O manasis kazkodel niekaip neprazista kaledinukas.
Kiek buvo sukroves pumpureliu, tai visus baigia numesti taip ir ju neisskleides.Ji nusipirkau geliu parduotuveje. Laikau ji kambaryje ant lentynos.Gal jam per tamsu? Lieju i lekstute.Ka ne taip su juo darau?
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 29, 21:16)
O manasis kazkodel niekaip neprazista kaledinukas.
Kiek buvo sukroves pumpureliu, tai visus baigia numesti taip ir ju neisskleides.Ji nusipirkau geliu parduotuveje. Laikau ji kambaryje ant lentynos.Gal jam per tamsu? Lieju i lekstute.Ka ne taip su juo darau? 
Ziedus meta del adaptacijos ir todel,kad pasikeite salygos augimui.Turetu bent keleta palikti pasirodymui
Isvis kai plokstenis pradeda ziedus krauti ir zydeti,ju negalima judinti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 12 27, 18:25)
graziu kaleduku turi 
Aš taip pat noriu pasirodyti su savo kaktusėliu, pirktu prieš 2 savaites. Buvo daug pumpurėlių, kurie virto labai gražiais žiedėliais. Mane jie džiugina jau visą savaitę.

Linksmų jums Naujųjų Metų.

QUOTE(alduze @ 2008 12 30, 12:47)
Aš taip pat noriu pasirodyti su savo kaktusėliu, pirktu prieš 2 savaites. Buvo daug pumpurėlių, kurie virto labai gražiais žiedėliais. Mane jie džiugina jau visą savaitę.
Dziugu, kad nenumete tu pumpureliu, o taip graziai prazydo
QUOTE(merga @ 2008 12 30, 12:18)
Ziedus meta del adaptacijos ir todel,kad pasikeite salygos augimui.Turetu bent keleta palikti pasirodymui

Aisku tada. O ka daryti,kad jis kitamet zydetu butent per kaledas? Nes turiu viena velykini kaktusiuka, bet jo zydejimas kazkodel persikele i rugpjuti....
Papildyta:
QUOTE(alduze @ 2008 12 30, 13:47)

Koks grazuolis!
Koks grazuolis! Ir kaip jis nenumete ziedeliu.Ka darete?
Nieko nedariau, tik gal vieną kartą palaisčiau, ir nei vienas pumpurėlis nenukrito. Jį laikau virtuvėje ant rytinės palangės.
Nieko nedariau, tik gal vieną kartą palaisčiau, ir nei vienas pumpurėlis nenukrito. Jį laikau virtuvėje ant rytinės palangės.
Saulyte, nuostabus tavo kaktusas
O aš irgi gal prieš 2 savaites įsigijau va kokį gražuolį. Iš karto persodinau (nors ir buvo pilnas pumpurų). Ir nei vieno nenumetė. Bet jūs taip nedarykit, nes žinau, kad krenta pumpurai, kai judini. man tiesiog pavyko
Štai koksai gražuolis

jau žydėjimas eina į pabaigą kaip matau
O aš irgi gal prieš 2 savaites įsigijau va kokį gražuolį. Iš karto persodinau (nors ir buvo pilnas pumpurų). Ir nei vieno nenumetė. Bet jūs taip nedarykit, nes žinau, kad krenta pumpurai, kai judini. man tiesiog pavyko
Štai koksai gražuolis

QUOTE(Lietuva @ 2008 12 30, 22:17)
Saulyte, nuostabus tavo kaktusas
Štai koksai gražuolis
Štai koksai gražuolis
Va cia tai grazuolis
Pumpuru metimas turbut priklauso ir nuo rusies nes dabar pirkau ivairiu spalvyciu kaktuselius tai vieni numete iki vieno o kitiems net ne galvoj mesti zydi kuo nuostabiausiai
o vienas is vis stovi su pumpureliais ir nei meta nei zydi