pavasari tiesiai i Jus kreiptis ir kaip nors susitarsim
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 13, 14:27)
O į mano geltonąjį kalėduką ''įlėkė''kamuolys
vargšelis liko aplaužytas,belieka dabar tas šakeles šaknydinti.Yra ir po vieną narelį ,bet jie tokie mažyčiai vargu ar kas gausis.
KUbilina o jūs nenorėtumet pasimainyti nareliais(nebent jau geltoną turite),labai noriu balto
KUbilina o jūs nenorėtumet pasimainyti nareliais(nebent jau geltoną turite),labai noriu balto
as gavau praejusi gruodi net keturiu spalvu, bet nezinau kokiu
Papildyta:
QUOTE(birmyte @ 2009 02 13, 17:47)
ok
as Kauniete
QUOTE(kubilina @ 2009 02 13, 18:03)
as gavau praejusi gruodi net keturiu spalvu, bet nezinau kokiu
tik sake visos skirtingos.
Vau!!! Jei nepaslaptis, tai is kur gavote tiek skirtingu spalvu kaktuseliu?
Kai zydes, butinai idekit nuotraukeliu
Ir siaip butu smagu sulaukti daugiau siu kaktuseliu nuotrauku, juk taip grazu, kai jie zydi
Sveikutės,
Įkeliu nuotraukas saviškio su kuriuo problemų, kaip rašiau ankščiau, turėjau
Lieju dabar mažai, pastačius aš jį ant keramzito, tai neperdžiuna ir neperlieju.....Dabar pradėjo leisti naujus ūgelius! Labai apsidžiaugiau, nes, kaip suprantu, jei jau auga, tai tinka jam?

Įkeliu nuotraukas saviškio su kuriuo problemų, kaip rašiau ankščiau, turėjau
Lieju dabar mažai, pastačius aš jį ant keramzito, tai neperdžiuna ir neperlieju.....Dabar pradėjo leisti naujus ūgelius! Labai apsidžiaugiau, nes, kaip suprantu, jei jau auga, tai tinka jam?

kubilina Paskelbta 2009 02 13, 19:03
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 13, 14:27)
O į mano geltonąjį kalėduką ''įlėkė''kamuolys vargšelis liko aplaužytas,belieka dabar tas šakeles šaknydinti.Yra ir po vieną narelį ,bet jie tokie mažyčiai vargu ar kas gausis.
as gavau praejusi gruodi net keturiu spalvu, bet nezinau kokiu tik sake visos skirtingos. Geltono labai noriu, o balto galesiu mielai atsiusti[QUOTE]KubilinaQUOTE(Lewisia @ 2009 02 13, 14:27)
O į mano geltonąjį kalėduką ''įlėkė''kamuolys vargšelis liko aplaužytas,belieka dabar tas šakeles šaknydinti.Yra ir po vieną narelį ,bet jie tokie mažyčiai vargu ar kas gausis.
Kaip smagu kad jūs sutinkate atsiūsti narelį baltojo,bet negi paštu voke įmanoma?Tiesiogiai iš jūsų pasiimti negalėčiau gyvenu toli nuo Kauno.O mano tas geltonas ne toks jau geltonas o greičiau gelsvas -toks kaip Debesienės pirmame puslapyje įdėtas.Žinoma ir aš galiu atsiųsti.O kaip tie jūsų nareliai gauti gruodžio mėn ar išleido šakneles?Gavau rauonojo narelį jau mėnuo ir visai nerodo šaknelių
QUOTE(birmyte @ 2009 02 16, 16:10)
Vau!!! Jei nepaslaptis, tai is kur gavote tiek skirtingu spalvu kaktuseliu?
Ai, ilga istorija, didelis dekui tai siu kaktusu myletojai
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 16, 18:26)
Kaip smagu kad jūs sutinkate atsiūsti narelį baltojo,bet negi paštu voke įmanoma?Tiesiogiai iš jūsų pasiimti negalėčiau gyvenu toli nuo Kauno.O mano tas geltonas ne toks jau geltonas o greičiau gelsvas -toks kaip Debesienės pirmame puslapyje įdėtas.Žinoma ir aš galiu atsiųsti.O kaip tie jūsų nareliai gauti gruodžio mėn ar išleido šakneles?Gavau rauonojo narelį jau mėnuo ir visai nerodo šaknelių
Net siame forume (atrodo) kazkas rase, kad is labai toli atsisiunte pastu. As pirma sakelio sio kaktuso gavau is drauges, ji atveze lapeli dzinsu kiseneje, net apvytes buvo
Manau kad mano naujokai su saknimis, nes trys jau ir nauju lapeliu isleido, laukiu ir ketvirtojo.
As tuos naujokus jau ir patresiau